Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amstelveen of directe omgeving.

2637 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amstelveen:

Diverse straatwerkzaamheden

- Ik wil een verstopte put op het parkeerterrein herstellen. - 50 M2 voetpad herstraten ivm verzakkingen (waaltjes) - Verwijderen van gedeelte trottoir om verkeers doorstroom te versoepelen.

Terras aanleggen

Het laten leggen van een terras ontwerp van ongeveer 30 vierkante meter.

Aanpassing bestaande bestrating

verwijderen deel bestrating, afgraven van zand, storten aarde. herbestraten volgens ontwerp van rest terras en pad naar voordeur. Deel van bestrating kan gewoon blijven liggen. tevens opbouw van een muurtje met bestaande stenen.

Oprit ophogen

er groeien wortels onder de bestaande oprit en de tegels zijn daarom oneven geworden. ongeveer 20 m2. ik zou graag dezelfde tegels opnieuw laten leggen.

Opnieuw straten van terras (40m2)

Het opnieuw leggen van bestaande bestrating. Achtertuin is 40 m2

Achtertuin

Hi, ik wil ons achtertuin opnieuw bestraten met tegels 60cm x 60cm. Zie foto van de afmeting. Ook moet de oude vijver ingevuld worden (zie foto). Ik ga een nieuwe schuur bouwen over de oude tegels dus dit stuk (3m x 3.5m) hoeft niet gedaan te worden. midden links is er en bak waar een boom zit.Dus de tegels moet hieromheen gaan (70cmx70cm), wat voor soort tegels, graag in overleg. graag een offerte hiervoor. ZSM na 10 juni kan je beginnen.

Achtertuin bestraten met waaltjes

Het laten leggen oude waaltjes in achtertuin circa 54 vierkante meters. Momenteel ligt gras op. Wij willen gras weghalen dus ligt afgraven eerst. Zand graag regelen door de vakman

Een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die 16 m2 aan oude bestrating kan verwijderen. Vervolgens dient dit opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Ik wil graag 60 bij 60 cm tegels terug zien in de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Bestrating tuin en vlonder leggen

Mijn tuin is ongeveer 70 m2, daarvan wil ik 12 m2 aan vlonder laten leggen en de rest met antracietkleurige tegels laten betegelen. Planten halen wij zelf weg, maar er zijn lange rijen om het weg te brengen dus daar moeten wij een goed moment voor vinden. Als de stenen voor een mooie prijs weggehaald kunnen worden door u, laten wij dit graag door u doen, anders doen wij dit zelf. Het liefste zouden wij ergens in de zomer de klus laten uitvoeren.

Betegelen voor en achtertuin

Het laten leggen van bestrating in voor en achtertuin. De achtertuin is 44 m2 en de voortuin is 16 m2. De tuin moet bestraat worden met 60 X 60 tegels. En moet met zand opgehoogd worden. Ook is het nodig om tuinbanden aan te leggen. Alle materialen zorgen wij zelf voor. De oude bestrating halen wij er zelf uit. Verder kunnen wij ook zelf het zand in de tuin gooien. Ook zijn wij bereid om te helpen. misschien is het handig van te voren de materiaal lijst samen te bekijken.

Rubberen tegels tuin

Het gaat om het leggen van een rubberen tegelvloer met band in de tuin onder een speelhuisje. De afmeting hiervan is 4,5 bij 3 mtr. Ik ben opzoek naar een partij die de tegels kunnen leveren en leggen, natuurlijk ook uitgraven en ophogen. De grote van de tegels maakt mij niet zoveel uit, wel de dikte. Graag specificeren welke tegels dit worden.

Het vervangen van mijn terras onder de overkapping

Het is voor een terras van 5x3m met klinkers van 10x10cm en zit onder een overkapping. Het is de bedoeling dat dit terras van klinkertjes wordt veranderd door composiet. Het liefst heb ik grijze tegels. De bedoeling later om een tuinkamer van te maken dus het zal wel ongeveer 10cm moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd voor het kan worden gelegd. .

Voor- en achtertuin bestraten

Het gaat om de voor en achtertuin bestraten tegels 61x61 cm Het gaat om keramische tegels cemento grey het gaat om ongeveer 70m2. De oude bestrating haal ik zelf weg, er moet nog wel iets worden opgehoogd en geëgaliseerd.

Antraciet/ composiet vlonders leggen in de serre / balkon

Ik ben opzoek naar iemand die gespecialiseerd is in het leggen van vlonders. Het gaat om een balkon/serre op de 1e verdieping van een appartementencomplex. Balkon is 4.20 bij 2.81 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet composiet vlonders van een goede kwaliteit. Nu liggen er betontegels, deze kunnen blijven liggen. Er is een lift, en het is makkelijk bereikbaar. Ik zou graag in februari/maart willen beginnen.

Verzakte stenen rand in de voortuin herstellen

Door het weghalen van de buxushaag is de bestrating v d voortuin deels verzakt. Het gaat om een lengte van 3 meter. Het betreft een tuin in Bovenkerk. Omdat ik de nieuw te plaatsen haag al klaar heb liggen , is “hoe eerder hoe beter” fijn. Ook lopen er nu kinderen door de aarde en is de kans op verder verzakken groot.

Parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren

Het gaat om het laten leggen van betonklinkers voor 120 m2 parkeerruimte. Dit is nu aarde. Ca. 4 m breed en 30 m lang. Dit moet eerst worden afgegraven, ca. 40 cm, dan zand gestort, en bestraat met betonklinkers. Er moeten iets van opsluitbanden en een verhoging aan het eind van de parkeerstroken komen (van elkaar gescheiden met gekleurde stenen, of een simpele lijn?) om te voorkomen dat ze de tuin van de buurman inrijden. De parkeervakken worden schuin, 3 breed bij 5(?) lang. Het stuk grond is een lange strook eigen grond van de VvE. Er moeten ook een aantal boomstronken worden weggehaald (2 maar de 2e boomstronk bestaat uit 3-4 stammen). Graag oude materialen afvoeren.

Sierbestrating leggen

Laten leggen van sierbestrating in de voortuin. Oppervlakte ca 2x3 meter, misschien iets minder tbv fietsbeugels. Fietsbeugels met reesds bevestigde betonvoet ook plaatsen. Het gaat om het hoekje op de foto waar de grijze pot op staat, zodat bestrating doorloopt. De tegels moeten eerst wel worden weggelegd.

Opnieuw betegelen van een voortuin

Ik wil de straatstenen van mijn voortuin opnieuw laten leggen. De tuin is ongeveer 15 m2.

Bestrating vervanging

300 m2 nieuw leggen eerst oude bestrating afvoeren egaliseren ophogen stevige kader randen en tenminste type schelvis opnieuw antraciet 60 x 60 x 90 leggen. Het mag ook iets anders zijn dan schelvis, wel antraciet.

Bestraten oprit/parkeerplaats

Wij willen onze voortuin laten bestraten met een groot formaat tegels, 1x1 m, zodat hierop de auto kan worden geparkeerd. Het gedeelte dat moet worden bestraat is ongeveer 5,5m × 4m. Links staat een oud boompje, indien mogelijk willen we deze laten staat maar ik denk niet dat dit mogelijk is, dus deze moet weg.

Tuin terras egaliseren en schoon spuiten

Ik wil de bestaande terrastegels van 60 x 40 (grijs) in combinatie met straatstenen egaliseren en schoon spuiten. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Tuin betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die de oude tegels uit mijn tuin kan verwijderen en het opnieuw voor mij kan betegelen. De tegels regelen wij zelf en de tuin is 80 m2.

Tegels op gestabiliseerd zand

Aanbrengen gestabiliseerd zand (moet 500 kg per m2 kunnen dragen en minimaal 20 cm dik en aanbrengen tegels op deze ondergrond van ten minste 7 cm dikte) Het gedeelte waar het aangebracht moet worden is 2,5 bij 2,2 meter.

Tuintegels leveren en leggen

Ik wil van onze nieuwbouw appartement de tuin (50m2) laten egaliseren en daarna het laten betegelen met zwarte antraciete tuintegels. Deze tegels wil ik laten leveren door de vakman.

Terras oudhollandse betontegels

De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal het stuk opgehoogd moeten worden met 7 cm. Daarnaar wil 11 m2 donkergrijze oudhollandse betontegels en 22 m2 lichtgrijze oudhollandse betontegels laten leggen. De donkergrijze tegels komen in het verlengde van de vlonder en de lichtgrijze tegels aan weerszijden