Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stoeptegels leggen:

Stoeptegels leggen

In voortuin/oprit bestaande stoeptegels opnieuw leggen en de slechte vervangen. Het totale oppervlak is ongeveer 60 m2. Ook moet de tuin deels opgehoogd worden. Ook mag de vakman alles afvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoeptegels leggen uit heel Nederland:

Terrasvloer leggen en wandje bouwen

TERRASVLOER Aanleggen terras van 22 m2 met vreemde vorm. Momenteel liggen er stoeptegels op de vloer, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het terras zal vrij zijn van meubilair en andere elementen. Gekozen materiaal: - Eagle Wood Composiet Terrasdeel - Afmeting per deel: 25 x 250 x 3000 mm - Kleur: antraciet - Prijs bij Gamma: 42,95 WAND Over de hele breedte moet er een wand geplaatst worden van ongeveer 180 cm hoog en 3.43 meter breed van hetzelfde materiaal als de vloer. De bestaande wand bestaat deels uit een stenen muur, deels uit balustrade, welke behouden moeten worden. De wand moet ervoor geplaatst worden.

Stoeptegels in de tuin laten leggen

Ik wil onze hele voor tuin met stoeptegels laten dicht leggen. Tegels en materiaal hebben we zelf, gaat alleen om het leggen, en bandjes plaatsen.

Tuin bestraten met waaltjes en ondervloer voor tuinhuis leggen

Onze tuin is reeds betegeld. We willen het veranderen naar waaltjes, 34 m2. Helemaal achterin komt een tuinhuis, waar een stevige ondergrond voor gelegd mag worden: 10 m2 beton storten? Of rondom betonbanden en opvullen met stoeptegels 30 x 30 cm. Graag passend advies.

Fundering voor een schuurtje groter maken

Wij willen onze schuur wat groter gaan maken. Het gaat om een fundering leggen van 6 bij 3 meter (18 vierkante meter). Er liggen momenteel stoeptegels.

Houten vlonders op balkon aanleggen

Op 12 februari verhuizen wij naar de 12de verdieping. We hebben een balkon van 12 meter lengte en 1.84 meter breedte. We willen graag een houten terras, hart hout of Europees hout, afhankelijk van kosten. We zouden graag tussen 12 feb - 1 maart het terras laten betimmeren. Kunt u ons een offerte doen toekomen van materiaal, inclusief leggen. Er liggen nu tegels op, stoeptegels, en deze halen we weg. We zouden de planken graag in de lengte laten leggen.

Stoeptegels leggen

Het laten leggen van 27 m2 stoeptegels (stoeptegels zijn al aanwezig) in de achtertuin. Inclusief 4 meter L-kering, afgraven en afvoeren van grond, vul zand en 25 meter opsluiting.

Stoeptegels leggen in achtertuin

Achtertuin, ik weet niet hoeveel m2 het is

Tegelbestrating leggen

Mijn zus en haar vriend zijn laatst op hun zelf gegaan. Ik wil graag voor hun housewarming ervoor zorgen dat ze een mooie tuin krijgen. Een deel van de tuin is voorzien van graszaadjes. Als dat nog niet goed genoeg is gegroeid wil ik daar eventueel plek over laten voor kunstgras. Er liggen nu tegels in zoals stoeptegels. Kunt u mij misschien vertellen wat ik ongeveer kwijt ben. Het gaat om een tuin in een rijtjeshuis te poeldijk Alvast bedankt,

Stoeptegels leggen

Ik wil graag 31 vierkante meter stoeptegels laten leggen. Zat te denken aan betontegels. Gaat om de voortuin die goed bereikbaar is. Eventueel met voorwerk, ligt aan de meerprijs, wellicht kunt u een aparte offerte maken hiervoor.

Terras aanleggen op veengrond

Ik wil graag een terras van 18 m2 (6 x 3 meter) aanleggen. De stoeptegels hebben we zelf al. Zelf willen we de grond voorbereiden met piepschuim en zand, dus het puur het leggen van de stoeptegels.

Partners

Partners van Casius