Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating:

Een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die 16 m2 aan oude bestrating kan verwijderen. Vervolgens dient dit opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Ik wil graag 60 bij 60 cm tegels terug zien in de tuin. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating uit heel Nederland:

Aanleg van 35 m2 klinkerpad en circa 60 m2 schellevis tegels

Het aanleggen van een voetpad van circa 35 m2 dik formaat getrommelde gebakken type Moderno, moet er komen. Er ligt nu klei, grondwerk wordt helemaal gedaan. Dus de hele zandstructuur ligt klaar. Moet alleen geëgaliseerd worden. A) een pad van circa 27 lengte meters langs zijkant tuin van straat naar achterkant tuin. B) een pad van 3 lengte meters van straat naar voordeur. De klinkers worden voor 75 % opgesloten door 55 lengte meters opsluitbanden. In de achtertuin wordt een tuinhuis met overkapping geplaatst in week 30. Aansluitend op dit bijgebouw worden tussen het achterhuis en het tuinhuis in een recht patroon 60 stuks Schellevis 100 x100 cm geplaatst waarvan er 6 tegels dienen te worden gezaagd. De tegels worden ook onder de overkapping doorgetrokken. Het voorbereidende grondwerk wordt verzorgd. Dit houd in, de aanleg van de plantvakken met goede grond, het aanleggen van de zandbedden onder de te plaatsen tegels en klinkers op de gewenste hoogte, het wegleggen van twee betonplaten onder het te plaatsen tuinhuis met gekoppelde overkapping. De voorzieningen voor elektra en waterhuishouding zijn voorzien. Het bestratingsmateriaal is reeds aangekocht en zal worden geleverd begin week 30 en weggezet op de meest optimaal bereikbare posities direct naast het perceel.

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

De voor- en achtertuin voorzien van keramische tegels

Ik zoek iemand die gespecialiseerd is in het aanbrengen van keramische tegels. Het gaat om de voor- en achtertuin en betreft in totaal 60 m2. De ondergrond dient logischerwijs nog aangepast te worden ten behoeve van de tegels. Ik zie graag 80 bij 80 cm tegels terug in de tuin.

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin van nieuwe tegels kan voorzien. Momenteel liggen hier 40 bij 60 cm tegels. Huidige tegels worden misschien weggehaald, anders mag de specialist ze verwijderen. Daarvoor in de plaats zie ik graag 50 bij 50 cm tegels terug. De achtertuin is via de poort bereikbaar.

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 30 m2. De oude tegels verwijderen, deels ophogen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Nieuwe bestrating aanleggen achtertuin

Wij willen graag onze huidige tuin helemaal leeg willen halen, dus inclusief afvoer materiaal. Daarna de tuin voorzien van alleen maar straatwerk, kosten tegels ± €27,50/m2 De tuin is ongeveer 40 m2 Indien jullie me willen spreken, graag na 18.00 uur als het kan.

De tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating; het ophogen; egaliseren en weer bestraten van 100 m2 met keramische tegels (60 bij 60 cm). De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.

Vervangen van tegels in onze voor en achter tuin

Onze voor en achtertuin zijn voorzien van Tegels. Deze willen vervangen. We halen de huidige tegels zelf uit en U dient de zand te trillen (rqualiseren) en de nieuwe Tegels aanbrengen. Area om te tegel te zitten is tussen 10 a 15 m3. Exacte afmetingen ga ik later sturen.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating en een nieuwe schutting. Het gaat ongeveer om 37 m2 aan bestrating en 10 meter aan schutting met poort. De tuin moet waarschijnlijk ook opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is bereikbaar per achterom.

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 45 m2. De achtertuin is bereikbaar over de woning of sloot heen. Het gaat om afgraven, ophogen, egaliseren en betegelen. Er zijn nog geen tegels voor aanwezig.

Partners

Partners van Casius