Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in de tuin aanleggen:

Sierbestrating in de tuin aanleggen

Wij willen een stukje sierbestrating van 5 m² laten aanleggen in onze tuin. Op dit moment ligt daar zand. We willen graag getrommelde klinkertjes in waalformaat laten leggen in een visgraatpatroon. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek stellen wij op prijs.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in de tuin aanleggen uit heel Nederland:

Sierbestrating laten leggen

60 vierkantige meter tuin bestraten incl

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een achter tuin met gedeelte klinkers en 9 m² gras totale grote is 25 m² wat gaat me dat kosten

Sierbestrating aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een achtertuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Ik weet niet of er nog geel zand gestort moeten worden en ontvang hier graag advies over.De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30 x 20 x 6 Marilleva van MBI. Verder heeft de tuin een achterom en is goed te bereiken.

Sierbestrating in wildverband aanleggen

Ik heb een voortuin van 5 x 5 meter waarbij zwart zand uitgraven en afgevoerd moet worden. Vervolgens wit zand storten en sierbestrating in wildverband leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating aan laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Het zal gaan om stenen van ongeveer 50 x 30 cm. Ik heb een achterom. Wij gaan ook een aantal borders plaatsen. Wat moet er allemaal weggehaald worden en moeten wij het uitgraven? De tuin is namelijk verzakt.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, betreft een oppervlakte van 45 m2. Tuin wordt momenteel door ons leeggehaald, ook borders gaan weg. De tuin moet opgehoogd worden, onze inschatting is dat er 4 kuub ophoogzand nodig is. Naast ophogen, bestraten uiteraard ook plaatsen (stellen) van opsluitbanden. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke tegels wij mooi vinden, waarschijnlijk worden deze 30 bij 60 4 cm dik (A kwaliteit) van het merk Excluton.

Sierbestrating in verband laten leggen

Bestraten van 72 m2 in een bijna lege tuin. Ze moeten in verband gelegd worden, half om half. Graag een offerte met materiaal en een zonder. Gaat om 55 vierkante nieuwe bestrating in dit geval. Tuin is goed toegankelijk, is een hoekhuis.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating met natuurstenen tegels. De tuin is 9 meter lang en 4 meter breed de ene helft is betegeld de andere helft is bedekt met een dun laagje grind.

Sierbestrating leggen

Sierbestrating in de achtertuin leggen, ongeveer 10,5 m2. Heb er zelf de vlonders uitgehaald en het is nu een bende. De tuin heeft een achterom. Weet niet hoeveel ophoogzand er nodig is.

Sierbestrating leggen

De achtertuin is ongeveer 5 meter breed en 10 meter diep. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en bestraat. Er zal ook een plantenbak gecreëerd moeten worden van 6 meter lang 1 meter breed. Hiervoor dienen er stapelblokken gebruikt te worden. De tuin is goed te bereiken via een achterom.

Partners

Partners van Casius