Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating tuin en vlonder leggen:

Bestrating tuin en vlonder leggen

Mijn tuin is ongeveer 70 m2, daarvan wil ik 12 m2 aan vlonder laten leggen en de rest met antracietkleurige tegels laten betegelen. Planten halen wij zelf weg, maar er zijn lange rijen om het weg te brengen dus daar moeten wij een goed moment voor vinden. Als de stenen voor een mooie prijs weggehaald kunnen worden door u, laten wij dit graag door u doen, anders doen wij dit zelf. Het liefste zouden wij ergens in de zomer de klus laten uitvoeren.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating tuin en vlonder leggen uit heel Nederland:

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten. Ik kan de oude tegels zelf eruit halen. Voor de bestrating gaat het om 20 m2 tegels 60x60 en de rest 60x30. Het gaat om een tuin van 90 m2. Graag ook met zand eerst ophogen. De achtertuin is alleen via het huis te bereiken.

Tuin ophogen / egaliseren / bestraten

Ivm ophogen van de straat dien ik de tuin (deels iig) op te hogen, achter schutting vervangen/verhogen.Tevens dient een tuinhuis gedemonteerd en een nieuwe gemonteerd te worden en svp ook bestrating. Hele tuin is 6x 10 m. Hoogstnodige deel mbt ophoging en bestrating is ongeveer 6x5 m. Daarnaast moet het ook geagaliseert worden

Herbestraten achtertuin

Oude bestrating is verzakt en moet opgehoogd worden. Bestaande bestrating hergebruiken. Ophoogzand dient aangeleverd te worden. Tuin wordt anders ingedeeld, wellicht moet er bestrating bij. Uitvoering in juli.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Bestrating tuin restaurant herstellen

Beste heer/mevrouw, Wij zijn een Aziatisch restaurant in Amsterdam Rivierenbuurt en willen graag onze tuin herstellen naar de originele staat. Door gebrek aan onderhuid is de bestrating van de tuin kapot. Graag wil ik dit herstellen, zie de foto's ter verduidelijking. Het gaat om ongeveer 2 bij 1 m. De huidige tegels graag door u verwijderen. Graag de prijs voor materiaal apart benoemen op de offerte. Met vriendelijke groet.

Terras aanleggen

het gaat om, het aanleggen van terras van 6 bij 3.4 m met vierkante meter betontegels en klinkers. Zand ligt er reeds. het is een tuin van 6 bij 10 m, daar lag bestrating op, dit heb ik weggehaald. Het zand van de ene helft heb ik naar de andere helft gedaan en het terras iets verhoogd. Ik was al begonnen, maar ik ben door mijn rug gegaan, vandaar dat ik iemand zoek die deze klus zou kunnen uitvoeren. Graag zo spoedig mogelijk.

Voortuin aanpassen

Aanpassen tuin er liggen nu kiezels dat moeten houtvlonders worden en betontegels 80x80. Hardhout 20cm van 3m. Graag een offerte voor deze werkzaamheden 1 Geel bestaande bestrating blijft zo 2 roze 80x80 betontegel 3 paars hardhout vlonderplank 20cm van 3m 4 blauw staande bordes 5 beplanting blijft ook staan aan de zijkant. het gaat alleen om de 80x80 tegels en vlonderdelen deel 1 2m x 3.20m deel 2 1.20x1.80

Tuin uitgraven en herbestraten

Tegels eruit. Afgraven en tegels weer erin. Het zou moet ongeveer 30cm moeten worden afgegraven omdat de bestrating nu te hoog ligt. Liefst ook onder het schuurtje, deze zal verplaatst moeten worden. Als het teveel kost mbt verplaatsen. Dan alleen de rest vd tuin en schuurtje laten staan Totaal oppervlakte is ongeveer10 x 5 meter.

Bestrating achtertuin

Volgend jaar de tuin laten betegelen met tegels van 60×60. De tuin is 18m bij 5.18m. Het stuk dat betegeld moet worden is ongeveer 12m × 5.18m ca 60m2. De tuin wordt nog volledig leeggehaald tegen die tijd.

Bestrating van voortuin en verwijderen tegels en grind

Het gaat om de bestrating van mijn voortuin van 50 m2. Er liggen nu wat tegels van een pad. Er stond een apenboom, deze is verwijderd, maar nu is de tuin overhoop gehaald. De rest moet dus egaal gemaakt worden. Er ligt ook grind, dat moet weggehaald worden. Dit graag door u. Ik wil grote tegels, antraciet-achtig. Graag wil ik wel eerst met u bespreken welke tegels ik wil, de aanschaf laat ik wel graag door u doen. Er staat 1 palm in mijn voortuin, deze moet behouden blijven. Als er iets mis gaat wil ik wel de garantie hebben dat dat hersteld wordt, kosteloos.

Partners

Partners van Casius