Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in de tuin aanleggen:

Sierbestrating in de tuin aanleggen

Wij willen een stukje sierbestrating van 5 m² laten aanleggen in onze tuin. Op dit moment ligt daar zand. We willen graag getrommelde klinkertjes in waalformaat laten leggen in een visgraatpatroon. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek stellen wij op prijs.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in de tuin aanleggen uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voortuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd te worden en nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar.

Tuin aanleggen met gazon en groot terras

We hebben net de woning gekocht en willen graag onze tuin aanleggen met terras aan achtergevel ruim terras van 3,5 diep. Borders link en rechts, pad naar poort sierbestrating en gras links en rechts. Klimop planten rechterkant om de nu nog lelijke afscheiding weg te werken. Graag een offerte.

Sierbestrating in de achtertuin leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 50 m2 en er ligt momenteel zand in.

Sierbestrating achter en in zijtuin

Achter en zij tuin 100 vierkante meter. Moet afgegraven worden en zand in en bestraat

Sierbestrating op terras en oprit bestraten

Ik wil in mijn tuin een terras laten aanleggen van zo'n 30 m2 en de oprit opnieuw laten bestraten. De oprit is ongeveer 60 m2. Daarnaast wil ik naast het huis een strook grind aanleggen van ongeveer 16 m2. Misschien wil ik een groter grinddeel plaatsen afhankelijk van de kosten en de opties.

Bestraten met betontegels

Ik wil sierbestrating leggen in mijn tuin van ongeveer 100 m2. De tegels die ik wil zijn 40 bij 80 bij 4 cm en de tuin is al afgegraven en voorzien van puin en ophoogzand. De tuin is makkelijk te bereiken via de zijkant.

Sierbestrating leggen

De klus betreft sierbestrating leggen op een stuk van 134 m2 in gehele tuin en eventueel ook gras 70 m2 en trampoline flatground.

Sierbestrating in de tuin leggen

Graag wil ik de tuin bij mijn nieuwbouwwoning laten bestraten. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Er zullen tegels van 60 bj 60 geplaatst moeten worden. Er zal ook nog wat oude grond afgegraven moeten worden. De tuin is via een achterom bereikbaar.

Sierbestrating in een cirkel aanleggen

Het leggen van waaltjes, in een cirkel zoals aangegeven. Er is al een bestaande cirkel waar de nieuwe op aan moet sluiten. De tuin is momenteel voorzien van beplanting. Alles onder één dak, levering van zand en stenen door de legger bijgeleverd tevens na gereed werk zorg dragen voor afvoer rest zand en stenen.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating laten leggen in mijn tuin. De tuin is 120 m2 Alle zwart zand is eruit Tegels heb ik 20-30

Partners

Partners van Casius