Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Alkmaar of directe omgeving.

1931 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, oprit bestraten, tuin betegelen, bestrating en betegelen terras en voortuin, opnieuw bestraten van de achtertuin, tuintegels kopen en leggen, achtertuin betegelen, tuinpaden aanleggen, composiet vloer en hekwerk voor balkon plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Alkmaar:

Sierbestrating laten leggen in achtertuin

Sierbestrating laten leggen in achtertuin 32m2 1x terras 13m2 1x terras 7,5 m2 1x terras 12 m2. De steenkeuze is geocolor 3.0 white/ grey. Liefst 60x60 en 60x30 gecombineerd.

Terras aanleggen

Wij willen graag een stuk gras van 8m2 voorzien van terrastegels. Tegels zoeken wij zelf uit. Ook graven wij zelf het gras af. Opdracht kan op korte termijn plaatsvinden. Tuin is toegankelijk via achterom.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin over de hele breedte van de schutting tot de heg. Een gedeelte is dus nu ook al bestraat en een gedeelte niet. In totaal zal het gaan om 30 m2. Zelf wil ik de stoeptegels en de grote meidoorn-struik verwijderen. Er zal wel geëgaliseerd moeten worden met zand en de waterafvoer moet worden aangepast. Het gaat om de achtertuin.

Oprit grote antraciet tegels geschikt voor auto of printbeton

Het gaat om 19 m2 bestrating geschikt om een auto op de zetten. We willen het liefst grote antraciet tegels. Of printbeton als jullie dat kunnen. Zo ja wou ik graag van alle bij een offerte.

Terras aanleggen

6 tegels 90 bij 90 daaromheen visgraat waaltjes wordt terras. Pad naar de schuur visgraat 3m bij 1 M. Terras naast de schuur 4 tegels 90 bij 90 daaromheen visgraat waaltjes. Terras bij het huis wordt 5 bij 4 meter. Terras bij schuur 3 bij 3 meter.

Sierbestrating in de voortuin leggen

Ik zoek een stratenmaker voor het leggen van 15 m2 aan waaltjes in mijn voortuin. De bestaande bestrating verwijder ik zelf. Dit mag eventueel we worden afgevoerd door de vakman. Het gaat in ieder geval om het ophogen en egaliseren.

Sierbestrating achtertuin

Ik zoek een vakman voor het bestraten van mijn achtertuin ongeveer 60 m2. Ligt nu oude bestrating in + beplanting, deze graag verwijderen en afvoeren Graag bestraten met gebakken klinkers.

Sierbestrating leggen met waaltjes

Ik ben opzoek naar iemand voor het laten leggen van waaltjes of iets soortgelijks in de voortuin met een rond patroon. Ik heb voorbeelden in de buurt gezien. Het gaat om ongeveer 21 m2 Er liggen nu grindtegels in en in het midden een perk afgezet met keien. Dit perk zou ik dan ook graag weg willen hebben en de tegels moeten ook worden verwijdert. Misschien ook een anti onkruidkleed onder de tegels. Het liefst wil ik rond het voorjaar beginnen.

Bestraten terras plus maken pad

Aanleg van terras. 2,8 x 4 meter, plus een pad naar achteren van 0.80 x 2,8 meter. De oude bestrating is inmiddels verwijderd. Het zand ligt er nog. De betontegels van 40x40 cm worden 24 juni geleverd. De werkzaamheden omvatten: - egaliseren huidige ondergrond, zodat de afwatering goed is geregeld - tegels leggen

Aanleggen sierbestrating voor een pad, terras en oprit

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van sierbestrating voor terras, oprit en pad. Bij elkaar zo'n 65m2. De stenen zijn in waalformaat en willen we graag in halfsteens verband met dubbele strek gelegd hebben. Alles is al afgegraven en opgevuld met zand. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin met name waaltjes met een oppervlakte van 60 m2. Er ligt zand.

Tegels leggen

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen, ik weet de m2 niet precies. M'n tuin heeft momenteel onkruid en moet nog uitgegraven worden en er moet nog zand komen. Omdat ik een dochter heb van 1,5 en niet heel breed zit lukt het mij niet om het alleen te doen.

Tuintegels onder veranda leggen

In de tuin onder veranda moet ongeveer 17 m2 (3 meter x 5.30 meter) aan tegels worden gelegd. Bestelde tegels van 60 cm x 60 cm worden (- als het goed is - vrijdag 20/07) geleverd. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Ik wil mijn tuin van 30 m2 afgraven en ophogen. Daarna moeten er 3 bloembakken geplaatst worden, een goot/put maken voor de waterafvoer. Door de schuur kan de tuin betreden worden.

Geo-keramische tegels leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van geo-keramische tegels. Het gaat om een terras van 42 m2 groot. De oude stenen dienen eventueel ook door de vakman te worden verwijderd en afgevoerd. Kunt u dit separaat offreren? De tuin is goed te bereiken.

Terras aanleggen in de achtertuin

Terras in achtertuin, circa 15 cm zandlaag is aanwezig. Gebakken kleiformaat (dikformaat) in half ronde vorm (73 m2) met circa 15 meter portugese keitjes (10x10 cm) om patroon te doorbreken.

Achter in tuin bestrating leggen

De achter tuin is 50 tot 60 m2 het gaat om een hoekhuis

Carport bestraten

Het laten leggen van sierbestrating voor twee carpoorten van ongeveer 40 m2. Nu liggen er grindtegels in, op zand. De carpoort (en) ligt aan de voorzijde van het huis, tussen 2 schuren in.

Nieuwe tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin (nieuwbouw) laten bestraten (34m2). Het gaat om terrastegels van 60 x 60 cm en een border aan het eind van de tuin (5 meter ongeveer). We willen in de border en op het terras nog wat lichtjes. De tegels en lampjes leveren wij aan. Wij willen dit z.s.m. indien mogelijk.

Gehele achtertuin bestraten

Bestraten gehele achtertuin. Ligt nu klein gedeelte gras en de rest tegels. Tegels ed moeten nog uitgezocht worden. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Kleine stadstuintje laten bestraten

Ik wil graag mijn kleine stadstuintje laten bestraten met tegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Oude standaard stoeptegels eruit en afvoeren. (Ook bijna 36 m2). Grond egaliseren en bestraten.

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen graag onze voor- en achtertuin laten doen. De dingen die we gedaan willen hebben zijn het volgende: Voortuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Achtertuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Graag alles afvoeren. Daarnaast de gehele achtertuin op 1 level brengen met zand en de tuin tegelen. De voortuin is ongeveer 30m2, en onze achtertuin 50m2. Wij willen ook een worteldoek eronder. Graag zouden we willen weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten per onderdeel dat gedaan moet worden. We hebben een achterom van 48 cm breed en die kunnen we nog verbreden tot 90 cm.

Grote zwarte tegels leggen

Ik wil graag voor een oppervlak van 30 m2 grote zwarte tegels van 1 bij 1 meter laten plaatsen. Er dient volgens mij niet geëgaliseerd te worden. De oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Terras aanleggen

Een terras ongeveer 24 vierkante meter, de voortuin. Met koppelstenen. De ondergrond is nu gras. Dat moet verwijderd worden, net als een aantal gewassen grindtegels. De materialen mee aanbieden.

Tuintegels laten leggen

Het gaat om een stuk van 6x3 meter wat nu grastapijt op ligt. Hier willen we graag grote tuintegels. De tegels moeten minimal 50 x 50 cm zijn, grijs/antraciet/zwart en niet heel glad waar je op uit kunt glijden. Kunt u mij voorbeelden sturen van tegels en de kosten? Met worteldoek en inclusief legkosten.