Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amsterdam of directe omgeving.

16154 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: mandelig pad bestraten, dakterras maken, zwevend dakterras maken, oprit met betontegels aanleggen, bestrating aan laten brengen, aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan, terras aanleggen bij seniorenwoning, keramische terrastegels leggen, bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, tuin betegelen, afrit bestraten, terras afwerking rondom zwembad, portugese keitjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amsterdam:

Terrassen ophogen opnieuw leggen

Twee terrassen ophogen, ca 60 m2 totaal. Bestrating aanwezig (betontegels), schat 2 kuub zand.

Mandelig pad bestraten

In de nieuwbouwbuurt moet er een straat met klinkers aangelegd worden. Dit betreft ongeveer 600 m2. Deze straat moet auto- en vrachtverkeer aankunnen. Momenteel ligt er asfalt wat de gemeente in oktober gaat verwijderen. De ondergrond is gruis. Mogelijk moet er ook afwatering komen.

Tuin bestraten en tegels leggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten en tegels laten leggen. De tuin is ongeveer 40m2 en is vol met zand. Het betreft een nieuwbouw woning. Ook wil ik graag een deel van 9m2 met kunstgras bedekt zien hebben. De tuin is goed bereikbaar en er is een achterom.

Sierbestrating aan laten leggen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Het zal gaan om stenen van ongeveer 50 x 30 cm. Ik heb een achterom. Wij gaan ook een aantal borders plaatsen. Wat moet er allemaal weggehaald worden en moeten wij het uitgraven? De tuin is namelijk verzakt.

Oprit met klinkers aanleggen

Ik wil graag een oprit aan laten leggen onder afschot met waarschijnlijk klinkers in keper/elleboog verband, en met 1 of 2 banen in het midden over de volledige lengte van de oprit met bredere tegels. Het gaat ongeveer om 25 tot 30 m2. Het gaat om een nieuwbouw project.

Voortuin bestraten

Ik wil de voortuin verbreden en egaliseren tot aan de straatkant. De bomen laten staan aan de zijkanten. Verder een pergola plaatsen. Diverse planten eventueel verplaatsen of verwijderen. De tuin is 12 m2.

Betontegels in de tuin aanbrengen

Betreft het plaatsen van betontegels in de tuin. Geschatte oppervlakte 70 tot 80 m2. Eventueel afgraven voor 30 cm dieper. De tuin heeft een achterom. Mogelijk moet er ook nog grond afgevoerd worden.

Terras bestraten met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating, Tumbelton waalformaat 5 x 20 x 7,3 Mont Blanc, in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is de achtertuin, met achterom, van een nieuwbouwwoning. Geen af-te-voeren oude bestrating/planten/aarde e.d. Er ligt nu zand in. Misschien extra zand nodig, maar ik schat maximaal 2 kuub. Tenslotte, we willen graag geen opsluitbanden maar verticaal geplaatste Waaltjes langs de rand.

Composiet vlonder leggen

Ik wil graag een composiet vlonder aanleggen op mijn L-vormige dakterras. Het dakterras is 11,3 vierkante meter op de 4e verdieping (zonder lift). Het moet gelegd worden op een bitumen onderdak, dus met rubberen onderzetters. Graag zou ik ook advies willen wat ik allemaal moet kopen (vlonderplanken, regels, schroeven et cetera).

Sierbestrating in voor- en achtertuin leggen

Laten leggen van bestrating. Er liggen nu grindtegels in die moeten worden vervangen. Het gaat om de voor- en achtertuin. Samen ongeveer 87 m2.

Oprit herbestraten

Door overbelasting door een vrachtwagen is onze oprit van 50 m2 stukgereden, verzakt. De betonklinkers die er liggen moeten opnieuw worden gestraat. Betonranden moeten over een lengte van 16 meter aan 1 kant worden gesteld, 5 meter regenpijp moet worden uitgegraven voor controle en eventueel worden vernieuwd. Dus alleen wat ophoogzand qua materiaal waarschijnlijk.

Composiet terrassen laten leggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij zijn opzoek naar een partij die vlonders/terrassen kan realiseren in en Rond Amsterdam - Uitvoering vaak in composiet

Tuin bestraten

Voortuin van 20 m2 uitgraven daarna opvullen met opvulzand en vervolgens betegelen. Tegels en materiaal hebben we zelf. Tuin is goed toegankelijk.

Tuin betegelen

De achtertuin van 7.20 bij 4.50 meter is goed bereikbaar. De oude tegels zal ik zelf verwijderen en daarna zal het eventueel opgehoogd moeten worden. Hierna moeten er betontegels van 60 x 60 cm gelegd worden. Daarnaast wil ik een houten schutting van 2 meter hoog en geïmpregneerd hout rondom laten plaatsen inclusief poortdeur.

Vlonder in de achtertuin aanleggen

Graag offerte voor vlonder (3 x 3,5 m) en grasmat van (3 x 3,5 m) mvgr. Michael O

Bestrating in de tuin herordenen

Het betreft het herplaatsen van 6 zware tegels van 90 x 90 x 10 cm.

Achtertuin bestraten met standaard tegels

Ik wil oude bestrating (standaard stoeptegels) laten verwijderen, ondergrond egaliseren en opnieuw bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. Betreft een achtertuin in binnenstad van Amsterdam. Het te bestraten gedeelte is 30 m2. Daarnaast is nog een stuk van 13 m2 waar een vlonder gemaakt moet worden.

Aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan

Ik zoek een aannemer die ons kan helpen met het aanvragen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een dakterras en het vervolgens aanleggen van het dakterras. De woning ligt in het centrum, in de jordaan. Het dakterras zal rond de 24 vierkante meter mogen bedragen. We zoeken nog advies over hoe het beste het dakterras benaderd kan worden. Er kan een afspraak worden gemaakt om het dak te inspecteren.

Tuin ophogen voor bestrating

Tuin ongeveer 25 cm ophogen zodat wij deze kunnen bestraten o.i.d. Tuin is ongeveer 80 m2.

Bestrating aanhelen in de tuin

Na het plaatsen van een uitbouw en het verwijderen van een plantenbak moet een deel van onze tuin opnieuw gelegd worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 20-25 m2 in totaal. Stenen zijn aanwezig, zand nog niet.

Achtertuin winkelpand opnieuw bestraten

In de achtertuin van ons winkelpand oude bestrating vervangen. Oude grindtegels verwijderen en vervangen voor 60 x 60 of als het veel goedkoper is 40 x 40 simpele/goedkope beton tegels. Bestrating is ongeveer 25 m2. Ik schat dat er ongeveer 1 kuub zand bij moet. Graag zo spoedig mogelijk. Toegang tot de tuin alleen via de winkel zelf. Dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in mijn tuin. Mijn tuin is ongeveer 30 m2 en het is volledig betegeld. Ook zou ik het willen egaliseren, op het moment is het erg scheef. Verder zou ik graag een oplossing willen voor onkruid, ik heb daar momenteel erg veel last van.

Bestrating in tuin leggen

In onze achtertuin is er al een gedeelte bestraat. De aanwezige plantenborders wil ik laten verwijderen en dit dient te worden bestraat. Verder wordt er nog een deel in de tuin opengebroken in verband met het aanleggen van een waterleiding. Dit moet worden gedicht en ook bestraat. Het te bestraten deel zal ongeveer 10 tot 20 m2 zijn. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Terras uitbreiden

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 50 en 100 m². Uitbreiden van een bestaand hard houten terras of geheel vervangen en vergroten door een composiet terras. Het uit te breiden terras is nu gras dus heeft geen constructie voor de planken, dit is ongeveer 24 m2. Het bestaande terras is nu bankirai planken van ongeveer 45 m2, deze zouden we idealiter iets ophogen en de planken dichter bij elkaar plaatsen. Indien we het huidige hout hergebruiken dan moeten er ongeveer 7 planken vervangen worden. Afhankelijk van de kosten willen we alles opnieuw in composiet, anders bankirai houden en terras alleen uitbreiden. Ophogen en herplanten grasveld van ongeveer 24 m2. Plaatsen van 2 hardhouten horizontale schuttingen met verspringende hoogte, beide kanten van de tuin moet een schutting krijgen van 3 meter breed op hoogte 1,80 m met aansluitend 3 meter breed op 1,45 m hoog. Aanleggen van verlichting. Volledige tuin is 15 bij 6, waarvan 15 de breedte is. We zouden de werkzaamheden graag zo snel mogelijk willen doen. Bij voorkeur bestellen we het benodigde hout of composiet bij een vriend van ons. Aanleg en inschatting van benodigd hout of composiet horen we graag van u. Tevens graag een inschatting van de benodigde tijd. Er is een achterom. Graag op korte termijn uitvoeren als dat kan.

Betontegels leggen

Mijn tuin is in totaal ongeveer 100 vierkante meter. Waarvan er 60 tot 70 vierkante betegeld moet worden. Het gaat om 2 terrassen. Voor in de tuin een terras en achter in de tuin een terras en daartussen een pad. En ik wil graag 60x60 betontegels gebruiken. De tuin is op dit moment helemaal kaal en onkruid vrij. Aan het begin van de tuin ligt er al zand voor ongeveer 30 vierkante meter.