Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating en fundering leggen voor tuinhuis:

Bestrating en fundering leggen voor tuinhuis

Ik wil een nieuwe fundering aanleggen voor een tuinhuis. Nu is het namelijk niet helemaal recht. Er moet een zandbed geplaatst worden nadat de oude tegels worden verwijderd. Deze tegels mogen na het egaliseren weer opnieuw geplaatst worden. Daarnaast moet het met een zware trilplaat verdicht worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating en fundering leggen voor tuinhuis uit heel Nederland:

Terrastegels leggen

Afgelopen weekeinde hebben wij het zand aangebracht op de aangevulde grond om de fundering en aangetrilt. Deze klus gaat om het afrijen en neerleggen van de betegeling. Als betegeling langs de randen om de woning hebben wij 60 x 30 x 6 cm tegels aangeschaft, makkelijker als pas te maken en sparingen voor regen afvoeren, en voor de grote stukken 100*100*6 cm tegels. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2 bestrating.

Woning met kelder slopen

In opdracht van de klant moet er een volledige woning gesloopt worden inclusief fundering kelder en bestrating. Er zijn diverse foto\'s aanwezig van het pand van binnen en buiten. Ook zijn er foto\'s van de originele bouwtekeningen. Als er meer informatie nodig is hoor ik het graag. Met vriendelijke groet,

Volledige woning inclusief fundering slopen

In opdracht van de klant moet er een woning gesloopt worden inclusief fundering kelder en bestrating. Er zijn diverse foto's aanwezig om zo alles aan te kunnen duiden. Ook zijn er foto's van de originele bouwtekening aanwezig. Ik hoor graag welke informatie er nog meer nodig is. Met vriendelijke groet,

Oprit bestraten

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en als oprit enkel 2 stroken van 60-40 cm tegels met er omheen bouwgrond. De oprit is 6 meter lang bij 4,5 meter breed en heeft naar eigen inschatting weinig tot geen afloop naar de stoep toe. Hierdoor denken wij aan een gootje voor de garagedeur met een afvoerpijp die onder de oprit naar de stoep loopt en daar aangesloten wordt op de regenpijp van het huis, ongeveer 7 meter buis, de grond moet afgegraven worden en voorzien worden van fundering. Aan beide zijkanten staan de muren van woningen en aan de voorzijde ligt de stoep. Aan de achterzijde staat een garage met daarnaast een anderhalf meter brede poort. Onder de poort komt de afscheiding. Voor bestrating zitten we te denken aan 2 soorten stenen, een buitenrand en meerdere stroken van ongeveer 60 cm bij 350 cm. Hoe dit er precies uit komt te zien en wat voor stenen dit worden willen we graag overleggen. Mocht er nog vragen zijn hoor ik dit graag.

Tuinmuurtje langs de oprit vernieuwen

Ik wil binnenkort de bestrating op mijn oprit laten vervangen en daarbij ook een gemetselde lage muur van 16 meter lang en 50 cm hoog laten vernieuwen. Ik zoek hier nu een metselaar voor. Het huidige muurtje staat op omvallen en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een fundering onder. Het muurtje staat langs een hellende oprit van 54 m². Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben voor een bezoek het best bereikbaar op de woensdag i.v.m. mijn werk.

Oprit en vloer blokhut bestraten

Het bestraten van de oprit ( 5x3) en pad 4x1. 5 en fundering ( bestrating) waar blokhut op komt te staan ( 2. 5x3. 00). Op de oprit ligt nu grind op het pad liggen nu betontegels het vlak voor het tuinhuis is zwarte grond.

Gemetselde berging met overkapping maken

Bouw van een berging van 3 x 4 of meter, metselwerk enkelmuur, plat dak, brede deur of dubbele (schuif) deur, inclusief fundering. Ter vervanging van een houten blokhut. De blokhut staat nu op bestrating. De blokhut moet afgebroken en afgevoerd worden. De elektra lik zelf weg. Daar moet fundering komen en de gemetselde berging erop. Daaraan een overkapping maken met ook een plat dak, gelijk met het dak van de berging. De overkapping moet 3 x 3 meter worden. Van hout. Al dan niet met een achterwand erin. Daar ligt nu bestrating, dat kan gebruikt worden. Er liggen Kinderkopjes. De berging is naast het huis. Er loopt een poort. De afstand naar de berging is ongeveer drie meter. Kunnen we een afspraak maken om de materialen (gewone stenen en hout) te bespreken en uw offerte te ontvangen. Hoe snel kunnen afspreken? Graag per mail reageren. In verband met vakantie kan het even duren voordat ik kan antwoorden.

Oprit opnieuw bestraten

Het garagepad is 27 m2 en deze zouden we graag opnieuw willen bestraten met beton klinkers in de kleur zwart en een fundering laten leggen. Er ligt nu grindtegels die allemaal verzakt zijn. De bestrating zal in elleboog of keperverband gelegd moeten worden en tussen de buren een opsluitband. Er staan altijd 2 auto's op het garage pad. Ik hoor graag van u.

Tuin renoveren

Wij hebben een besloten achtertuin zonder achterom van ongeveer 64 m². We willen de tuin vernieuwen en hebben al een oude schuur verwijderd. We hebben een kunststof schuur besteld van 290 x 240 cm. We willen er een fundering onder laten maken van opsluitbanden met de bestaande grindtegels. Er moet ook even worden bekeken hoe de schuur kan worden verankerd. Verder willen we 42 m² bestrating laten leggen. We hebben hiervoor al bestaande tegels van 15 x 15 cm en die zullen we zelf aanvullen tot het benodigde aantal. Ook moeten er 2 borders van in totaal 4 m² worden aangelegd en 7 à 8 m² kunstgras worden gelegd. Dat materiaal hebben we ook al liggen. We hebben inmiddels ook al wat zand aangevoerd. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Ondergrond voor schuur bestraten

Wij gaan een schuur van 500 x 400 cm neerzetten en daaronder en omheen willen we bestrating/fundering. Als fundering willen we van die soort van stoepbanden waar de schuur op komt en daarbinnen en voor en 1 zijkant eromheen bestrating. Er staat nu wel een heg op de erfscheiding die verwijderd moet worden. Uiteraard willen we de schuur iets hoger hebben dan de rest van de tuin, zodat het water daar niet blijft staan.

Partners

Partners van Casius