Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating op parkeerplaatsen aanleggen, rubbertegels aanbrengen, dakterrassen bestraten, betontegels in een achtertuin leggen, voor- en achtertuin voorzien van terrastegels, terras bestraten met betontegels, oprit met natuursteen opnieuw aanleggen, zevenduimers klinkers laten leggen, dakterras aanleggen, terras aanleggen, dakterras aanleggen, dakterras bekleden, terras aanleggen, oprit, terras en pad opnieuw straten, bestrating in de tuin leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amsterdam Zuidoost:

Voortuin en achtertuin betegelen

Voor onze voortuin en achtertuin zoek ik iemand die deze zouden kunnen betegelen. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Het liefst ook iemand die de oude tegels ook afvoert. Daarnaast ook alles netjes egaliseren. Voortuin is vrij smal en klein (zie foto). Ik heb een achterom.

Voortuintje en achtertuin bestraten

Wij hebben een voortuintje en achtertuin die we bestraat willen hebben. Daarnaast willen we dat alle oude bestrating afgevoerd wordt. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Nieuwe tegels gaan we in overleg kopen. Als u de tuin eerst wilt zien, geen probleem. Er is een poort.

Terras aanleggen van Thermoweed

Ik wil een houten terras (10-12 m2) grenzend aan huis laten aanleggen dat betreedbaar is via de keukendeur. Tegel ondervloer is al aanwezig. Uitvoer met Thermowood. Vorm van terras rechthoekig of schuine punt. Bestaande beplanting aanwezig de onbeschadigd moet blijven tijdens de aanleg.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het gaat om het leggen van tuintegels in de achtertuin. Via de carport kan de tuin betreedt worden. Het gaat om 22 m2. Ook moet er geëgaliseerd worden. De oude tegels hoeven niet afgevoerd te worden.

Mijn tuin laten bestraten

Het betreft een tuin van ongeveer 40 m2 waarvan 24 m2 aan tegels. Zelf zorg ik ervoor dat er genoeg kuub aan zand ligt en dat de stenen korter dan 5 meter loopafstand liggen. Kunnen jullie het zand (totaal 40 m2 ) aantrillen , de 24 m2 aan steen betegelen. De foto van de tuin is hoe het er nu uitziet. De tegels en aarde verwijder ik zelf binnenkort en zal er genoeg aan zand aanvoeren. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Achtertuin met betontegels bestraten

Mijn tuin is ca 60m2 met weinig beplanting en tuinaarde. De tuin wil ik graag volledig betegelen met betontegels. Zsm.

Terras bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Voor ons nog te bouwen woning, oplevering indicatie eind 2018, zijn we aan het kijken naar kosten voor het leggen van een vlonder in de tuin. De tuin is ca 5 meter breed en we willen de vlonder ongeveer 2.40 meter diep hebben omdat onze woning tussen 2 uitbouwen zit van 2.40 meter aan weerszijde. Omdat ik een begroting aan het maken ben zou ik graag een grove indicatie ontvangen. De tuin wordt opgeleverd met zand ca 20 cm beneden de 'hoogte' van de woning dus er zal voldoende zand gestort moeten worden, eventuele palen in de grond en daarop de vlonder. Graag een vlonder opnemen met een rustieke uitstraling die lang mee gaat en waar (de eerste paar jaar) geen onderhoud voor nodig is. Eventueel willen we ook een overkapping kunnen laten steunen op de vlonder + uitbouw wanden van steen.

Achtertuin laten aanleggen

50 m2 moet volledig opnieuw bestraat worden met stenen + worteldoek tegen onkruid. Werkzaamheden zijn inclusief het verwijderen van de oude stenen en deze ook afvoeren. Materialen zijn ook voor de vakman.

Tuintegels leggen

In de achtertuin willen wij tegels laten plaatsen. De oude tegels van 30 bij 30 cm dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er nieuwe tegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 27 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Parkeerplaatsen aanleggen

Ik wil graag 20 parkeerplaatsen aanleggen op ons terrein. Het gaat om veen grond. Het hele terrein is ongeveer 50 bij 10-12 meter breed.

Herbestrating met Koppelstones

De voortuin wil ik graag laten herbestraten met de aanwezig Koppelstones. Er is ook al een kuub zand aanwezig. De tuin zal 5 cm opgehoogd moeten worden en de oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Sierbetrating leggen

In de week 43 krijg ik een tuinkamer (550cm x 400cm). Ik wil graag huidige bestrating vervangen door een sierbestrating van 40x80x4. De huidige tegels zal ik zelf gaan verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar

Sierbestrating in de voortuin

Sierbestrating van voortuintje van 16 m2 - voortuin is nu bestraat.

Betontegels of -plaat leggen

Het leveren en waterpas leggen van betontegels of een betonplaat.

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Wij willen bij ons bedrijfspand struiken en een groenstrook laten verwijderen. Daarna willen we ongeveer 340 m² klinkerbestrating laten plaatsen. Het gaat om een klus aan de straatzijde van ons pand, die goed bereikbaar is. We willen dit in december laten verzorgen. We ontvangen graag uw offerte. We stellen het op prijs als u de klus hier met ons komt bespreken.

Keramische vloer in de tuinkamer maken

In week 42/43 komt in mijn achtertuin een aluminium tuinkamer van 550 x 400 cm. Ik wil graag mijn huidige bestrating vervangen door een keramische vloer (zie bijlage). De vloer moet waterpas en stevig zijn.

Gras vervangen door trottoirtegels bij een bedrijfspand

Wij hebben bij ons bedrijfspand een stukje gras, dat wij graag op korte termijn laten vervangen door bestrating. Het is een stuk van 400 x 183 cm. We willen er tegels van 30 x 30 cm op laten plaatsen. Het is de bedoeling dat wij daar heliumtanks op kunnen zetten voor het opblazen van ballonnen. Er is wat haast met deze klus. We zoeken een vakman die hier snel aan de slag kan.

Ophogen en bestraten voortuintje en aansluiting HWA verbeteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de bestrating bij mijn woning kan herstellen. Het gaat om een klinkerbestrating van 500 cm lang langs het huis naar de straat; de maximale breedte naast het schuurtje is 220 cm, die afstand van de voordeur naar het schuurtje is 140 cm. Aan de zijde van het huis is sprake van wegspoelen van het zand onder de bestrating nabij de afvoerpijp van het hemelwater. Dit dient duurzaam hersteld te worden. Ook wil ik een smalle opsluitband van 320 cm laten aanbrengen aan de zijde van de beplanting. Ik denk dat alles met maximaal 10 cm zand moet worden opgehoogd. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte. De klus mag bij voorkeur in de komende weken worden uitgevoerd. Als dat niet lukt, kunnen we het in onderling overleg op een later tijdstip inplannen.

Tuin opnieuw betegelen

Ik zou mijn tuin opnieuw laten betegelen met 60 x 60 cm tegels het gaat om 55 m2. wat zullen de kosten zijn?

Tuintegels plaatsen

Ik heb in mijn tuin nu tegels van 40 x 60 cm liggen en wil die laten vervangen door tegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm. Het gaat om in totaal ongeveer 55 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Tuin ophogen en nieuwe tegels plaatsen

De oude tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin verhoogd moeten worden en nieuwe grotere tegels geplaatst moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Rest van de tuin (ong 15 m2) egaliseren en betegelen

Zie titel opdracht.

Tuin bestraten

Ik woon hier net. De tuin is 45 m2. Deels bestraat, deels niet. Ik wil het graag in zijn geheel laten bestraten.

Repareren van pad achter appartementencomplex

Ik vraag een offerte aan voor het maken van verschillende verzakte delen op het pad achter ons appartementencomplex. Bijgaand 1 foto, er zijn 5 van deze plekken in het pad. Er zal ook met zand moeten worden opgevuld. Op dit moment zijn wij (bestuur VVE) op zoek naar deze korte termijn oplossing omdat er achter de muur van dit pad nog zwaar gebouwd wordt en er dus in het aankomende jaar nog wel eens iets gaat verzakken. Daarna zal het pad helemaal opnieuw moeten worden aangelegd. Maar voorlopig dus nog deze tijdelijke oplossing. Kunt u mij een prijsopgave toesturen?

Aanleg oprit onder carports

Wij willen graag dat de carport van ons en de buren opnieuw wordt bestraat. Ik kan op uw site geen tegels als voorbeeld vinden, van 2 x 5 x 5 meter.