Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voor- en achtertuin opknappen:

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en achtertuin opknappen uit heel Nederland:

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2

Achtertuin opknappen

Wij willen graag het terras ongeveer 15 vierkante meter opnieuw laten bestraten met de bestaande tegels (80cmx40cm) dit ligt niet helemaal vlak vandaar . Daarnaast willen we graag nog ongeveer 25 vierkante meter kunstgras laten leggen.

Verleggen tuinpad en egaliseren tbv gras

Wij zijn de achtertuin aan het opknappen. Zoeken hulp met verleggen van de bestaande bestrating (het pad van 30x30 betontegels) en egaliseren van de grond tbv leggen gras. Pad ca 7 bij 0,90m, grond ca. 3 bij 7m. Achtertuin is bereikbaar via achterom

Herinrichting achtertuin

Wij willen graag de tuin laten opknappen. Afmeting ca. 6,5 m x 4,9 m. Groen kan blijven. Tegels bij terras incl. trap vervangen door grotere tegels. Tegels in het lage deel van de tuin (zie foto bijlage) deels vervangen door gras, deels door grote tegels. Opstaande randen borders vervangen. Plantenbak plus bankje tegen de schutting (zie bijlage). Optioneel: schutting beitsen.

Opknappen van achtertuin

Door de nieuwe aanbouw moet het tuintje opgeknapt worden. Diepte tuin 10 bij 2.50 m en achter de uitbouw nog een stuk van ongeveer 3 bij 3 meter. De opdracht bestaat uit: - Bestaande vlonder terugplaatsen - Nieuw terrasje achter in tuin (ik zorg voor het materiaal) - Stuk egaliseren voor een tuinhuisje en gras met stap tegels en ook advies groen. De achtertuin is bereikbaar via een poort van 90 cm. Neemt u kleinschalige klus zoals deze aan? En op welk termijn zou het mogelijk zijn?

Gehele achtertuin opknappen en voortuin mogelijk ook

Onze tuin willen we graag aanpakken. Het onkruid en wat worteldoek moet verwijdert worden en de tuin moet geëgaliseerd worden. Het afval moet afgevoerd worden. Er moet een deel betegelt worden, wij willen graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen, zodat de tuin onderhoudsarm wordt. Aan een kant willen we ook een schuttingen laten plaatsen, van ongeveer 5-6 meter. Er is heel makkelijk binnen te komen in de tuin. Er is een poort aan de zijkant maar er kan ook rondom naar binnen gekomen worden. De tuin is 10 meter diep x 5,50 meter breed ongeveer. We hebben een veranda van ongeveer 3,50 meter diep. Materiaal wil ik graag in overleg bespreken wie dat gaat doen. De voortuin van ongeveer 2 x 3 meter willen we ook graag aanpakken. Daar zouden we ook een lage schutting willen hebben als het kan.

Groot onderhoud aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan opknappen. Het gaat om een achtertuin van 30 m2 die momenteel vol staat met onkruid. Het gaat om het leeghalen van de tuin, het ophogen, egaliseren en bestraten van de gehele tuin. De tuin is bereikbaar via de woning en er zijn nog geen tegels aanwezig.

Laurierhaag rooien en schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin (in Raalte) opknappen. De oude laurierhaag moet eruit en plaats maken voor een schutting. Het is een hoekwoning met de laurier aan de zijkant en achterkant. Ongeveer 16 m1 totaal. hoogte 2,5 m. Tuin is bereikbaar met een (kleine) trekker o.i.d. Ook moet het worden afgevoerd.

Houten schuur opknappen of nieuwe bouwen

Ik wil graag mijn schuur die in mijn achtertuin staat, opknappen. Het is namelijk verrot. Ik wil graag door de vakman laten bepalen of de schuur eerst afgebroken en daarna opnieuw opgebouwd moet worden, of dat het beter is om alleen de verrotte delen te vervangen. Ik zou het graag van hout willen hebben, en is ongeveer 8 m2. Het grenst aan de schuur van de buren. De schuur is makkelijk te bereiken.

Partners

Partners van Casius