Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in voor- en achtertuin leggen:

Sierbestrating in voor- en achtertuin leggen

Laten leggen van bestrating. Er liggen nu grindtegels in die moeten worden vervangen. Het gaat om de voor- en achtertuin. Samen ongeveer 87 m2.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in voor- en achtertuin leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen aan de voor- en achterzijde

Voor- en achtertuin (145 m2) bestraten. 90 m2 voor de achtertuin, voor wat betreft de voortuin 55 m2. Graag afgraven en zand leggen (20 cm). Goed toegankelijk allemaal. Twee onder één kap woning. We also would like to have fencing, 35 meters. There also needs to be a border for small plants.

Sierbestrating laten leggen

60 vierkantige meter tuin bestraten inclusief uitgraven. Gaat om de achtertuin, die is goed toegankelijk, betreft een hoekwoning.

Sierbestrating aanleggen

Ik heb een achtertuin met een gedeelte waar twee verschillende maten klinkers liggen en 9 m² gras. Daar moet sierbestrating komen. De oude bestrating haal ik er zelf uit en zal het ook zelf afvoeren. De totale grootte aan aan te brengen sierbestrating is 25 m². Wat gaat me dat kosten? Er zijn twee poorten waar kan een minigraver doorheen kan.

Sierbestrating aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een achtertuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Ik weet niet of er nog geel zand gestort moeten worden en ontvang hier graag advies over.De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30 x 20 x 6 Marilleva van MBI. Verder heeft de tuin een achterom en is goed te bereiken.

Sierbestrating aan laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Het zal gaan om stenen van ongeveer 50 x 30 cm. Ik heb een achterom. Wij gaan ook een aantal borders plaatsen. Wat moet er allemaal weggehaald worden en moeten wij het uitgraven? De tuin is namelijk verzakt.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, betreft een oppervlakte van 45 m2. Tuin wordt momenteel door ons leeggehaald, ook borders gaan weg. De tuin moet opgehoogd worden, onze inschatting is dat er 4 kuub ophoogzand nodig is. Naast ophogen, bestraten uiteraard ook plaatsen (stellen) van opsluitbanden. Wij zijn ons nu aan het oriënteren op welke tegels wij mooi vinden, waarschijnlijk worden deze 30 bij 60 4 cm dik (A kwaliteit) van het merk Excluton.

Terras bestraten met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating, Tumbelton waalformaat 5 x 20 x 7,3 Mont Blanc, in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is de achtertuin, met achterom, van een nieuwbouwwoning. Geen af-te-voeren oude bestrating/planten/aarde e.d. Er ligt nu zand in. Misschien extra zand nodig, maar ik schat maximaal 2 kuub. Tenslotte, we willen graag geen opsluitbanden maar verticaal geplaatste Waaltjes langs de rand.

Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating achtertuin. Ondergrond moet egaal worden gemaakt en iets tegen het onkruid. Vervolgens moet de bestrating erin worden gelegd. Het pad naar de deur blijven dezelfde tegels, moeten wel opnieuw worden gelegd, en de overige tegels worden ongeveer 40 x 40 cm groot. In totaal is dit een oppervlakte van 12 m3.

Sierbestrating leggen

Sierbestrating in de achtertuin leggen, ongeveer 10,5 m2. Heb er zelf de vlonders uitgehaald en het is nu een bende. De tuin heeft een achterom. Weet niet hoeveel ophoogzand er nodig is.

Sierbestrating leggen

De achtertuin is ongeveer 5 meter breed en 10 meter diep. De oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en bestraat. Er zal ook een plantenbak gecreëerd moeten worden van 6 meter lang 1 meter breed. Hiervoor dienen er stapelblokken gebruikt te worden. De tuin is goed te bereiken via een achterom.

Partners

Partners van Casius