Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras aanleggen:

Terras aanleggen

Wij willen graag een stuk gras van 8m2 voorzien van terrastegels. Tegels zoeken wij zelf uit. Ook graven wij zelf het gras af. Opdracht kan op korte termijn plaatsvinden. Tuin is toegankelijk via achterom.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras aanleggen uit heel Nederland:

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Aanleggen terras van circa 44 m2

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een terras in de achtertuin. Eventueel al met voorbereidingen voor een overkapping. Ook moet er aan de rechterkant een schutting geplaatst worden. Het gaat in totaal om ongeveer 44 m2.

Een tuinkamer met schuur aanleggen

Wij willen graag een tuinkamer met schuur plaatsen. De tuinkamer dient voorzien te worden van schuiframen. De tuinkamer zal een oppervlakte van 8m x 5m met daaraanvast een schuur van 8m x 3m. Wij willen heel graag dat de beton zogezegd doorloopt naar het terras. In de tuinkamer willen wij graag van die schuiframen in een rails. De tuin/schuur graag met Douglas hout. Wat is voor jullie het makkelijkste om dit te realiseren? Eerst de tuinkamer laten plaatsen en dan beton.Of eerst het beton laten doen, met bijvoorbeeld een ijzeren balk voor de rails. Waarna de tuinkamer er door middel van betonankers op geplaatst kan worden. Of eventueel betonpoeren met schroefdraad verwerken in de vloer? Het zou gaan dus gaan om een oppervlakte van 800cmx800cm waarvan 500cmx800cm tuinkamer wordt, en het andere gedeelte tuinhuis/schuur. Het terras komt nog voor de tuinkamer. Dit zal 800cmx300cm. Ik zou hiervan graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen. Met de toelichting wat voor jullie het makkelijkste werkt. Alvast bedankt.

Hardhouten of composieten vlonder terras aanleggen

Het bestaande vlonder hout moet vervangen worden en verlengd. Afmeting wordt dan 3,5 x 7 meter. Het wordt of composiet waarschijnlijk of hardhout, daar willen we graag advies over. Op internet lopen de meningen vrij uiteen, vandaar dat we advies willen. Rond halverwege juni willen we beginnen.

Terras aanleggen en hekwerk plaatsen

Graag laat ik een terras aanleggen met thermowood. De originele ontwerptekeningen vanuit de bouw zijn in bezit. Het gaat om een geschakelde 2 onder 1 kapwoning waarbij het terras alleen aan mijn gedeelte bevestigd dient te worden. Gaat om 10 m2. Nu is er grind. Dit laat ik graag door u weghalen. Daarnaast moet een hekwerk worden geplaatst van ongeveer 8m van het liefste van ijzer (de meeste buren hebben dit, maar ik weet niet zeker of dit gebruikelijk is, graag advies van u). Er is nu geen hekwerk.

Terras als ondergrond voor tuinhuis aanleggen

Bestaand terras van 16 m2 uitbreiden met 20 m2 naar 36 m2 om als ondergrond voor tuinhuis te dienen. Grond afgraven, afvoeren, zand storten en tegels 60×60 cm waterpas leggen. Tuinhuis komt over 8 weken (circa eind juli) dus belangrijk dat het voor die tijd is uitgevoerd.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Moestuin in achtertuin aanleggen

In sept verhuis ik naar een huis met een tuin (zie foto, zit ook nog een stukje terras tegen de woning aan). Ik overweeg de tuin helemaal om te gooien, omdat ik graag wil moestuinieren, evt met verhoogde moestuinbakken. Ik heb echter ook een dochtertje dus er moet ook wat speelruimte overblijven voor haar. Een pergola vind ik leuk. Ik vraag me af wat een dergelijke verbouwing zou kunnen gaan kosten (heel graag per mail indien mogelijk, per telefoon niet altijd goed bereikbaar).

Dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping

Ik wil een dakterras aanleggen van ongeveer 30 m2. Er moet een gat gezaagd worden voor de toegang naar het dak en een trap geplaatst worden. Ik moet een vergunning aanvragen. De constructie is van beton dus ik denk dat het sterk genoeg is. Toegang via vaste trap (dakluik) van 3e verdieping naar terras op vierde verdieping. IPE hout hardhout vloer aanleg en hekwerk plus water en elektra aansluiting.

Partners

Partners van Casius