Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Aalsmeer of directe omgeving.

319 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: verharding aanleggen, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Aalsmeer:

Voortuin bestraten

Ik wil mijn huidige voortuin aanpassen. Er liggen nu straatstenen op zand maar wil dat vervangen door een composieten vlonder op palen. De grond verzakt in de loop de tijd behoorlijk dus palen moeten voldoende diep. Afmeting van de vlonder is 1,5 x 5,2 meter. Verder wil ik in het zelfde materiaal een box voor 2 afvalcontainers integreren. Met 2 scharnierende deuren en een klep bovenop gekoppeld aan de deksels van de container. Achterzijde containers mag open blijven. Hoogte van de container is circa 1,05 meter.

Tuin betegelen

Graag zouden we onze tuin (ongeveer 35 m2) die vooral uit gras bestaat willen laten betegelen. Er loopt een betegelde pad van schuur deur naar keuken deur die we tevens willen laten vervangen. De tegels (ongeveer 50 cm x 50 cm) regelen wij en overig materiaal verwachten we van hovenier. Kortom, tuin leeghalen, egaliseren en betegelen. Ongeveer 3 m2 willen we openlaten voor beplanting.

Tuin bestraten

Graag wil ik de achtertuin laten bestraten met een betontegel van 50 x 50 cm, antraciet. Het oude straatwerk, klinkers, verwijderen we zelf. Er zal waarschijnlijk ook nog een cm of 5 opgehoogd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 en de achtertuin heeft een achterom.

Bestraten tuin/oprit/ingang huis

Wij hebben een probleem: namelijk veel onkruid, verzakkingen (geen antiworteldoek of stabiliserend zand gebruikt). Wij willen dat het volgende wordt gedaan: Tuin: ongeveer 65 m2 opnieuw tegels onkruidvrij aanleggen. Oprit: ongeveer 35 m2 opnieuw tegels onkruidvrij aanleggen. Ingang huis: ongeveer 20 m2 opnieuw tegels onkruidvrij aanleggen. Graag prijs voor complete klus inclusief materiaal.

Achtertuin met betontegels laten bestraten

Onze achtertuin is ca. 55 m² graag willen wij een terras van ca. 30 m² met betontegels en de rest opvullen met klinkers en/of grind. De ondergrond moet worden opgehoogd en geëgaliseerd.

Oprit met Cobblestones straten

Het leggen van 88 m2 Cobblestones op onze oprit. We schaffen zelf het materiaal aan.

Achtertuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 40 m² laten opknappen. Die afmeting is een schatting, er staat ook nog een schuurtje in. Ik haal zelf de oude tegels eruit en koop nieuwe tegels van 60 x 60 cm. Ik laat de tuin graag wat ophogen met zand en daarna betegelen. Ik wil een afspraak maken om het hier even goed in te meten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Bestraten van de voortuin

Ik zou graag het volgende willen: A: Hele voortuin bestraat met tegels 60x60 antraciet, in het midden en voorkant geen tegels voor plantebakken (die maak ik zelf) Zie tekening. Of B: Het pad naar de voordeur met een lichtere kleur wildverband/halfsteens. Daarnaast 60x60 tegels met die openingen voor plantenbakken. Zie tekening. Of C: is B en maar dan ook met betonblok plantenbakken. Van ongeveer 30 of 45cm hoog. Zie tekening. Graag een losse meerprijs voor het verwijderen van het split. De tekening is op schaal getekend. De keuze is budget afhankelijk! Mijn budget ligt rond de € 1000,-

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de achtertuin. Oppervlakte nieuwe tegels ongeveer 50,8 m2 en een deel waar oude tegels (40 x 40 cm) gelegd dienen te worden 16,8 m2. Verwachting is dat het tegels worden van 60 x 60 cm. Aan de rand ligt nu aan een zijde een border die voor een deel gehandhaafd blijft maar waarschijnlijk met andere palissade.

Oprit opnieuw bestraten

Het garagepad is 27 m2 en deze zouden we graag opnieuw willen bestraten met beton klinkers in de kleur zwart en een fundering laten leggen. Er ligt nu grindtegels die allemaal verzakt zijn. De bestrating zal in elleboog of keperverband gelegd moeten worden en tussen de buren een opsluitband. Er staan altijd 2 auto's op het garage pad. Ik hoor graag van u.

Terras en oprit laten aanleggen

Het huis wordt momenteel gerenoveerd. Wij willen een terras aanleggen achter het huis en een oprit aan de voorzijde huis. Het terras zal ongeveer 25 m2 worden en de oprit 40 meter lang en 3 meter breed. Het gras wat er nu ligt moet worden verwijderd, eventueel afgegraven en geëgaliseerd.

Tegels leggen in tuin

Ik wil tegels laten leggen in de tuin (50 m2). Eerst moet er opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is wat verzakt. Het gaat om een stuk van ongeveer 50 m2. De tegels zijn 60 bij 60 cm en 4 cm dik. De oude zaken zijn al deels verwijdert. De tegels zijn al aangeschaft. De tuin is goed te bereiken van buitenom.

Tuin bestraten met een eenvoudige betontegel

Ik zou graag willen weten wat het kost om 12 m2 tuin te bestraten met de goedkoopste betontegel.

Achtertuin ophogen en bestraten

Het verwijderen van de bestaande tuintegels, beton 60 x 40 cm en grasveld, totaal ongeveer 60 m2 en afvoeren. De tegels liggen op klei. Hierna moet de tuin worden opgehoogd met zand, ongeveer 10-15 cm en opnieuw bestraten, rekening houdend met de wortels van een Portugese Laurier, mogen niet beschadigen bij eventueel afgraven en leggen tegels. De bestaande bloemen border blijft. De nieuw gekozen tegels zijn merk 60+ soft tegels 30 x 60 cm.

Voortuin opnieuw bestraten

Onze tegels in de voortuin zijn verzakt en we willen deze opnieuw laten leggen met dezelfde tegels. Ook willen we het onkruidvrij hebben met polymeerzand als dat mogelijk is. De oppervlakte is ongeveer 14 m2.

Straatwerk in de voortuin vernieuwen

Het oude straatwerk (waaltjes) van 20m2 moet worden verwijderd en afgevoerd. Een border van 4m2 moet worden uitgegraven en afgevoerd. Vervolgens dient 18m2 nieuw straatwerk te worden aangebracht met waaltjes.

Terrastegels op het terras laten leggen

Wij zouden graag ons terras, die nu voorzien is van grint tegels, willen laten vernieuwen. Wij zorgen zelf voor zand en tegels en afsluitband. Het terras is ongeveer 18 vierkante meter. Graag zou ik willen weten wat ik ongeveer kwijt ben hier voor. Wij zouden e.v.t. zelf de oude tegels weg kunnen halen, graag hier voor een aparte offerte.

Tuintegels leggen in de achtertuin

De achtertuin van 8 bij 12 meter dient opnieuw bestraat te worden. De tegels van ongeveer 80 bij 40 cm zullen wij zelf aanschaffen. De tuin zal wel opgehoogd moeten worden en de achtertuin is goed bereikbaar.

Parkeerplaatsen aanleggen in de voortuin

Mijn voortuin is 9 meter diep en 10 meter breed. Vrijstaande woning. Er is een oprit vanaf de weg met brug over een kleine sloot. Er moeten 2 auto's in de voortuin staan. De voortuin is al ingericht met bomen etc. Huidige ondergrond van het deel waar we willen parkeren is schoon puin met grind. Het parkeervlak moet bestraat worden. Voorkeur grijze betonklinkers of iets anders in ieder geval stevig genoeg om op te rijden, keren en parkeren. Al het grind afgraven en daarna bestraten.

Voortuin bestraten

Graag offerte voor het bestraten van de voortuin (7 m2). Tuin ophogen met zand, beplanting verwijderen en afvoeren en alles met rode straatsteen bestraten.

Bestrating in voor- en achtertuin leggen

Het betreft het bestraten van de voor- en achtertuin. De voortuin is 7.20 meter lang en 6 meter breed, de achtertuin is 6 meter lang en 2.50 meter breed. Graag ontvangen wij twee offertes, 1 inclusief de tegels en het zand en een offerte exclusief tegels en zand.

Bestraten achtertuin

Achtertuin bestraten. Het gaat om 60 m2. Deels hergebruik stenen en deels nieuwe stenen. Nieuwe stenen ook leveren. Ook behoorlijk zand aanvullen.

Bestrating achtertuin 50 m2

Circa 50 m2 achtertuin te bestraten. Combinatie van 40x40 tegels (groot terras) met 5x20 klinkers (randen) en 20x20 stenen (recht pad van hek naar garage). Eventueel inclusief levering afhankelijk van prijs, zand en tegels.

Willen voortuin afgegraven hebben en ...

Willen voortuin afgegraven hebben en opnieuw zand erin eventueel grote tegels naar de deur en grind op het overige (ongeveer 18 vierkante meter) 30 cm uitgraven. En achter oude tegels eruit terras verhoogd en bestraat en overige stuk van de tuin ook bestraat en natuurlijk oud zand eruit en nieuw erin (budget van maximaal 1000 euro).

Tuin: Terrasaanleg tegels 60x60. Pad met ...

Tuin: Terrasaanleg tegels 60x60. Pad met flonders, voor- en zijkant huis grind. Betegeling is ongeveer 70m2.