Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stoeptegels leggen:

Stoeptegels leggen

In voortuin/oprit bestaande stoeptegels opnieuw leggen en de slechte vervangen. Het totale oppervlak is ongeveer 60 m2. Ook moet de tuin deels opgehoogd worden. Ook mag de vakman alles afvoeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stoeptegels leggen uit heel Nederland:

Stoeptegels leggen

Het laten leggen van 27 m2 stoeptegels (stoeptegels zijn al aanwezig) in de achtertuin. Inclusief 4 meter L-kering, afgraven en afvoeren van grond, vul zand en 25 meter opsluiting.

Stoeptegels leggen in achtertuin

Achtertuin, ik weet niet hoeveel m2 het is

Tegelbestrating leggen

Mijn zus en haar vriend zijn laatst op hun zelf gegaan. Ik wil graag voor hun housewarming ervoor zorgen dat ze een mooie tuin krijgen. Een deel van de tuin is voorzien van graszaadjes. Als dat nog niet goed genoeg is gegroeid wil ik daar eventueel plek over laten voor kunstgras. Er liggen nu tegels in zoals stoeptegels. Kunt u mij misschien vertellen wat ik ongeveer kwijt ben. Het gaat om een tuin in een rijtjeshuis te poeldijk Alvast bedankt,

Stoeptegels leggen

Ik wil graag 31 vierkante meter stoeptegels laten leggen. Zat te denken aan betontegels. Gaat om de voortuin die goed bereikbaar is. Eventueel met voorwerk, ligt aan de meerprijs, wellicht kunt u een aparte offerte maken hiervoor.

Terras aanleggen op veengrond

Ik wil graag een terras van 18 m2 (6 x 3 meter) aanleggen. De stoeptegels hebben we zelf al. Zelf willen we de grond voorbereiden met piepschuim en zand, dus het puur het leggen van de stoeptegels.

Fundering maken en betonvloer storten voor een tuinhuis

Ik heb een betonnen fundering en vloer nodig voor een nieuwe houten tuinhuis afmeting 601 x 319 cm. De benodigde funderingsmaat is 581 x 292 cm. Er zitten 3 heipalen in de kleigrond vanuit de bouw. (rekening gehouden met standaard schuurmaat 4 x 2 meter) vloerhoogte mag 20 cm boven maaiveld komen met 1 afgeschuinde kant van 1 meter breed ( steeg gericht) dit i.v. m inrit fietsen en brommers. De fundering. Vloer is gesitueerd einde tuin/ erf uitkomende op een gezamenlijke steeg van ongeveer 1 meter breed maar die is een eind van de straat af. Het best gaat het om voor het huis de wagen voor het beton te zetten en een slang door het huis te leggen, dan is het circa 15 meter. Op dit moment liggen er stoeptegels op kleigrond.

(Her)bestrating van de achtertuin

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 23 m2, geen speciale vormen, gewoon recht toe rechtaan. Het gaat om gebakken stenen met een kleurvaste toplaag. Het zijn vierkante stenen en er gaan ongeveer 5 stenen in een m2. De stoeptegels die er nu liggen halen we zelf weg maar moeten als het kan wel afgevoerd worden. We zorgen zelf voor zand.

Beton storten en egaliseren

Beton storten in een schuur en egaliseren, zodat het een droge ruimte wordt en zeer strak gelegd. Voor de ondergrond moet het stevig zijn. Er liggen nu stoeptegels in met daaronder grond. Dit kan waarschijnlijk blijven liggen. Randje aan de zijkant nog maken. Ik wil een betonnen vloer laten leggen van 2,40 m x 2,40 m in een schuur. Er bevindt zich nu grond met daar overheen straattegels. Het is de bedoeling dat ik een droge ruimte krijg die ook glad gemaakt wordt. Graag aangeven wat er totaal voor nodig is om deze vloer te kunnen leggen. Liefst zo snel mogelijk

Betonnen tegels leggen

Wij hebben een zijtuin die opnieuw bestraat moet worden. Er zit op dit moment wat beplanting, dit zal ik weghalen. Wellicht zitten er wat wortelstruiken die dan verder uitgraven moeten worden. Daarna moet er ongeveer 12 m2 bestraat worden met bijvoorbeeld simpele, betonnen stoeptegels. De zijtuin is goed te bereiken van buitenom. Je kan er met een kruiwagen komen maar niet met hele grote machines. Het betreft een appartement op de begane grond.

Sierbestrating leggen

Bestraten van en kleine achtertuin die ongeveer 5 bij 6.50 meter is. Er liggen nu stoeptegels van 30 bij 30 cm, circa 35 m2. Daarnaast ook een strookje van 5 meter bij 0,9 meter is 4,5 m2. In totaal is het iets meer dan 40 m2. We willen nieuwe bestrating met mooi materiaal. Kunt u langskomen en wat voorbeelden van diverse stenen laten zien?

Partners

Partners van Casius