Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amsterdam of directe omgeving.

16648 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, bestrating tuin, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amsterdam:

Sierbestrating aanleggen (10 m2).

Wij hebben al een betegeld terras van 3 m lang en 5 breed (15 m2) en we willen deze graag verlengen. Wij willen 2 meter toevoegen voorbij tuinhekje (2e foto). Aan het einde van het terras staan betonnen blokken. Deze moeten weg. Daarnaast graag met zand het overige gedeelte ophogen en dit stuk ook betegelen. De achtertuin is via een poort bereikbaar.

Bestrating dakterras met andere tegels (58m2)

Ik wil nieuwe tegels laten leggen op mijn dakterras. Er liggen nu 230 betontegels met rubberen tegeldragers. Het aantal tegels is niet variabel En de rubberen tegeldragers zijn verplicht, i.v.m. VvE reglement. Ik sta open voor tegel advies van de stratenmaker.

Van balkon een dakterras maken

We willen graag onze balkon van 1,6 bij 4,8 m uitbreiden naar een dakterras van 5 bij 4,8 m. Balkon bevindt zich boven dak van benedenburen. Daarnaast willen we er een nieuw hek omheen en een volledige nieuwe vloer.

Bestrating van achtertuin

Totale tuinoppervlakte: 40 m2. Bestrating volgens tekening. 70 keramische tegels 60x60 4 cm + 21 keramische tegels 80x40 4 cm (1cm keramiek + 3 cm beton) plus 5,4 m2 grind + opsluitbandjes terras + aanleggen tuinverlichting. Tuin is gisteren afgegraven en er is de basis aan zand en aarde gestort (borders groen op tekening).

Afvoeren huidige bestrating en leggen keramische tegels 20m2

Verwijderen en afvoeren huidige bestrating en zand, leggen 20m2 keramiek 60x60cm tegels. Alle materialen inkoop opdrachtgever, behalve ophoogzand. Tuin is door huis toegankelijk.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Voor- en achtertuin bestraten

De tegels van de voortuin moeten naar de achtertuin ongeveer 6 vierkanten meter. In de voortuin nieuwe tegels legen ongeveer 6 vierkanten meter. Achter moet er een stuk opgehoogd worden, voren niet. Voren is het vrij simpel, tegels eruit en gelijk nieuwe leggen. Wie het zand regelt graag in overleg. Achter zijn er ook opsluitbanden nodig, deze heb ik al aangeschaft.

Betontegels in tuin leggen

Betontegels laten leggen in onze achtertuin van ongeveer 35m2.

Dakterras tegels vervangen voor hout op bedrijfspand

Het dakterras van ons bedrijfspand ziet er netjes uit met betonnen tegels recht toe recht aan in goede staat. Wij wensne deze te vervangen door hout. Het gaat om 72 m2. Graag zouden wij deze klus voor de zomer hebben uitgevoerd.

Stukje bestrating tuin restaurant herstellen

Wij zijn een Aziatisch restaurant in Amsterdam Rivierenbuurt en willen graag onze tuin herstellen naar de originele staat. Door gebrek aan onderhuid is de bestrating van de tuin kapot. Graag wil ik dit laten herstellen, zie de foto's ter verduidelijking. Het gaat om ongeveer 2 bij 1 m. De huidige tegels graag door u verwijderen. Graag de prijs voor materiaal apart benoemen op de offerte. Met vriendelijke groet.

Terras aanleggen

het gaat om, het aanleggen van terras van 6 bij 3.4 m met vierkante meter betontegels en klinkers. Zand ligt er reeds. het is een tuin van 6 bij 10 m, daar lag bestrating op, dit heb ik weggehaald. Het zand van de ene helft heb ik naar de andere helft gedaan en het terras iets verhoogd. Ik was al begonnen, maar ik ben door mijn rug gegaan, vandaar dat ik iemand zoek die deze klus zou kunnen uitvoeren. Graag zo spoedig mogelijk.

Tuin bestraten met aanwezige grond en stenen na verbouwing

Mijn huis is net verbouwd en er is een uitbouw gerealiseerd. Nu is het tijd om de tuin onder handen te nemen aangezien deze zwaar heeft geleden ????! De aftrap vanuit mijn huis is nu te groot dus die moet worden opgehoogd. Er ligt nog veel grond in de tuin, evenals tegels die herbruikbaar zijn. Wie kan helpen om deze klus op korte termijn en tegen redelijke prijs uit te voeren?

Sierbestrating aanleggen

Tuinterras ong.20m. ophogen en sierbestrating aanleggen.

Tuin bestraten

Wil graag mijn tuin opnieuw bestraten, huidige 26 m2 kan opnieuw worden gelegd. Daarnaast voor 10 m2 nieuwe tegels leggen.

Gedeelte tuin betegelen

Achtertuin betegelen ongeveer 15 vierkante meter. Op dit moment is de gehele tuin gras, dit dient verwijdert te moeten worden, vervolgens geëgaliseerd. Daarna moet het betegeld worden. Wij gaan graag met u opzoek naar een mooie tegel. Het is bereikbaar via de poort.

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

Graag wil ik de achtertuin laten bestraten. De achtertuin is 40 m2, daarvan wil ik 27 m2 laten bestraten en aan 1 kant hoge opsluitbanden (donkergrijs of zwart) ongeveer 20 cm boven de bestrating zodat er 1 grote plantenbak gevormd wordt. Tegels weghalen graag apart op de offerte vermelden. nu liggen er voor de helft gewone stoeptegels en grindtegels (groot), de andere helft is kunstgras en ik heb geen idee wat daaronder ligt. Er moet een klein beetje opgehoogd worden en ik wil het een beetje aflopend aan het einde van de tuin hebben. Materiaal graag apart op de offerte vermelden. Ik zou koppelstones in verschillende kleuren willen hebben. We hebben een achterom aan een steeg.

Oprit en terras bestraten + verplaatsen heg

Beste, Ik zou graag de oprit (16 á 20 m2) plus het terras (6 tot 8 m2) opnieuw bestraten, dit is eigenlijk 1 geheel maar er staat nu nog een heg tussen. Deels met vierkante grijzen tegels, omringd door rode klinkers. Er is geen fundering nodig voor de oprit. Op dit moment staat er nog een heg tussen, welke nog verplaatst moet worden. Er komen ook plantenbakken. Graag zou ik hier met iemand nog over praten. Ik hoor het graag.

Sierbestrating leggen

Graag laten wij de achtertuin betegelen van 50 m2. De tegels halen wij zelf weg, daaronder ligt zand, dit hoeft niet opgehoogd te worden. De nieuwe tegels regelen wij zelf.

Tegels opnieuw leggen

Ik heb een achtertuin waar de tegels opnieuw moeten worden gelegd. Ik heb het recent laten doen maar het is schots en scheef. Het gaat om 26 m2. Kunt u mij bellen om de mogelijkheden te bespreken?

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in een stukje van mijn tuin waar voorheen denk ik een vijver zat. Er ligt nu grind. De rest van de tuin is al bestraat. Het gaat om ongeveer 3,5m2. De stenen heb ik niet in bezit.

antraciet tuintegels

tuin is ongeveer 35 m2 oude tegels 40 - 60 weghalen en antraciet grijs nieuwe aanleggen. Het materiaal graag in onderling overleg.

Bestrating verwijderen en nieuwe aanleggen

We willen de bestaande bestrating in onze achtertuin (c. 20 a 25 m2), laten weghalen en opnieuw laten bestraten in de 1e week van juni.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in een stukje van mijn tuin waar voorheen denk ik een vijver zat. Er ligt nu grind. De rest van de tuin is al bestraat. Het gaat om ongeveer 3,5m2.

Flagstones restaurant

het gaat om ca 90m2 flagstones aanbrengen in een restaurant te amsterdam 60m2 vloer, 30m2 wand, deadline eind mei. De stenen hebben wij in bezit. Graag per e-mail een prijsopgave.