Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuintje en achtertuin bestraten:

Voortuintje en achtertuin bestraten

Wij hebben een voortuintje en achtertuin die we bestraat willen hebben. Daarnaast willen we dat alle oude bestrating afgevoerd wordt. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Nieuwe tegels gaan we in overleg kopen. Als u de tuin eerst wilt zien, geen probleem. Er is een poort.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuintje en achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Tuinontwerp en bestrating aanleggen

Ik heb een bijzondere vorm van tuin, en bij het ontwerpen van de tuin kan ik wel wat hulp gebruiken. We willen de tuin opnieuw laten betegelen en borderbakken aanleggen. De achtertuin is ongeveer 50 m2 en de het kleine voortuintje ongeveer 5 m2. De huidige bestrating moet verwijderd worden en afgevoerd. De vakman levert de tegels zodra de keuze is gemaakt. De klus mag dit voorjaar al starten.

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Ik zoek een hovenier die onze tuin van onze nieuwbouw woning kan renoveren. Het gaat om het egaliseren en dan laten dicht leggen met antraciet tegels van 50 bij 50 cm en het gaat om een klein voortuintje en een achtertuin van ongeveer bij elkaar van 60 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Voortuintje en achtertuin bestraten

Uitgraven tuin (ongeveer 37 m2), 15-20 cm vervolgens zand inbrengen. Ongeveer 33 m2 waalformaat (nieuw, getrommeld) maar ook bouw van 2 bakken (1 van 2 meter lang, 50 cm diep, 50 cm hoog en 1 van ongeveer 180 cm bij 180 cm, ook 50 cm hoog). Eventueel plaatsen van hardhouten vlonder (300x260) , enkele centimeters boven het straatwerk. Tuin is 560 cm breed, van huis naar schuur 570, van huis naar achterzijde tuin ongeveer 770 cm. Voortuin is breedte huis x 100 cm. Daar waaltjes en breedte deuropening

Tuinonderhoud en -renovatie van de voortuin

Het voortuintje van 1 tegel van 40 bij 40 cm breed en 6 meter lang, willen wij opnieuw laten aanleggen en beplanten. Er zal daar ook een flinke struik verwijderd moeten worden. De achtertuin heeft een oppervlakte van 8 x 8 meter. Hier gaat het om het snoeien van beplanting, verwijderen van enige struiken en in overleg nieuwe planten plaatsen. In het midden van de tuin is bestrating, het gaat om de randen van de tuin. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Voor- en achtertuin laten bestraten

Voortuintje en achtertuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 x 6 cm en voor de voortuin misschien iets kleiner, er ligt in de voortuin al een tegeltje, maar deze zijn verkleurd en achter liggen steentjes. Het is niet vlak en ik heb veel last van onkruid, het totaal vierkante meter is moeilijk op te meten omdat de afmetingen niet recht lopen, maar het is in totaal ongeveer 60 meter, zelf denk ik aan de GeoAntica Milano tegel. Graag de oude steentjes in de achtertuin afvoeren. Er is een achterom met een steegje.

Leggen van tuintegels

Voor de tuin willen wij andere tegels, namelijk tegels 60 bij 60 cm. Het gaat om een klein voortuintje en de achtertuin in totaal ongeveer 45 m2. Wat zou het ongeveer kosten om 45 m2 te bestraten?

Tuin aanleggen en bomen verwijderen

Wij willen graag ons voortuintje opnieuw laten aanleggen. De tuin is ongeveer 5 bij 6 meter. Aan de voorzijde en de rechterzijde dient er een heg geplaatst te worden. Verder wil ik gras laten aanleggen en een tegelpad naar de voortuin toe en langs het kozijn. Er zullen aan 2 zijde een border geplaatst moeten worden. Daarnaast moeten er in de achtertuin 5 grote coniferen inclusief wortels verwijderd worden.

Achtertuin en klein voortuintje bestraten

Wij willen graag onze achtertuin van ongeveer dertig vierkante meter laten bestraten en ook ons voortuintje van ongeveer vijf a zes vierkante meter. In ons voortuintje liggen steentjes/grind en in onze achtertuin ligt voor de helft tegels en voor de helft steentjes/grind. Het verwijderen hiervan plus het verwijderen van beplanting in de open stukken tuin willen wij ook graag aan het bedrijf overlaten. Er komen normale betontegels van dertig bij dertig in, voor en achter. Graag willen wij ook een schutting laten plaatsen. Dat zijn drie a vier delen zonder poort, uiteraard wel met palen. Graag willen wij de prijs weten zonder plaatsen van de schutting en de prijs inclusief het plaatsen van de schutting.

Achtertuin betegelen

De achtertuin moet betegeld worden met tegels van Rondom een opsluitband. Border van ongeveer 30 cm aan beide lange zijden vrijhouden (in het verlengde van de schuttingen). Graag 5 cm grond is afgegraven en 1,5 m3 ophoogzand is aangebracht. Moet afgevlakt worden, aflopend naar achteren. De tegels en opsluitband moeten dus worden gelegd. Zijn beide aanwezig. In het voortuintje liggen de tegels, maar moeten de opsluitbanden nog worden aangebracht, 9 meter in totaal.

Kleine tuinen laten aanleggen

Kleine achtertuin van ongeveer 5 bij 5 meter: Ik wil graag een klein bestraat terras aanleggen. Schuttingen plaatsen aan twee zijden, beplanting aanbrengen. Tevens een voortuintje opnieuw bestraten (verzakt), berging plaatsen voor onder andere twee fietsen en tuingereedschap en groene afscheiding aanleggen. De voortuin is 3 bij 5 meter. Wat ik ook graag wil, ik heb een kat, ik wil graag in de gevel een kattenluik, maar ik wil ook een soort van kooi (1 bij 1 meter), dat ze even buiten kan zitten als ik er niet ben.