Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Alkmaar of directe omgeving.

1839 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Alkmaar:

Terras aanleggen in de achtertuin

Terras in achtertuin, circa 15 cm zandlaag is aanwezig. Gebakken kleiformaat (dikformaat) in half ronde vorm (73 m2) met circa 15 meter portugese keitjes (10x10 cm) om patroon te doorbreken.

Achter in tuin bestrating leggen

De achter tuin is 50 tot 60 m2 het gaat om een hoekhuis

Carport bestraten

Het laten leggen van sierbestrating voor twee carpoorten van ongeveer 40 m2. Nu liggen er grindtegels in, op zand. De carpoort (en) ligt aan de voorzijde van het huis, tussen 2 schuren in.

Nieuwe tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin (nieuwbouw) laten bestraten (34m2). Het gaat om terrastegels van 60 x 60 cm en een border aan het eind van de tuin (5 meter ongeveer). We willen in de border en op het terras nog wat lichtjes. De tegels en lampjes leveren wij aan. Wij willen dit z.s.m. indien mogelijk.

Gehele achtertuin bestraten

Bestraten gehele achtertuin. Ligt nu klein gedeelte gras en de rest tegels. Tegels ed moeten nog uitgezocht worden. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Kleine stadstuintje laten bestraten

Ik wil graag mijn kleine stadstuintje laten bestraten met tegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Oude standaard stoeptegels eruit en afvoeren. (Ook bijna 36 m2). Grond egaliseren en bestraten.

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen graag onze voor- en achtertuin laten doen. De dingen die we gedaan willen hebben zijn het volgende: Voortuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Achtertuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Graag alles afvoeren. Daarnaast de gehele achtertuin op 1 level brengen met zand en de tuin tegelen. De voortuin is ongeveer 30m2, en onze achtertuin 50m2. Wij willen ook een worteldoek eronder. Graag zouden we willen weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten per onderdeel dat gedaan moet worden. We hebben een achterom van 48 cm breed en die kunnen we nog verbreden tot 90 cm.

Grote zwarte tegels leggen

Ik wil graag voor een oppervlak van 30 m2 grote zwarte tegels van 1 bij 1 meter laten plaatsen. Er dient volgens mij niet geëgaliseerd te worden. De oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Terras aanleggen

Een terras ongeveer 24 vierkante meter, de voortuin. Met koppelstenen. De ondergrond is nu gras. Dat moet verwijderd worden, net als een aantal gewassen grindtegels. De materialen mee aanbieden.

Tuintegels laten leggen

Het gaat om een stuk van 6x3 meter wat nu grastapijt op ligt. Hier willen we graag grote tuintegels. De tegels moeten minimal 50 x 50 cm zijn, grijs/antraciet/zwart en niet heel glad waar je op uit kunt glijden. Kunt u mij voorbeelden sturen van tegels en de kosten? Met worteldoek en inclusief legkosten.

Bestraten van een achtertuin

Mijn achtertuin is 5 bij 9 meter groot. Graag wil ik de helft hiervan, 2.50 bij 4.50 meter laten bestraten. Op dit moment ligt hier aarde en is de grond niet gelijk. Dit zal eerst gelegaliseerd moeten worden en vervolgens bestraat. De tuin is via een achterom goed bereikbaar.

Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating laten leggen in achtertuin. Oude moet er ook uit. Het gras moet blijven liggen, het pad naast het gras ook. De twee terrassen van in totaal 30 m2 moeten voorzien worden van nieuwe stenen. Ik zelf stenen uitzoeken en laten bezorgen. Ik heb geen achterom, het moet door mijn huis vervoert worden. Eventueel afgraven en nieuw zand met egaliseren.

Tuin opnieuw bestraten met oude tegels

De tuin opnieuw laten bestraten met bestaande tegels en ook wat tegen de onkruid onder de tegels. Gaat om de voortuin en zijkant (oprit) van het huis. Oppervlakte durft ik niet zo te zeggen.

Stenen plateau voor konijnenhok aanleggen

Voor ons konijnenhok (1,37 x 0,75 meter) willen we graag een stenen plateau van tegels aanleggen in de achtertuin. Het gaat om een soort verhoogd stoepje, iets groter dan het konijnenhok. Er ligt nu aarde, wat iets geëgaliseerd en waarschijnlijk ook opgehoogd moet worden. Er zal in ieder geval zand moeten komen om de stenen te kunnen leggen. Ik heb nog niets aangeschaft.

Voortuin voorzien van trommelstenen

Er zal een deel van de grond verwijderd moeten worden. Dit omdat de trommelstenen dikker zijn dan de huidige tegels (gaat om 5 m2) en omdat er op het andere deel alleen nog maar grond ligt (de andere 5 m2). Dan zal er tevens extra zand geplaatst moeten worden op het deel waar nu alleen nu grond ligt. Tevens zouden we graag de weggehaalde grond en de verwijderde 5 m2 aan tegels laten afvoeren.

Betontegels leggen in een nieuwbouwtuin

Bij een nieuwbouw woning dienen de voor- en achtertuin bestraat te worden. Beide tuinen zijn al aangevuld en opgehoogd met grond. De vakman dient deze te egaliseren en te bestraten. De voortuin is 40 m2 en de achtertuin 92 m2.

Tuinpad aanleggen

Tuinpad aanleggen van het terras tot en met de poortdeur (plusminus 10 m²). Huidige grond is nu aarde met gedeeltelijk gras.

Tuin leeghalen en tegelen

Graag zou ik een prijsopgave willen opvragen voor het renoveren van de tuin. Ik heb een tuin van 29 vierkante meter en heb nieuwe tegels (60x60x4) liggen die ik wil laten plaatsen. De hele tuin moet simpel en strak aangelegd worden. Op dit moment heb ik gras(zga kaal) met 10 vierkante meter aan tegels. Dit moet er eerst allemaal uitgehaald worden, afvoeren en vervolgens egaliseren. De tuin is goed te bereiken.

Terras van betontegels voorzien

In de achtertuin willen wij een terras creëren. Er ligt al zand wat is aangetrild. Echter moet dit even opnieuw worden aangetrild en daarna zal er betontegels gelegd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Bestrating leggen

Wij zullen de oude bestrating zelf verwijderen. Hierna zal er niet echt hoeven worden opgehoogd. De nieuwe tegels van 60 bij 60 cm zijn al aanwezig en dienen gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Oude tegels eruit en opnieuw bestraten

De tuin is 5.50 bij 10 meter groot. De tegels die hier liggen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er ongeveer 25 m2 gras in het midden van de tuin gelegd moeten worden met daarom heen tegels van 60 bij 60 cm.

Oprit, paadjes en een terras bestraten

1. pad naar garage: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 40 m² Leveren en aanbrengen zand 40 m² Leveren en aanbrengen betontegel 100 x 100 x 8 cm, kleur zwart 20 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 20 m² Leveren en aanbrengen banden kleur zwart t.b.v. opstap bij voordeur post 1,00 2. pad voor huis: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 9 m² Leveren en aanbrengen zand 9 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 9 m² 3. pad naar poort: Opnemen en afvoeren bestaande bestrating 8 m² Leveren en aanbrengen zand 8 m² Leveren en aanbrengen gebakken waaltjes 8 m² 4. Terras uitbreiden van 3 x 5 naar 5 x 5 en herstraten.

Achtertuin betegelen en zand leveren

Het laten egaliseren en bestraten van 30 m2 met tegels van 60 x 60 x 4 cm. De tegels zijn reeds aanwezig, het zand dient geleverd te worden door de vakman. De tuin zal ik zelf leeghalen en afgraven.

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten, 30x30 tegels zijn aanwezig, zand nog niet. Afmeting ongeveer 20m2 , en een water afvoergoot aanbrengen (ong 2 meter) Graag een prijs bij benadering, en graag per email, kan vaak geen telefoon opnemen ivm werk

Voortuin opknappen

Ik wil graag mijn tuin opknappen, het gaat om 20 m2 voortuin. Eerst moet de oude bestrating er uit, graag ook afvoeren. Ik wil graag met afsluitbanden een perkje laten maken met worteldoek en daarbovenop grind, 6 m2. Langs het perkje komt een pad, tegels of sierklinkers, naar de voordeur van 4 m2 lang. Boven het perkje wil ik een terrasje, tegels, van 1,5 x 3,5 meter. Naast het pad zit een perkje dat bestaand mag blijven 4 m2 daar moeten alleen nieuwe afsluitbanden omheen. Kunt u aangeven wat dit ongeveer zal kosten en of u eind mei eventueel tijd heeft.