Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amsterdam Zuidoost:

Bestraten van voor- en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van tegels in de voor- en achtertuin. Het gaat om een totale oppervlakte van 65 m2 Het is op dit moment bestraat met klinkers, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Daarna een paar cm ophogen en egaliseren. Het gaat alleen om leggen dus exclusief materiaal maar inclusief BTW

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Tuin herbestraten

De tegels in onze tuin zijn ongelijk gaan verzakken en die willen wij opnieuw bestraten. Met gebruik maken van dezelfde tegels(60×60) en ook een afvoer aanleggen. Wij hebben ook last van onkruid tussen de regels en die willen wij ook voorkomen. Egaliseren - Herbestraten - Afvoeren van huidige situatie ( Onkruid - kapotte tegels) Het gaat om ongeveer 40-50 m2

Sierbestrating leggen in voortuin

Leggen v keramische tegels in de voortuin ongeveer 30 m2 en een plantenbak in het midden met palissaden.

Meerdere vlonders op maat leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar een timmerfabriek die vlonders kan maken voor balkons. De balkons zijn driehoekig, hoeken van 45 graden, met een rechte-hoekzijde van plm 3,40 m. De vlonders moeten plm 180 mm boven de vloer van het balkon komen. Zij moeten net beneden de betonrand komen, aangezien op de rand een kabelgoot loopt. Voor de beeldvorming sluit ik een foto bij van de hoek van het balkon. Ik wil graag hardhouten vlonders, met een profiel aan de bovenkant. Graag zou ik hiervoor een vrijblijvende offerte willen hebben. Ik woon in een appartementencomplex waar veel bewoners zijn die nog geen vlonder(s) hebben, maar daar wel belangstelling voor zouden hebben. Alle appartementen hebben balkons van dezelfde maat. Er is nog een zuster-appartementencomplex, gebouwd met balkons van dezelfde afmetingen. Ik stel mij zo voor dat er veel andere eigenaren mee willen doen. Het zou dan ook fijn zijn als jullie een staffel konden opstellen. Voor grotere aantallen kan de prijs uiteraard lager zijn. Ook wil ik graag de kosten weten voor levering van de vlonder als bouwpakket. In deze Coronatijden heeft men meer tijd en minder geld. Zelf heb ik geen vlonders meer nodig, want ik ben al voorzien. Ik heb een vlonderproject gestart voor de andere bewoners om hen te kunnen laten profiteren van een vlonder

Sierbestrating aanleggen (10 m2).

Wij hebben al een betegeld terras van 3 m lang en 5 breed (15 m2) en we willen deze graag verlengen. Wij willen 2 meter toevoegen voorbij tuinhekje (2e foto). Aan het einde van het terras staan betonnen blokken. Deze moeten weg. Daarnaast graag met zand het overige gedeelte ophogen en dit stuk ook betegelen. De achtertuin is via een poort bereikbaar.

Bestrating dakterras met andere tegels (58m2)

Ik wil nieuwe tegels laten leggen op mijn dakterras. Er liggen nu 230 betontegels met rubberen tegeldragers. Het aantal tegels is niet variabel En de rubberen tegeldragers zijn verplicht, i.v.m. VvE reglement. Ik sta open voor tegel advies van de stratenmaker.

Betontegels in tuin leggen

Betontegels laten leggen in onze achtertuin van ongeveer 35m2.

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Beton tegels in de tuin laten leggen

Graag laat ik beton tegels in de tuin leggen. Hoeveel gaat mij dat totaal kosten voor 15 vierkante meter? Er ligt nu zand met wat onkruid. Het is het achterste stukje van mijn tuin, daar is een vierkantje met zand, daar wil ik betontegels laten leggen. Ik weet niet of het zand dat er nu ligt voldoet aan de eisen. Er is een poort aanwezig.

Bestrating leggen ivm plaatsing motorhok

Wij willen in de voortuin een motorhok, hiervoor hebben we ongeveer 7 m2 dat bestraat dient te worden. Zand en grindtegels 60 x 40 cm zijn aanwezig. Optioneel willen we de achtertuin misschien ook laten ophogen en het pad naar de tuin laten aanpassen.

Tegels leggen - prijs opvraag

Ik wil graag mijn achtertuin laten betegelen. Geen huidige bestrating aanwezig, alleen zand. Dit moet wel nog gegaliseerd worden. De tuin is 43 m2 en is te bereiken via zijkant van het huis. We hebben nog geen tegels in gedachte.

Terras tegels leggen +/- 12m2

Momenteel liggen er houten tegels van 1m2 op zand, echter zijn deze verrot en moeten vervangen worden. Ik ben zelf aan het kijken voor het materiaal (tegels 13,5m2,1kuub zand, opsluiting en worteldoek), graag wil ik weten wat het kost om dit te laten leggen.

Palen uit grond halen + gedeelte opnieuw bestraten

Ik heb ooit een trainingssysteem gehad. Dit heb ik weggehaald en nu zitten er alleen nog palen in. Deze wil ik laten verwijderen en ik wil dit stukje opnieuw laten betegelen. Betreft 7 palen op 8 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vlonders leggen

Totale oppervlakte terras/vlonder is ongeveer 36 m2. Ik wil een terras/vlonder achter de aanbouw met afmeting is 4 m x 5 à 6 m en een vlonder /terras naast de aanbouw met afm. 4 m x 4 m. Deze 2 terrassen/vlonders moeten met elkaar in verbinding staan. De vlonder/terras moet op dezelfde hoogte komen als de bestaande bouw , dat is ongeveer 40 à 50 cm hoogte. Welke vlakken wil je laten betegelen? Andere, namelijk: Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Tegels zagen

Wij hebben een betonnen tegelvloer in de tuin maar hebben een onlangs een tuinkamer geplaatst waardoor er ongeveer 18 tegels 60 x 60 ingekort moet worden. Recht aan recht toe, breed 5,5 meter.

Voor- en achtertuin bestraten

Het leggen van bestrating in de voor- (30m2) en achtertuin (36m2). Beide tuinen zijn momenteel al bestraat. Graag een afspraak om op locatie een opname te doen, maar voor nu volstaat een richtprijs met als uitgangspunt: zwarte 600x600x40 (mm) tegels. Daarnaast Wil mijn buurman voor hetzelfde gedeelte hetzelfde laten doen.

Leggen van sierbestrating

Ik zoek iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 25 m2 en er ligt momenteel zand in.

simpel bestraten van achtertuin

Ik ben door mijn rug gegaan en kan daardoor geen tuinonderhoud meer doen. Daarom wil ik mijn tuin laten bestraten met simpele tegels. De tuin is ongeveer 40 vierkante meter. Op dit moment ligt er zand en onkruid, dit zal eerst moeten worden geegaliseerd en opnieuw moeten worden gestort met zand, het is de bedoeling dat het vakbedrijf alles levert en legt.

Voortuin bestraten met betonnen tegels

Ik wil mijn voortuin met betonnen tegels bestraten. De oppervlakte is +/- 15 m2. De oude bestrating ligt er nog, maar dat kan door mij worden verwijderd. De woning ligt op een hoek en is makkelijk toegankelijk.

Tegels snijden en stukje tuin bestraten

Een klein stuk van de tuin nl. 0.35 meter breed en ongeveer 4,5 meter lang waar voorheen een plantenbak was dient bestraat te worden. De tegels die ik heb zijn 60 cm x 40 cm dus er dient ongeveer 5 cm vanaf gezaagd te worden. De zwarte aarde hoeft naar mijn mening niet uitgegraven te worden.

Een klein stukje tuin bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een klein stukje tuin in mijn voortuin. Het gaat maximaal om 2 m2. Ik ben rolstoel gebonden, dus alles moet zo onderhoud vrij mogelijk zijn.

Een gehele achtertuin bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin opnieuw kan bestraten. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels, ophogen, egaliseren en bestraten met 60 bij 60 cm (antraciet) tegels. De tuin is ongeveer 75 m2 en bereikbaar per achterom.

Oprit aanleggen Diemen

Het alten aanleggen van een oprit vooraan de woning. Betreft een nieuwbouwwoning oprit circa 33. 75m2 (ruim genomen) Nieuwbouwwoning dus er ligt dan zand. Wij willen graag een prijs indicatie van de oprit met antraciet betonklinkers van tenminste 6cm dikte (moet middel tot grote auto op parkeren)

Terrastegels leggen

Ik wil graag weten wat het kost om 20 m2 terrastegels te laten leggen. Er liggen nu houten terrastegels op zand, echter zijn die verzakt en rot. Graag in de prijs meenemen, de tegels, zand, worteldoek en het leggen.