Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Aerdenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Aerdenhout heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Aerdenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Aerdenhout of directe omgeving.

96 klanten uit Aerdenhout bevelen een bij Casius in Aerdenhout aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Aerdenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Aerdenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Aerdenhout:

Kasseien terras ophogen en egaliseren en daarna voegen met cement

Het kasseien terras is verzakt en moet opnieuw worden gelegd. De kasseien hebben allemaal een andere hoogte. Het gaat om ongeveer 65 m2. De kasseien zijn nu niet gevoegd, maar dat zou ik graag na het egaliseren en ophogen wel willen laten doen met cement. We hebben een achterom.

bestrating

Ik ben op zoek naar een vakman voor het repareren bestrating van de oprit naar het huis ongeveer 12,5 m2 eventueel nog een zelfde stuk op een andere plek, dit stuk is een beetje verzakt, hiervoor zou iemand eerst even langs moeten komen. Dan kan het gaan om 30 m2

Collega gezocht: vorstvrij tegelwerk

Terrasje op de voorgevel aan de straatkant, hier moet het tegelwerk vernieuwd worden door vorstvrij tegelwerk, waterdicht voegwerk en goede onderlaag. Bied alles maar compleet aan, ook slopen. Ongeveer 6 m2.

Oprit met grind of split

Op dit moment is onze oprit gelegd met grindtegels. Deze willen we graag laten vervangen door grond of siersplit (we horen graag of we gebruik kunnen maken van een restpartij). Met daarin staptegels naar de voordeur. De staptegels van 60x60 cm hebben wij al liggen. Wij wonen in een jaren 20 huis met rode bakstenen en een (oorspronkelijk) lichte voeg. De stapstenen zijn licht van kleur. De afmeting is circa 36 m2. Graag ontvangen wij een offerte voor leggen en materiaal.

Bestaande bestrating repareren

De bestrating, ongeveer 50 m2, in de achtertuin dient te worden verwijderd. Hierna zal het gedeelte iets opgehoogd moeten worden en zullen de stenen in cement terug geplaatst moeten worden. Er is een achterom aanwezig.

Dolemiet oprit en bestraat terras aanleggen

We hebben net een huis aangekocht, met een perceel van ongeveer 1000 m2. De op dit moment met stoeptegel voorziene oprit willen we vervangen met dolomiet. Het terras nu gemaakt van vlonders willen we bestraten met grote rechthoekige tegels met een lichte grijstint, 60 m2. Het geheel zal medio april/mei plaat mogen vinden. Het oude materiaal dient te worden afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Tuinpad asfalteren

Wij hebben een pad wat uitgegraven is wat wij graag willen asfalteren. Het is totaal 55 vierkante meter met een breedte van +- 1. 80 wat op het einde schuin afloopt. Het hele pad willen we graag laten asfalteren waarbij het schuinste gedeelte een slome trap moet worden van asfalt. Indien er ook kleuren mogelijk zijn graag vermelden.

Terras en tuinpad opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn terras en tuinpad opnieuw aanleggen: 1. Opnieuw leggen van bestaand terrras met bestaande stoeptegels. Terras 2.70 bij 4.20 meter, ook wat ophogen. 2. Vernieuwen tuinpad. 2.90 bij 28 meter. Er zit worteldoek onder, dat moet even nagekeken worden, wellicht vernieuwen. Met mooie kwaliteit grind/witte kiezels. Er ligt nu mijnsplit. Einde pad straattegels opnieuw leggen 3 bij 5 meter. Het dient klaar te zijn op 21 juni. In ieder geval de twee terrassen.

Terras in tuin vervangen

In voor- en achtertuin moet huidig terras worden vervangen door bluestone hardsteen (of iets vergelijkbaars) tegels. Achter 5x3m en voor ook zoiets.

Terras aanleggen (30 M2, met hardhouten opsluitband)

Aanleggen terras achteruin met Chinees Hardstenen tegels van 60x60x3cm. Het gaat om ongeveer 30 m2 en de tuin is 580 cm breed. de terrastegels zijn al aangeschaft. Er dient tevens een opsluitband (van hardhout) te worden aangelegd van ongeveer 40 cm hoogte en 580cm breedte (de breedte van het terras). Ook willen wij van hetzelfde hardhout een plantenbak laten maken met afmeting 200x40x30cm hoog. Datum uitvoering: laatste week juli of eerste week augustus 2010

Het leggen van een terras van ong. 12 ...

Het leggen van een terras van ong. 12 vierk.meter met oude waaltjes. De stenen zijn al aanwezig en het zand is ook al gestort. Het gaat om een stratenmaker op korte termijn, aangzien de oorspronkelijke stratemaker opgenomen is in het ziekenhuis en de tuin nu openligt.