Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin betegelen:

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten opknappen. Die afmeting is een schatting, er staat ook nog een schuurtje in. Ik haal zelf de oude tegels eruit en koop nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik laat de tuin graag wat ophogen met zand en daarna betegelen. Ik wil een afspraak maken om het hier even goed in te meten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin betegelen uit heel Nederland:

Tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels

Onze achtertuin van ongeveer 64 m² is betegeld met mozaïektegels in verschillende maten. De ondergrond is verzakt en ik wil die daarom laten ophogen en herbestraten met de bestaande tegels. Er liggen tegels met de maat 10 x 10 cm, 20 x 5 cm, 30 x 15 cm en 30 x 30 cm. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Achtertuin opnieuw betegelen

In onze achtertuin liggen ongeveer 40 m² tegels in een cementbed en we willen die graag laten vervangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Voor- en achtertuin bestraten en ijzeren tuinhek plaatsen

Ik wil in het voorjaar van 2018 graag mijn voortuin en achtertuin laten betegelen. Mijn voortuin is 3 x 5 meter en de achtertuin is 11 x 5 meter. Ik wil graag donkergrijze tegels van 60 x 60 cm laten leggen. Ook moet er worteldoek onder, zodat er geen onkruid meer tussen groeit. Verder wil ik aan de voorzijde een ijzeren tuinhek laten plaatsen. Ik zal zelf de oude stenen en de tuingrond afvoeren en zand aanvoeren. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Achtertuin betegelen

Onze achtertuin heeft een grind gedeelte, van 20 m2. Dit gedeelte willen we verwijderen en laten betegelen met een goedkope steen. Meteen deze tegels voegen, zodat er geen onkruid doorheen komt. Het overige deel van de tuin is al betegeld, maar willen wij ook graag laten voegen. Dit is ongeveer 40 m2.

Poort in de achtertuin laten plaatsen

Mijne heren, graag zou ik een hekwerk en een poort in mijn achtertuin laten plaatsen. Over de breedte van de tuin, naast de schuur. De tuin is iets van 5.5 meter breed. Ik weet niet wat ik specifiek allemaal zou moeten kopen. Bij deze wil ik graag een afspraak maken hierover. Graag zou ik ook een hoekje laten betegelen in mijn achtertuin. Bovendien wil ik graag weten of het geld kost om een kijkje te komen nemen.

Tuin op bestaande tegels betegelen

De achtertuin is op dit moment bestraat. Graag zou ik hierover heen tegels in het cement laten leggen. De oppervlakte is 50 m2 en de tuin heeft een achterom.

Bouwgrond afgraven, egaliseren, betegelen en kunstgras aanleggen

Ons nieuwbouwhuis wordt over een jaar opgeleverd. De achtertuin is 5.40 bij 10 meter, minus een schuurtje van 2 x 3 meter. Dus in totaal 48 m2. De tuin is goed bereikbaar via achterdeur die direct aan parkeerplaats grenst. - We willen de bouwgrond graag laten afgraven, 20cm diep. - We willen tegelzand laten storten en laten egaliseren. - We willen een gedeelte van de tuin laten betegelen ca. 25 m2 - En we willen op ongeveer. 10 m 2 kunstgras laten aanleggen. Het afvoeren van het afval moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Terras betegelen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten leggen van ongeveer 12 m² met tegels van 60 x 60 cm. Er moeten een paar tegels op maat worden gemaakt. Er ligt al zand. Ik ontvang graag uw offerte.

Achtertuin egaliseren en betegelen

Onze achtertuin van ongeveer 60 m² hebben wij helemaal voorbereid voor nieuwe bestrating. Alle oude tegels zijn verwijderd en er is nieuw zand aangebracht. We hebben ook nieuwe tegels van 80 x 40 cm gekocht. We laten de ondergrond graag even goed vlak maken en daarop de nieuwe tegels leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Partners

Partners van Casius