Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in de voortuin:

Sierbestrating in de voortuin

Sierbestrating van voortuintje van 16 m2 - voortuin is nu bestraat.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in de voortuin uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voortuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd te worden en nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar.

Sierbestrating aan laten leggen in de voortuin

Wij hebben een kleine voortuin van 16 m² die die wij helemaal willen laten bestraten met siertegels. De beplanting en aarde moeten worden verwijderd en er moet zand worden aangebracht. We krijgen ook graag een voorstel voor de siertegels. We willen de klus nog dit jaar laten verzorgen en ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs.

Sierbestrating leggen

Voortuin. Laying new tiles on a 15 mts front garden

Voortuin en oprit aan laten leggen

Op dit moment gebruiken we de voortuin om de auto te parkeren. Er liggen klinkers/ sierbestrating. Ze moeten de riolering repareren, waardoor er nu een stuk open ligt. Ons idee is dat we de rest van de tegels na het repareren van het riool ook meteen laten verwijderen om vervolgens de voortuin eventueel af te graven en te voorzien van nieuw zand, en nieuwe tegels. Wij willen graag grotere tegels van 60 bij 60 cm, die voldoende draagkracht hebben voor het parkeren van een auto. De voortuin is 3.10 x 6 meter en niet onbelangrijk wat gaat dit ongeveer kosten?

Sierbestrating leggen

Ophogen ongeveer halve kub plus aan trillen van de bestrating die er al ligt in de voortuin van 10m2. Gat open laten voor boompje.

Sierbestrating achtertuin en voortuin

Het leggen van sierbestrating voortuin 15 m2. Er liggen op dit moment oude tegels. Het leggen van sierbestrating achtertuin 24 m2 alleen aarde op dit moment.

Sierbestrating leggen in voortuin, achtertuin en zijkant huis

Ongeveer 135 m2. Oude trottoir en grindtegels verwijderen, ongeveer 85 m2. Hier ligt al zand. Gras voor en achter verwijderen ongeveer 20 en 30 vierkante meter. Tegels/klinkers mogen van beton zijn in rood/roze kleur. Ik weet niet wat er allemaal is. Eventueel ruimte voor twee bloembakken achter en een in voortuin. De achtertuin is goed te bereiken van achterom.

Voortuin opnieuw aanleggen met sierbestrating

Er moet ongeveer 32 m2 sierbestrating gelegd worden. De oude tegels liggen er nog in. Maar kan ik er ook zelf uit halen. Ook een struik die er nu nog staat. Als de oude bestrating weg is egaliseren en de nieuwe bestrating leggen. Kunt u sierbestrating mee aanbieden?

Voor- en achtertuin ontgraven en sierbestrating aanbrengen

Voortuin 12 m2 en achtertuin 60 m2 uitgraven en sierbestrating aanbrengen. Achtertuin is via brandgang en poort (1.3 meter) goed bereikbaar. Inclusief het afvoeren van opgegraven materiaal.

Partners

Partners van Casius