Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amsterdam of directe omgeving.

16611 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amsterdam:

Een nieuw terras aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om ongeveer 30 m2 aan bestrating wat moet worden verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens dient de tuin te worden opgehoogd en geëgaliseerd. Dan moet er nieuwe, getrommelde bestrating gelegd worden. De tuin is alleen via de woning bereikbaar. De oude bestrating dient te worden afgevoerd.

Voortuin en achtertuin bestraten

Als u ook de tegels kan leveren vinden wij dat ook interessant. In de voortuin denken wij aan klinkers, op het terras denken wij aan kleine tegels. Het gaat om de laatste 12m aan voortuin en een ruimte in de tuin waar wij een terras willen realiseren. Op dit moment wordt daar beton gestort.

Inrit ophogen en aantrillen

Geachte dame of heer, bij ons pand is de inrit naar ons pand dusdanig verzakt dat ik niet meer met de heftruck gemakkelijk naar binnen kan rijden, graag zou ik dat opgehoogd en aangetrild willen zien. kunt u dat en kunt u daar een offerte voor sturen. De inrit is ongeveer 4.5 meter breed.

Vlonders leggen

Totale oppervlakte terras/vlonder is ongeveer 36 m2. Ik wil een terras/vlonder achter de aanbouw met afmeting is 4 m x 5 à 6 m en een vlonder /terras naast de aanbouw met afm. 4 m x 4 m. Deze 2 terrassen/vlonders moeten met elkaar in verbinding staan. De vlonder/terras moet op dezelfde hoogte komen als de bestaande bouw , dat is ongeveer 40 à 50 cm hoogte. Welke vlakken wil je laten betegelen? Andere, namelijk: Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Grote tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 35 m2 en ik wil 60 x 60 tegels hebben. De oude tegels verwijder ik zelf, en de nieuwe koop ik ook zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Dakterras betegelen met terrastegels

Voor opnieuw te leggen dakterras met name de ondergrond opnieuw ophogen en tegelen eventueel andere tegels. Er liggen aan de rand kiezelsteentjes en onder de tegels kunststof/rubber tegeldragers maar die vergaan na verloop van tijd. 27,5 bij 3,5 meter.

Dakterras plaatsen

We willen een dakterras aanleggen. Er moeten keramische tegels op komen. De totale oppervlakte is circa 48m² en dak is +/- 17 m hoog gemeten vanaf de straat.

Parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten

Wij willen graag onze parkeerplaats (nu grind) laten egaliseren en vervolgens bestrating neerleggen. Het geheel is ongeveer 320 m2. Graag ontvangen wij een basis offerte. Wat het minimaal zal kosten om dit te realiseren. De nieuwe bestrating mag worden aangeleverd door de vakman. Ik verneem het graag! Met vriendelijke groet.

Aantrillen van straatwerk en aanleggen stoepbanden

Er is reeds bestraat voor 90% misschien enkele tegels. Maar mijn stratenmaker heeft mij laten zitten. Het was ongeveer 80m2 bestrating, hier moet nu nog 10m2 nog gedaan worden. Het moet nog aan getrild worden. Ook stoepbanden moeten geplaatst worden. Hierbij een link naar de foto’s van de situatie al daar. https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0tGrq0zwG9dm3Y

Vlonderterras aanleggen op balkon nieuwbouwwoning

Het betreft een balkon van een nieuwbouw appartement. Materiaal moet dus met lift omhoog. Lengte van het materiaal is dus beperkt tot 210 cm, ivm afmeting lift. In het totaal is het terras 68 m2. We willen het graag in Padouk of gelijkwaardig laten uitvoeren. Bij een goede prijs zijn onze buren (hetzelfde terras) eventueel ook geïnteresseerd.

Vlonderterras aanleggen

Ik wil een vlonder terras aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Huidige situatie balkon +/- 30 m2 bedekt met tegels.

Bestrating leggen in een tuin

Ik zoek een stratenmaker die in mijn tuin ongeveer 15 m2 aan bestrating kan leggen. Het gaat om een klein stukje bestaande bestrating en een deel gras waar de waaltjes in visgraatstructuur moeten komen. Daarnaast moet eerst een deel van de tuin afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras laten aanleggen van zo'n 55/60 m2. Het ontwerp en de vergunningen worden door een architect gedaan. Het is een dakterras met langs alle randen ofwel een aanrecht, plantenbak of bank van hout. Er komt een huisje van 2x3m op.

Houten terras aanleggen en schutting plaatsen

Na een twee jarige verbouwing, is mijn huis bijna klaar. Het tuintje moet nog van een schutting en terras voorzien worden. Schutting: Hout-180 cm hoog/ terras kunststof. De maten van het tuintje zijn ongeveer: 5 m breed en 3 m diep. In de tuin zit ook nog een koekoek (van de kelder) en het tuinhek verspringt. M.i. kan men mijn schutting op de schutting van de buurman monteren. Er moet wel e.e.a. gezaagd en aangepast worden. Mogelijkerwijs moet de grond opgeruimd en uitgevlakt worden. NB: Ik woon in Oostenrijk. Klus is i Amsterdam. Het telefoonnummer waarop ik bereikbaar ben staat bij "extra info voor de vakman". Met belangstelling zie ik uw offerte tegemoet.

Balkon: opnieuw tegels leggen

Ik ben op zoek naar nieuwe tegels voor mijn balkon. De oude tegels (zie foto) zijn eraf gehaald, alsook het grind. Ik wil het graag opnieuw laten leggen en benieuwd naar de prijzen van jullie tegels en de kosten van het leggen. De afmetingen van het balkon zijn ongeveer 120 x 350 cm.

Carport bestraten

Wij hebben een carport bij een nieuwbouwwoning. Het gaat om ongeveer 12 m 2, die uiteindelijk bestraat moet worden met betontegels. Er ligt nu zand, dit zal geëgaliseerd moeten worden. De tegels regelen wij zelf.

Bestrating herstellen

Een heftruck heeft een deel van onze bestrating kapot gereden. En er zijn op 2 plekken een paar tegels verzakt. Dit willen we deze week laten herstellen. Heeft u daar tijd voor en hoeveel gaat dit kosten?

Tegels zagen

Wij hebben een betonnen tegelvloer in de tuin maar hebben een onlangs een tuinkamer geplaatst waardoor er ongeveer 18 tegels 60 x 60 ingekort moet worden. Recht aan recht toe, breed 5,5 meter.

Voor- en achtertuin bestraten

Het leggen van bestrating in de voor- (30m2) en achtertuin (36m2). Beide tuinen zijn momenteel al bestraat. Graag een afspraak om op locatie een opname te doen, maar voor nu volstaat een richtprijs met als uitgangspunt: zwarte 600x600x40 (mm) tegels. Daarnaast Wil mijn buurman voor hetzelfde gedeelte hetzelfde laten doen.

Opnieuw bestraten P-plaats

Opnieuw bestraten van onze parkeerplaats (21x12 meter). Op dit moment liggen er gedeeltelijk stelconplaten. Er moet geëgaliseerd worden en opnieuw bestraat. Graag contact over de mogelijkheden. De buitenrand moet namelijk bestraat worden met een variant van 30 x 30, 3 rijen, hier komt namelijk nog een hek terrecht en wat leidingen, deze buitenrand moet dus makkelijk weggehaald kunnen worden. Voor het binneste vlak, waar de autos op komen te rusten wil ik graag tegelplaten in grijstinten, deze moeten natuurlijk een auto kunnen dragen.

Betontegels voor glazen kas

Voor ons museum (een glazen kas van ong. 25m2) hebben wij een vloer (betontegels) nodig, de structuur ligt op het gras.Graag ontvangen wij een offerte voor het liggen van betontegels (286 30x30cm)per m2 en eventueel als mogelijk ook de materialen (tegels en zand).

Sierbestrating tuin

Het betreft het laten leggen van bestrating in onze achtertuin. De tuin is 18 m2 en het gaat om ongeveer de helft. Het is een nieuwbouw tuin waar nu zand ligt.

Vlonders op balkon leggen

Het gaat om een balkon op de tweede verdieping. Wij willen graag daar vlonders van composiet hebben op de vloer. Het balkon is 1,50 m breed en 3,5 meter lang.

Twee terassen aanleggen voortuin en achtertuin

Nieuwbouw in noord. Het is de bedoeling dat er twee terrassen worden aangelegd, aan de voortuin en aan de achtertuin. De voorkant krijgt een terras van 25 m² en aan voorkant terras van 15 m². Het is de bedoeling dat het zand en tegels door de vakman worden geleverd en dat dit geheel wordt uitgevoerd. Onze wens is een mooie keramiek tegel van ongeveer 90 x 45. Huis wordt eind december begin januari opgeleverd als het weer schikt kan het ook in deze periode worden gerealiseerd.

Leggen van sierbestrating

Ik zoek iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 25 m2 en er ligt momenteel zand in.