Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating in de voortuin:

Sierbestrating in de voortuin

Sierbestrating van voortuintje van 16 m2 - voortuin is nu bestraat.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating in de voortuin uit heel Nederland:

Sierbestrating leggen

Wij gaan in 2019 verhuizen naar de nieuwbouw met een kleine voortuin en gewone achtertuin. De voortuin is ongeveer 11,5 m2 en de achtertuin 45 m2. In beide tuinen willen we sierbestrating laten leggen. Bestrating mee aanbieden. Hoe de grond gaat worden opgeleverd, is nu nog niet bekend.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in voor en achtertuin De voortuin is ongeveer 6 m2 en heeft een hoge opstap naar het huis wat trapsgewijs moet lopen aan het eind van de voortuin moet een klein randje overblijven zodat we een klein heggetje kunnen planten. De achtertuin is ongeveer 40 m2 en moet bestraat worden met betontegels. Er liggen nu oude tegels in maar die kunnen we er eventueel ook zelf uithalen

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van bestrating in de voortuin. Het bestraten van achtertuin. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt en weet nog precies wat voor stenen ik wil. Ik denk een combinatie van roodgekleurde bakstenen met grotere maat. Aangezien ik een groene tuin wil, gaat het om ongeveer 28 m2 bestrating.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating in de voortuin, waaltjes 10 m2. Het patroon en de kleur is nog vast te stellen, er is wel een idee. Er zullen ook wat keien in de 3 strepen geplaatst te worden. De voortuin is groter dan de 10 m2. Op dit moment ligt er gewon aarde in de tuin.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voortuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd te worden en nieuwe tegels gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar.

Sierbestrating aan laten leggen in de voortuin

Wij hebben een kleine voortuin van 16 m² die die wij helemaal willen laten bestraten met siertegels. De beplanting en aarde moeten worden verwijderd en er moet zand worden aangebracht. We krijgen ook graag een voorstel voor de siertegels. We willen de klus nog dit jaar laten verzorgen en ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs.

Sierbestrating leggen

Voortuin. Laying new tiles on a 15 mts front garden

Voortuin en oprit aan laten leggen

Op dit moment gebruiken we de voortuin om de auto te parkeren. Er liggen klinkers/ sierbestrating. Ze moeten de riolering repareren, waardoor er nu een stuk open ligt. Ons idee is dat we de rest van de tegels na het repareren van het riool ook meteen laten verwijderen om vervolgens de voortuin eventueel af te graven en te voorzien van nieuw zand, en nieuwe tegels. Wij willen graag grotere tegels van 60 bij 60 cm, die voldoende draagkracht hebben voor het parkeren van een auto. De voortuin is 3.10 x 6 meter en niet onbelangrijk wat gaat dit ongeveer kosten?

Sierbestrating leggen

Ophogen ongeveer halve kub plus aan trillen van de bestrating die er al ligt in de voortuin van 10m2. Gat open laten voor boompje.

Partners

Partners van Casius