Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betegelen en bestraten van de tuin:

Betegelen en bestraten van de tuin

De achtertuin van ongeveer 32 m2 bestaat nu vooral uit aarde. Dit zal moeten worden afgegraven. Hierna zal er zand gestort moeten worden en de tuin bestraat. Aan de achterzijde van de tuin heb ik een parkeerplaats waar de vakman zou kunnen parkeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betegelen en bestraten van de tuin uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20x30cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras.

Terras en voortuin bestraten

Ik wil mijn terras in de achtertuin bestraten. Is voorbereid, enkel het aantrillen en betegelen moet gedaan worden. Het gaat om ongeveer 36 m2 met 30 x 60 stenen betegelen. Ik wil ook de voortuin van 10 m2 bestraten met klinkers.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Bij onze nieuwbouwwoning is een voor en achtertuin. Achtertuin is 26m2. Het zou gaan om egaliseren en bestraten van Ca. 19m2 en de rest kunstgras. De voortuin gaat om 12m2 betegelen en egaliseren.

Achtertuin betegelen

Het laten bestraten van de achtertuin met 60 bij 60 cm tegels. Het gaat om een tuin van 37 m2. Er moet waarschijnlijk nog afgegraven en opgehoogd worden en aandacht voor de afwatering.

Tuin bestraten

Voortuin van 20 m2 uitgraven daarna opvullen met opvulzand en vervolgens betegelen. Tegels en materiaal hebben we zelf. Tuin is goed toegankelijk.

Tuin egaliseren en betegelen

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren en bestraten. Er ligt nu voor de helft gras in, dat moet worden vervangen voor tegels. Ook de huidige tegels wil ik vervangen hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar tegels van 60 bij 30 cm. Daarnaast is mijn tuin 11 meter lang en 5 meter breed. Ik denk ook dat de tuin gedeeltelijk verhoogd moet worden. Er is een achterom, maar niet goed bereikbaar. Ook staan er twee bloembakken van 3 bij 1 meter in de achtertuin die verwijderd moeten worden.

Tuinen betegelen

De achtertuin is 11.80 meter lang en 6.10 meter breed. De oude bestrating dient te worden verwijderd, tuin geëgaliseerd en opnieuw bestraat. Daarnaast willen wij een heg laten plaatsen aan de zijkanten van elk 11.80 meter lang. De tuin is goed bereikbaar. De voortuin is 4.14 meter lang en 6.20 meter breed. Hier moeten de oude tegels en wat groen verwijderd worden en afgevoerd en daarna de volledige tuin laten bestraten.

Tuin ophogen en bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het ophogen van tuin, ongeveer 20 cm, en betegelen in wildverband met koppelstones, ongeveer 100 m2. Het gaat om de zij- en achtertuin en deze zijn beide goed te bereiken.

Sierbestrating leggen

Tuin bestraten met tegels en 4 poeren plaatsen in het te betegelen gedeelte. De oppervlakte van de tuin is circa 57 m2 en geheel leeg. Er moet hier en daar nog wat zand bij.

Terras betegelen

Wij will graag onze terras laten bestraten met tuintegels van 60x60. De grond is al voorbereid, zand is er ook en zit er in, het gaat om egaliseren en tegels plaatsen.

Partners

Partners van Casius