Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Alkmaar of directe omgeving.

1938 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: sierbestrating leggen over tuin 200m2, terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, bestrating voor- en achtertuin, dakterras realiseren, terras op de 1e verdieping vervangen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, tuin en oprit bestraten, sierbestrating leggen, een volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, herbestraten achtertuin, het realiseren van een schuin terras met stevige ondergrond, bestrating in tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Alkmaar:

Sierbestrating achtertuin

Ik zoek een vakman voor het bestraten van mijn achtertuin ongeveer 60 m2. Ligt nu oude bestrating in + beplanting, deze graag verwijderen en afvoeren Graag bestraten met gebakken klinkers.

Sierbestrating leggen met waaltjes

Ik ben opzoek naar iemand voor het laten leggen van waaltjes of iets soortgelijks in de voortuin met een rond patroon. Ik heb voorbeelden in de buurt gezien. Het gaat om ongeveer 21 m2 Er liggen nu grindtegels in en in het midden een perk afgezet met keien. Dit perk zou ik dan ook graag weg willen hebben en de tegels moeten ook worden verwijdert. Misschien ook een anti onkruidkleed onder de tegels. Het liefst wil ik rond het voorjaar beginnen.

Bestraten terras plus maken pad

Aanleg van terras. 2,8 x 4 meter, plus een pad naar achteren van 0.80 x 2,8 meter. De oude bestrating is inmiddels verwijderd. Het zand ligt er nog. De betontegels van 40x40 cm worden 24 juni geleverd. De werkzaamheden omvatten: - egaliseren huidige ondergrond, zodat de afwatering goed is geregeld - tegels leggen

Aanleggen sierbestrating voor een pad, terras en oprit

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van sierbestrating voor terras, oprit en pad. Bij elkaar zo'n 65m2. De stenen zijn in waalformaat en willen we graag in halfsteens verband met dubbele strek gelegd hebben. Alles is al afgegraven en opgevuld met zand. De tuin is zeer goed bereikbaar.

Sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin met name waaltjes met een oppervlakte van 60 m2. Er ligt zand.

Tegels leggen

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen, ik weet de m2 niet precies. M'n tuin heeft momenteel onkruid en moet nog uitgegraven worden en er moet nog zand komen. Omdat ik een dochter heb van 1,5 en niet heel breed zit lukt het mij niet om het alleen te doen.

Tuintegels onder veranda leggen

In de tuin onder veranda moet ongeveer 17 m2 (3 meter x 5.30 meter) aan tegels worden gelegd. Bestelde tegels van 60 cm x 60 cm worden (- als het goed is - vrijdag 20/07) geleverd. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Ik wil mijn tuin van 30 m2 afgraven en ophogen. Daarna moeten er 3 bloembakken geplaatst worden, een goot/put maken voor de waterafvoer. Door de schuur kan de tuin betreden worden.

Geo-keramische tegels leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van geo-keramische tegels. Het gaat om een terras van 42 m2 groot. De oude stenen dienen eventueel ook door de vakman te worden verwijderd en afgevoerd. Kunt u dit separaat offreren? De tuin is goed te bereiken.

Terras aanleggen in de achtertuin

Terras in achtertuin, circa 15 cm zandlaag is aanwezig. Gebakken kleiformaat (dikformaat) in half ronde vorm (73 m2) met circa 15 meter portugese keitjes (10x10 cm) om patroon te doorbreken.

Achter in tuin bestrating leggen

De achter tuin is 50 tot 60 m2 het gaat om een hoekhuis

Carport bestraten

Het laten leggen van sierbestrating voor twee carpoorten van ongeveer 40 m2. Nu liggen er grindtegels in, op zand. De carpoort (en) ligt aan de voorzijde van het huis, tussen 2 schuren in.

Nieuwe tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin (nieuwbouw) laten bestraten (34m2). Het gaat om terrastegels van 60 x 60 cm en een border aan het eind van de tuin (5 meter ongeveer). We willen in de border en op het terras nog wat lichtjes. De tegels en lampjes leveren wij aan. Wij willen dit z.s.m. indien mogelijk.

Gehele achtertuin bestraten

Bestraten gehele achtertuin. Ligt nu klein gedeelte gras en de rest tegels. Tegels ed moeten nog uitgezocht worden. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Kleine stadstuintje laten bestraten

Ik wil graag mijn kleine stadstuintje laten bestraten met tegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Oude standaard stoeptegels eruit en afvoeren. (Ook bijna 36 m2). Grond egaliseren en bestraten.

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen graag onze voor- en achtertuin laten doen. De dingen die we gedaan willen hebben zijn het volgende: Voortuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Achtertuin: alle boompjes, struiken et cetera eruit met wortel en al. Graag alles afvoeren. Daarnaast de gehele achtertuin op 1 level brengen met zand en de tuin tegelen. De voortuin is ongeveer 30m2, en onze achtertuin 50m2. Wij willen ook een worteldoek eronder. Graag zouden we willen weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten per onderdeel dat gedaan moet worden. We hebben een achterom van 48 cm breed en die kunnen we nog verbreden tot 90 cm.

Grote zwarte tegels leggen

Ik wil graag voor een oppervlak van 30 m2 grote zwarte tegels van 1 bij 1 meter laten plaatsen. Er dient volgens mij niet geëgaliseerd te worden. De oude tegels moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Terras aanleggen

Een terras ongeveer 24 vierkante meter, de voortuin. Met koppelstenen. De ondergrond is nu gras. Dat moet verwijderd worden, net als een aantal gewassen grindtegels. De materialen mee aanbieden.

Tuintegels laten leggen

Het gaat om een stuk van 6x3 meter wat nu grastapijt op ligt. Hier willen we graag grote tuintegels. De tegels moeten minimal 50 x 50 cm zijn, grijs/antraciet/zwart en niet heel glad waar je op uit kunt glijden. Kunt u mij voorbeelden sturen van tegels en de kosten? Met worteldoek en inclusief legkosten.

Bestraten van een achtertuin

Mijn achtertuin is 5 bij 9 meter groot. Graag wil ik de helft hiervan, 2.50 bij 4.50 meter laten bestraten. Op dit moment ligt hier aarde en is de grond niet gelijk. Dit zal eerst gelegaliseerd moeten worden en vervolgens bestraat. De tuin is via een achterom goed bereikbaar.

Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating laten leggen in achtertuin. Oude moet er ook uit. Het gras moet blijven liggen, het pad naast het gras ook. De twee terrassen van in totaal 30 m2 moeten voorzien worden van nieuwe stenen. Ik zelf stenen uitzoeken en laten bezorgen. Ik heb geen achterom, het moet door mijn huis vervoert worden. Eventueel afgraven en nieuw zand met egaliseren.

Tuin opnieuw bestraten met oude tegels

De tuin opnieuw laten bestraten met bestaande tegels en ook wat tegen de onkruid onder de tegels. Gaat om de voortuin en zijkant (oprit) van het huis. Oppervlakte durft ik niet zo te zeggen.

Stenen plateau voor konijnenhok aanleggen

Voor ons konijnenhok (1,37 x 0,75 meter) willen we graag een stenen plateau van tegels aanleggen in de achtertuin. Het gaat om een soort verhoogd stoepje, iets groter dan het konijnenhok. Er ligt nu aarde, wat iets geëgaliseerd en waarschijnlijk ook opgehoogd moet worden. Er zal in ieder geval zand moeten komen om de stenen te kunnen leggen. Ik heb nog niets aangeschaft.

Voortuin voorzien van trommelstenen

Er zal een deel van de grond verwijderd moeten worden. Dit omdat de trommelstenen dikker zijn dan de huidige tegels (gaat om 5 m2) en omdat er op het andere deel alleen nog maar grond ligt (de andere 5 m2). Dan zal er tevens extra zand geplaatst moeten worden op het deel waar nu alleen nu grond ligt. Tevens zouden we graag de weggehaalde grond en de verwijderde 5 m2 aan tegels laten afvoeren.

Betontegels leggen in een nieuwbouwtuin

Bij een nieuwbouw woning dienen de voor- en achtertuin bestraat te worden. Beide tuinen zijn al aangevuld en opgehoogd met grond. De vakman dient deze te egaliseren en te bestraten. De voortuin is 40 m2 en de achtertuin 92 m2.