Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Amstelveen of directe omgeving.

2505 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Amstelveen:

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten

We zoeken een partij die onze voor- en achtertuin kan leeghalen, egaliseren en bestraten. Het gaat om ongeveer 55 m2 in totaal. Daarnaast moet de schutting ook vervangen worden. Dit betreft ongeveer 12 meter inclusief poort.

Terras opnieuw leggen

Het huidige terras hebben we zelf tijdelijk aangelegd maar willen we nu graag goed laten leggen. Er ligt voldoende zand en de terrastegels zijn er ook voldoende. De rand wil ik graag vervangen door antraciete stapelblokken. Die heb ik nog niet maar wil ik in overleg bestellen. Kan buiten de offerte blijven. Er moet iedergeval een trapje komen om het terras goed optie komen. De oppervlakte is ongeveer 6 meter bij 3 meter.

Garden paving

I need to pave stone tiles for my garden. The garden is already cleared, see attached photos. All products will be provided by me, only labor is needed. Garden size: 5,2 meter x 8,5 meter.

Tuin aantrillen en bestraten

De voor- en achtertuin zijn al leeg gehaald en beide voorzien van een zandbed. De voortuin van 25 m2 kan gelijk bestraat worden met de nieuwe aanwezige tegels. In de achtertuin van 40 m2 zal er 20 m2 zand aangetrild moeten worden en daarna volledig bestraat.

Bestraten met aanwezige stenen

Met al aanwezige stenen stuk van 15 m2 opnieuw bestraten, hoogst waarschijnlijk wel wat zand nodig.

Betonnen tegels in de achtertuin aanbrengen

Achter tuin betreft 45 m2 Lcht zand . Maar moet wel opgehoogd

Tuin betegelen

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Daarna zal er opgehoogd moeten worden en de tuin opnieuw betegeld. De oppervlakte is ongeveer 53 m2. Er is een achterom aanwezig.

Terras uitbreiden

Ons terras in de tuin moet worden uitgebreid. Met 1 x 2,30 meter dus maar een klein stukje. Daarnaast controle van de overige tegels met betrekking tot egaliseren. Dit is 4 x 7 meter. Tuin heeft een achterom.

Goedkope tegels leggen

Het laten leggen van door u geleverde goedkope tegels in een tuintje Amsterdam west van 20 m2. Er liggen oude tegels in die wij eruit halen.

Straatwerk vervangen voor het huis

Voor onze huis is en plek voor een auto. Wij moeten die oude tegels vervangen en geegaliseerd. Het is 4mtr x 5,10 mtr Er is naast en kleine tuin waar ze border bielsen moeten vervangen met stenen

Bestraten voor- en achtertuin

Het bestraten van de voortuin (ongeveer 24 m2) en achtertuin (60 m2). Inclusief het aanleggen van borders. Op dit moment ligt er in de achtertuin nog wat gras en beplanting. De voortuin bevat nog beplanting. Graag het oude materiaal afvoeren. De achtertuin heeft een achterom.

Straatwerk in de tuin

Ik wil mijn oude tuintegels eruit halen en nieuwe tegels erin zetten. Achtertuin is 60 m2 en mijn voortuin is 20 m2 ik wil graag mat grijze gladde beton tuintegels erin. Tuinen zijn goed bereikbaar. Kunt u een offerte opstellen inclusief afvoeren, leveren van nieuwe tegels en uurprijs?

Terras aanleggen

Een terras van ongeveer 15 m2 (vanaf woonhuis naar tuin), eventueel terras van ongeveer 15 m2 achterin tuin

Achtertuin opnieuw laten betegelen

Ik wil mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het is een tuin met een beperkte oppervlakte, 35 m2, behoorlijk recht toe-recht aan. De tuin is niet echt verzakt, dus zal niet heel veel zand onder hoeven. Het terras ligt in L-vorm.

Tuintegels leggen

Het leggen van 16 m2 tuintegels, waterpas

Terras deels opnieuw leggen

Gedeelte van terras(strook 0,75 cm bij 4 meter)opnieuw leggen. Uithalen van de stenen, schoon maken(cement) en terug leggen op juiste manier

Terras aanleggen

Het terras is 138 m2. We willen graag beton tegels van 100cm x 100cm.

Oprit bestraten

Betreft: Oprit bestraten van ruim 40 m2, waarvan 6 m2 erbij aangelegd moet worden. (Tegels en leggen).

Keramische tegels leggen in de tuin

Het laten leggen van keramische tegels, ongeveer 60 m2. Er hoeft niet of nauwelijks gesneden te worden, omdat we de randen opgevuld willen hebben met grind. Wel moet de tuin opgehoogd worden met zand. De tegel zijn 60 bij 60 cm en liggen al klaar in de achtertuin die goed bereikbaar is. Het zand dient wel door de vakman geleverd te worden

Pad opnieuw betegelen

Een gezamenlijk pad tussen de tuinen opnieuw tegelen met hergebruik van de tegels, in verband met water dat blijft staan. Het gaat om ongeveer 18 m2

Woningtoegang bestraten

Verwijderen en afvoeren grindtegels 60 x 40 cm. Opnieuw bestraten met klinkertjes of natuursteen kinderhoofdjes 10 x 10 cm. Kleur moet passen bij reeds geplaatste linea plantenbakken kleur gothic, grijs. Gaat om ongeveer 8 m2

Voortuin aanleggen met tegels

Ik wil een voortuin aanleggen met tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is 6 m2. Ik weet niet zeker of ik die tegels ga kopen, maar ik ga die 60 bij 60 tegels waarschijnlijk halen want zoiets wil ik hebben.

Gedeelte van de achtertuin bestraten

Ik wil de grindtegels en bielsen vervangen door 22 m2 gladde tegels. Dit moet in mijn tuin gebeuren.

Sierbestrating leggen

Voortuin. Laying new tiles on a 15 mts front garden

Tuin afgraven, ophogen met zand en eventueel bestraten

Onze tuin is 58 m2. Deze moet afgegraven worden, weer opgehoogd worden met zand en dan eventueel bestraat worden. Het bestraten ligt aan de prijs. We denken aan grote grijze tegels van 60 x 60 cm. De tuin is via de poort en een poortdeur bereikbaar voor een klein gravertje.