Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Noord-Holland.

1207 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, aanleg parkeerplaats 350m², grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, twee terassen aanleggen voortuin en achtertuin, ophogen van een steeg en een afwaterput maken, achtertuin opnieuw bestraten, oprit aanleggen, parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren, het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon, oprit ophogen + gewone klinkers, garage veranderen in een dakterras, oprit aanleggen, terras en tuinpad leggen, tuin betegelen, keramische terrastegel incl leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Noord-Holland:

dinsdag 22 oktober 2019

Twee terassen aanleggen voortuin en achtertuin

Nieuwbouw in noord. Het is de bedoeling dat er twee terrassen worden aangelegd, aan de voortuin en aan de achtertuin. De voorkant krijgt een terras van 25 m² en aan voorkant terras van 15 m². Het is de bedoeling dat het zand en tegels door de vakman worden geleverd en dat dit geheel wordt uitgevoerd. Onze wens is een mooie keramiek tegel van ongeveer 90 x 45. Huis wordt eind december begin januari opgeleverd als het weer schikt kan het ook in deze periode worden gerealiseerd.
dinsdag 22 oktober 2019

Wildverband in achtertuin

Graag laat ik de achtertuin bijstraten, met 12 m2 uitbreiden. Dit wil ik in wildverband met tegels van de parkeerplaats. Er ligt nu zand, maar ik weet niet of dit genoeg is. Verder laat ik graag de parkeergedeelte achter de poort (20 m2) opnieuw bestraten met vierkante betontegels. Of ik de huidige tegels weg wil laten halen ligt aan prijs. Er moeten nieuwe tegels worden besteld, ik kan dit zelf, maar kan ook door u geregeld worden.
maandag 21 oktober 2019

Ophogen van een steeg en een afwaterput maken

Ik ben opzoek naar iemand die de steeg zou kunnen ophogen. De lengte is 20 m x en de breedte 0,90 cm. De tegels zijn aanwezig en het gaat om een vissengraat patroon. De tegels verwijder ik zelf, er zou alleen opgehoogd moeten worden en opnieuw betegeld. Verder moet et een af waterput aangebracht worden. De steeg loopt uit op een steeg van de gemeente. daar zit wel een waterput. Ik ontvang binnenkort meer informatie van de gemeente over de riolering. Ik zit in een blok van zeven, vierde van de hoek af., dit is het einde.
maandag 21 oktober 2019

Bestrating leggen

Graag laten wij bestrating leggen in de achtertuin, het gaat om ongeveer 50 m2. Nu liggen er al wat tegels, zo rond de 20 m2, maar we willen dit als een geheel bestraten. Voor de rest ligt er aarde in de tuin, er waren voorheen wat planten, struiken en gras die we hebben weggehaald. Om de tegels gelijk te maken moeten de huidige tegels weggehaald worden, waarna het wordt opgehoogd en daarna graag opnieuw betegelen. De tegels die er nu liggen kunnen door de vakman weggehaald worden, dit kunnen wij eventueel zelf ook doen. Bestaande tegels kunnen van ons gebruikt worden, de rest moet erbij gekocht worden, dit kunnen wij zelf. We kunnen zand regelen, maar dit kan in overleg.
zondag 20 oktober 2019

Parkeerplaats bestraten, boomstronken weghalen + afvoeren

Het gaat om het laten leggen van betonklinkers voor 120 m2 parkeerruimte. Dit is nu aarde. Ca. 4 m breed en 30 m lang. Dit moet eerst worden afgegraven, ca. 40 cm, dan zand gestort, en bestraat met betonklinkers. Er moeten iets van opsluitbanden en een verhoging aan het eind van de parkeerstroken komen (van elkaar gescheiden met gekleurde stenen, of een simpele lijn?) om te voorkomen dat ze de tuin van de buurman inrijden. De parkeervakken worden schuin, 3 breed bij 5(?) lang. Het stuk grond is een lange strook eigen grond van de VvE. Er moeten ook een aantal boomstronken worden weggehaald (2 maar de 2e boomstronk bestaat uit 3-4 stammen). Graag oude materialen afvoeren.
zondag 20 oktober 2019

Leggen van sierbestrating

Ik zoek iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. De tuin is ongeveer 25 m2 en er ligt momenteel zand in.
zondag 20 oktober 2019

Het aanleggen van terrasvlonder op mijn balkon

Ik heb een appartement in Amsterdam, met een klein balkon. Afmetingen ca 1,25x3,65 m (rechthoekig). Momenteel liggen er stoeptegels (rustend op kunststof blokjes), ik wil deze laten vervangen door een soort van vlonder, gemaakt van composiet materiaal. Omdat ik op de bovenste etage woon, is mijn balkon gelegen op de uitbouw van een kamer van een etage lager. Kunt u mij een prijsopgave doen wat het gaat kosten als u dit uitvoert. De stoeptegels die er nu liggen zouden ook door u moeten worden afgevoerd. Er is een lift in het gebouw. Voor datum van uitvoering wacht ik nog op uitsluitsel van VVE met betrekking tot balkononderhoud.
vrijdag 18 oktober 2019

Oprit ophogen + gewone klinkers

De oprit is verzakt en moet aan de zijde van het huis worden opgehoogd (ca. 5 cm). Wij rekenen op een strook van 2 m voor deze ophoging. De oprit is 4,5 m (breedte) bij 5 m(lengte),banden zijn niet nodig. We willen gewone grijze klinkers van ca € 12-13 per vierkante meter.
woensdag 16 oktober 2019

simpel bestraten van achtertuin

Ik ben door mijn rug gegaan en kan daardoor geen tuinonderhoud meer doen. Daarom wil ik mijn tuin laten bestraten met simpele tegels. De tuin is ongeveer 40 vierkante meter. Op dit moment ligt er zand en onkruid, dit zal eerst moeten worden geegaliseerd en opnieuw moeten worden gestort met zand, het is de bedoeling dat het vakbedrijf alles levert en legt.
maandag 14 oktober 2019

Terras aanleggen in de voortuin

Wij willen graag een terras aanleggen. De volgende dingen moeten er gebeuren: 1.oude stenen weghalen en deels afgevoerd. 2. voorbereiden van de ondergrond. Of ophogen/ afvlakken nodig is weten we niet. 3. terrastegels leggen: naar schatting 50 hele keramische betontegels van 60 x 60 cm en 8 gedeeltelijke. Wij hebben zelf twee adressen, maar mocht de vakman een beter aanbieding hebben, laten we dat graag door hem regelen. Op de tekening staan de afmetingen van het terras. We willen ook graag advies voor eventuele wateroverlast in de toekomst.
vrijdag 11 oktober 2019

Terras en tuinpad leggen

16 m2 beleggen met leisteen tegels 60 x 60 x 2.5 cm. Er ligt deels zand en deels klinkers/trommelstenen (9 m2).
donderdag 10 oktober 2019

Tuin betegelen

Het laten betegelen van mijn tuin. Ongeveer 30 m2. Als u mij mailtje stuurt kan ik een uitgebreide omschrijving inclusief huidige foto's en impressie van het gewenste eindresultaat mailen.
vrijdag 4 oktober 2019

Terras vernieuwen

Vernieuwen terras achtertuin met eenvoudige betonnen (grote) tegels. Het gaat om ca. 85 m2. Voordat dit geplaatst kan worden is het wel de bedoeling dat het huidige teras wordt verwijdert en afvoeren bestaande tegels (ca. 60 m2). Verwijderen en afvoeren van bestaande perkjes, links en rechtsca. 12 m2 (x2 dus), muurhoogte perkjes ca. 25 cm.
woensdag 2 oktober 2019

Fietsenstalling realiseren

Graag laat ik 16 m2 stoeptegels (betonnen) leggen en 4 fietsnietjes plaatsen. Fietsnietjes zijn al aanwezig. Stoeptegels en zand nog niet, deze graag door de vakman geregeld. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte. De fietsenstalling moet voor een gebouw komen. Er ligt nu nog gras, dit moet weggehaald worden en direct afgevoerd worden. Ik zit in een vve van een tuinvereniging en moet een offerte hebben om te overleggen met de andere leden.
woensdag 2 oktober 2019

Grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100

Oppervlakte bedraagt 660 x 360 cm. Prijs graag incl. afgraven, en afvoeren grond, leveren en aanbrengen gestabiliseerd zand. Daarna banden stellen en tegels exact waterpas leggen. Langs woning is pad van minimaal 100 cm breed. Plateau komt in achtertuin, en is vanaf de weg ongeveer 35-40 meter.
dinsdag 1 oktober 2019

Sierbestrating in de voortuin leggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De voortuin is ongeveer 5-6 meter x 3,5-4 meter. Er ligt wel veel aarde, misschien dat er een deel vervangen moet worden voor zand. Graag ontvangen we hier advies over. Zelf dachten we aan klinkers voor de sierbestrating.
vrijdag 27 september 2019

Voortuin bestraten + oprit

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van sierbestrating in de voortuin en oprit. In voortuin ligt nu grind, staan een aantal struiken en twee laurierboompjes. Voortuin c.a. 20 m2, oprit c.a. 35 m2
donderdag 26 september 2019

Zij- en achtertuin bestraten

Ik wil de zij en achtertuin bestraten. Achter liggen al stenen ongeveer 25 m2. Totaal is het ongeveer 50 m2. Er hoeft niks afgevoerd te worden omdat we de oude stenen willen hergebruiken. Graag een offerte.
donderdag 26 september 2019

Terras bestraten in nieuwbouwtuin

We hebben een nieuwbouw huis, waar we in de tuin een terras willen aanleggen. Er ligt zand, of dit voldoende is durven e niet te zeggen. Het gaat om circa 20 m2 en als het kan speelse ronde lijnen. Er is geen schutting, er kan makkelijk bij gekomen worden.
maandag 23 september 2019

Dakterras betegelen met terrastegels

Ik wil graag mijn balkon (2 meter x 5 meter) en patio (3 meter x 3 meter) nieuwe tegels laten leggen. De oude beton tegels moeten er dan uit en de nieuwe goed gelegd worden. De oude tegels graag afvoeren.
maandag 23 september 2019

Pad herstraten

Ik zoek iemand voor het herstraten van 5 vierkante meter . Pad is ingezakt en ik moet eroverheen met een scootmobiel.
zondag 22 september 2019

Gedeelte van achtertuin betegelen voor tuinhuis met veranda

In het achterste deel van de tuin, komt een tuinhuis met veranda, er liggen nu nog oude tegels, maar deze willen verwijderen en voor het gedeelte waar het tuinhuis met veranda komt alvast tegels neerleggen, zodat het tuinhuis waterpas komt te staan. Het gaat om ca. 25 m2
zaterdag 21 september 2019

Nieuw grind oprit ca. 75 m2

Oprit voorzien van nieuw grind (geschikt voor auto, met honingraatmatten, wortelden, etc.) Voordat deze klus kan worden uitgevoerd zouden de oude split en deels grondtegels moeten worden verwijderen). Het gaat om een oprit van ongeveer 75 m2.
vrijdag 20 september 2019

Flagstones terras laten leggen

Graag 33m2 flagstones laten leggen op een bestaand terras. Op dit moment liggen er cementtegels over dit oppervlakte, het nieuwe terras mag hier of overheen. Of het oude terras weghalen en de nieuwe leggen.
donderdag 19 september 2019

35m2 grote tegels opnieuw leggen

Ophogen en opnieuw leggen van 1 terras met donkergrijs-blauwe tegels (hardsteen). De tegels zijn 1 bij 1 m. Tegels zijn 3 cm dik op gestabiliseerde zand. Oppervlakte is 7 x 5 = 35m2

Partners

Partners van Casius