Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras maken in tuin:

Terras maken in tuin

In de achtertuin, die lager ligt dan de woning, wil ik graag een terras laten plaatsen met houten planken. Het terras zal tegen de woning aangebouwd moeten worden en zal ongeveer 5 meter breed zijn en 3 meter diep. De tuin heeft geen achterom dus het materiaal zal door de woning moeten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras maken in tuin uit heel Nederland:

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er lig nu grind op wat wij er af gaan halen. Het dakterras zit boven een winkel en wij willen weten of het dak stevig genoeg is om er wat moois van te maken. Het is in 1970 gebouwd.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

AchterTuin 80 m2 afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna zandlaag aanleggen waarop keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13m3. Grond laten afvoeren naar andere locatie 18 km verder op. Kan er zo heengebracht worden en neergestort. Graag offerte voor afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook graag prijs voor 13m3 zand laten leggen en dan strak maken. Mvg,

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 10.5 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere, bestaande terras uitbreken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er ligt nu een stenen terras van 10,5 m2. Lager dan mijn woning. Ik zou graag het terras willen verhogen zodat ik vanuit mijn woonkamer mijn terras op het zelfde niveau op kan lopen :-) Verlengd stuk woonkamer naar buiten dus. En aan de andere kant vervolgens een trapje naar beneden richting het gras.

Houten terras bij het nieuwbouwhuis maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 18 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken terras bij nieuwbouwhuis. Grond is nog ongelijk met bouwzand.

Tuin egaliseren en terras bestraten

Onze voortuin egaliseren: * een terras aanleggen van 2-2.5 meter diep en 4 meter breed * en plantenbak van ongeveer 3 meter lengte maken * een boom kappen van ongeveer 7 meter hoog

Balkon laten bouwen

We zijn op zoek naar iemand die een balkon (5 m2) kan plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Dit balkon is bij de buren (zie eerste twee foto's) al gerealiseerd en bevindt zich boven het water. Naast het balkon zal ook een aansluitend terras (7,8 m2) met houten vlonders geplaatst moeten worden. Als laatste moet een bestaande steiger van nieuwe vlonders worden voorzien. De steiger moet met een duurzame wenteltrap bereikbaar worden vanaf het balkon. Bekijk ook de foto's met huidige terras, steiger en balkon bij de buren. Al met al een uitdagend project waar we veel zin in hebben! We zien uw reactie graag tegemoet, zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Rond 27m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Bestaand terras uitbreken, Drainage plaatsen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben nu een terras met tegel aan de achterkant van onze hoekwoning. Wij willen dit graag uitbreken en een hardhouten terras in de plaats bouwen.

Composiet terras aan laten leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 28 m2 en misschien een hekje voor de vijver Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Komt in het zand/grond,gelijk maken balken stellen antiworteldoek, misschien betonnen steunen storten. Wie bestelt alles??

Partners

Partners van Casius