Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels leveren en laten leggen:

Tuintegels leveren en laten leggen

Ik wil graag in mijn achtertuin tegels laten leggen waarvan een gedeelte bestaat uit rubberen tegels. De tuin is totaal 50 m2 inclusief schuur waarvan er 12 m2 rubberen tegels moeten worden. Het gedeelte waar de rubberen tegels gelegd gaan worden is nu nog groen aanwezig. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude tegels en het groen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leveren en laten leggen uit heel Nederland:

Tuintegels leveren en laten leggen

Graag wil ik de aankoop van tuintegels en het laten leggen ervan bij een bedrijf onderbrengen. Is dit mogelijk? Het gaat om een oppervlak van 30 m2 in Almere Poort. Het betegelen van de tuin zou op 4 en/of 5 december moeten gebeuren. Ik denk aan betontegels 60 x 60 antraciet of houten tegels. De tuin is bij oplevering deels al bestraat met lichtgrijze betontegels van 40 x 60 cm (alleen terras en pad naar de schuur). Verder ligt er zand. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en het prijsverschil tussen betontegels en houten tegels. Bij voorbaat

Tuintegels leveren en laten leggen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en willen zo snel mogelijk, het liefst voor 5 augustus onze achtertuin laten betegelen. Onze tuin is ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Belgische hardstenen tuintegels leggen

Het leveren en leggen van hardstenen tuintegels, 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Er liggen betontegels 50 x 50 cm vlak, dit graag verwijderen. Afmetingen 4.50 x 4.50 meter. Tuin ligt achter het huis en kan alleen door de woning bereikt worden.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil achter mijn woning graag een rechte dichte schutting laten plaatsen van 620 cm lang en 200 cm hoog. Ik wil graag een offerte ontvangen voor zowel een volledige houten schutting als voor een hout-met-beton schutting. Het is een nieuwe tuin, er is nooit eerder een schutting geweest. Er liggen al tuintegels van 50 x 50 x 5 cm. Ik heb geen haast met de klus.

Tuintegels vervangen en ophogen

Oude tegels uit tuin verwijderen en afvoeren, ophogen en nieuwe tegels leveren en leggen ongeveer 45 m2

Keramische tuintegels leggen in een tuinhuis

Ik wil graag keramische tuintegels laten leggen in een tuinhuis. Oppervlakte is ongeveer 16 m2. Tegels aanwezig (80 x 80 x 2). Zandvloer is bedekt met een cementvloer (1 cm). Het aanvoeren en leveren van materialen om de tegels te lijmen hoort bij dit project. Graag een vrijblijvende offerte gewenst.

Tuintegels en grind leveren en leggen

Het betrefd: - 270 tegels bij 50 x 50, 70 m2 bestrating rondom (zie bijgevoegd) donker beton kleur / antraciet tegels van 50 x 50 (beton of kermamiek). Dienen in ieder geval onderhoudsvriendelijk te zijn. En de kosten voor het leggen graag apart in de offerte benoemen. - 82 m2 grind, met name oost, zuid (oprit) en noord kant (zie bijgevoegd) tevens antraciet (bv basalt split). Met grindplaten voor de oprit. En de kosten voor het leggen ervan (incl rest materiaalgrindplaat 33m2, worteldoek 82 m2 etc) graag apart in de offerte benoemen. - De grond is al op hoogte gebracht en uitgegraven en zand bijgestrort obv bijgevoegde tekening - Zie in de bijlagen de plattegrond met tekening over de verdeling tegels en grind (het gedeelte aan de westkant naast het terras zijn graszoden/gras). Indien dit optioneel aangeboden kan worden graag meenemen. - Nog meenemen 50 m1 opsluitbandjes 5 x 15cm, L. = 1 m1

Tuintegels aanleggen en verwijderen

Ik wil graag grote natuursteen tegels aanleggen. Leveren jullie ook tegels? Het gaat om 3.40 bij 2.50 meter. Groetjes!

Tuintegels aanleggen

In verband met de verkoop van mijn huis zoek ik een goedkope manier om mijn tuin van 20 m2 opnieuw te laten bestraten. Graag uw goedkoopste aanbieding voor het leveren en leggen van nieuwe tegels.

Tuintegels leveren en leggen

Ik wil graag de voor- en achtertuin volledig laten bestraten. De achter tuin is 85 m2, 17 bij 5 meter, en de voortuin is ongeveer 15 m2 groot. De achtertuin zal met 30 a 40 cm opgehoogd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van het zand en de tegels van 60 bij 60 cm en het leggen hiervan.

Partners

Partners van Casius