Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Noord-Holland.

1289 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, bestraten van entree bij twee appartementen, oprit bestraten met nieuwe tegels, onderhoudsvrije tuin door helemaal te laten betegelen, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, oprit aanleggen, tuin betegelen, bestrating leggen, straat vakantiehuisje dicht leggen, bestrating aanbrengen, tuin egaliseren en groenstroken toevoegen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Noord-Holland:

woensdag 12 augustus 2020

Bestraten van entree bij twee appartementen

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van ongeveer 40 m2 bij de ingang van twee appartementen. De bestaande bestrating (30 bij 30 tegels) mogen verwijderd worden. De ondergrond moet misschien nog een beetje geëgaliseerd worden. Verder mag het betegeld worden. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig.
dinsdag 11 augustus 2020

Oprit opnieuw bestraten

De oprit van ons huis en die van de buren moet opnieuw bestraat worden. In totaal gaat het om 50 m2. De oprit is verzakt en moet ook opgehoogd worden met ongeveer 10 cm. De klinkers van de buren (turnbelton coal) kunnen hergebruikt worden, maar voor die van ons zijn dus voor 25 m2 nieuwe klinkers nodig.
dinsdag 11 augustus 2020

Tuintegels leggen

Wij zijn op zoek na een (rest)party tegels voor onze achtertuin. Onze tuin is nu chaos, met een kleintje is het fijn als alles dicht is. We hebben geen groot budget voor nu, hopelijk hebben jullie nog een party liggen. Voorkeur voor wat voor tegel of kleur? Alles is welkom :) De tuin is 40 m2
maandag 10 augustus 2020

Tuin ombouwen tot terras

Ik wil mijn tuin verbouwen tot een simpel terras. Het liefst met trommelstenen (Abbeystones Toscanes) (30x40x6). Simpel terras van 17 vierkante meter, trommelstenen en opsluitbanden. Zand (2m3) en tuinaarde (3m3) moet ook worden gestort. Stenen reeds uitgezocht bij tuincentrum Osdorp. Ik ben dus op zoek naar iemand die mij kan helpen.
zaterdag 8 augustus 2020

Betonbandjes en straatwerk leveren en plaatsen waar eerst een vijver zat

Op de plaats waar de vijver zat moet de bestrating aangepast worden, verder moeten er beton klinkers grijs geleverd worden. Het stukje is ongeveer 8 m2. Omdat in de achtertuin de vijver is weg gehaald moet het straatwerk worden aangepast , de vijver als al dicht gestort, verder moeten en betonnen paaltjes worden geplaatst. Aangezien ik zelf de handicap parkinson heb zie ik de klus zelf niet zitten.
zaterdag 8 augustus 2020

Terrasje betegelen waterpas ivm plaatsen tuinhuis

Terrasje leggen ivm plaatsing tuinhuisje. Afmeting 3x3 meter. Tegels moeten nog besteld worden (goedkoop en op basis van beschikbaarheid).
vrijdag 7 augustus 2020

Herbestraten tuin

Ongeveer 100 vierkante meter, bestrating uithalen, uitgraven denk ik, zand aanvullen en herbestraten met zelfde tegels.
vrijdag 7 augustus 2020

Terras en pad in achtertuin bestraten

Terras en pad in achtertuin met douglas en jones keramische tegels 90*90*3. Terras van 4.50 * 8,10 Pad 6 tegels van de zelfde maat 90*90 Graag ontvang ik een offerte inclusief split of metselzand voor onder de tegels.
donderdag 6 augustus 2020

Tuintegels opnieuw laten leggen

De Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen en nieuwe banden plaatsen en een nieuw tuinhek plaatsen de afmeting van de tuin is 5 bij 8 meter ( 40 m2)
donderdag 6 augustus 2020

Composiet terras aanleggen (DuoWood)

Composiet terras aanleggen naast de schuur. Ongeveer 7 m breed en 4 m diep. DuoWood antraciet composiet vlonderplank optionele keuze!
donderdag 6 augustus 2020

Tuin betegelen

Tuin is 5x3.50. De bestaande tegels(50×50×4,5cm) zijn verwijdert en moeten opnieuw gelegd worden. Het wordt een mix van de oude en nieuwe tegels. De oude tegels wil ik gebruiken voor het gedeelte waar een overkapping komt te staan en de nieuwe voor het overige gedeelte. Er staat momenteel een partytent. Tegels zijn er al uit. Zeil ligt er nog.
woensdag 5 augustus 2020

Garagevloer herbestraten

Onze garagevloer is verzakt en moet geëgaliseerd en herbestraat worden met stoeptegels. Het is in totaal 17.4 m2, 10 cm opgehoogd, ongeveer.
dinsdag 4 augustus 2020

Terras aanleggen

Ik wil graag en terras laten aanleggen langs de achterkant van mijn appartement, ca. 15 m2, met 5 cm dik wildverband tegels.
dinsdag 4 augustus 2020

Terras tegels voor en achtertuin leggen

Ik wil graag mijn voor en achtertuin bestraten met donkergrijze grote tegels 60x60 of 50x50, bijgaand impressie van de achtertuin. Deze is 47,3 m2 zonder schuurtje (schuur is 3x 2,10)en voortuin is ongeveer 17,5 m2. Incl pad naar voordeur. Pad naar voordeur is 1.30 m x 3,30 m. Rest voortuin is 4 m x 3,30m. Eigenlijk wil ik het pad van de voortuin met Portugese tegels laten leggen, ik heb nog geen tegels en dergelijke gekocht. Wat zouden de kosten zijn van het leggen via jullie? Incl. Zand? Welke kosten zouden er nog meer bijkomen? Kan ik tegels ook via jullie regelen? Op welke termijn zou ik dit kunnen regelen?
dinsdag 4 augustus 2020

Klinkers leggen en hekwerk plaatsen

Wij willen graag klinkers laten leggen in onze tuin, ongeveer 32m2. Daarnaast willen wij ook graag een ijzeren hekwerk van ca. 6 meter laten plaatsen.
maandag 3 augustus 2020

Oprit laten leggen met waaltjes

Ik zoek een tegelzetter die de oude tegels bij de kerk kan verwijderen van de oprit (+/-170 m2) en afvoeren. Indien nodig zand opvullen en waaltjes aanleggen.
maandag 3 augustus 2020

Het afvoeren van oude bestrating

Wij hebben de tegels zelf al uit de tuin gehaald, ze liggen keurig opgestapeld te wachten. Op marktplaats hebben we een stapel kunnen slijten, maar helaas niet allemaal. Ik zoek een bedrijf (dat tegen vergoeding) de tegels wil afhalen. - 45 stuks van 40 x 60 cm - 9 stuks van 40 x 40 cm
zondag 2 augustus 2020

Composiet vloer en hekwerk voor balkon plaatsen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor mijn balkon (zie foto's). Onlangs is het dakleer volledig vervangen. Nu wil ik graag een onderhoudsvrije composieten vloer laten aanleggen. Hierbij moet ook gekeken worden naar de afwatering van mijn balkon. Op dit moment loopt het regenwater namelijk niet voldoende weg richting de afvoerpijp en blijft daardoor lang op mijn balkon staan totdat het is verdampt. Daarnaast wil ik advies over het te plaatsen balkonhek/afrastering. Het balkon is ongeveer 9 bij 2 meter groot.
vrijdag 31 juli 2020

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating op een oprijpad van ongeveer 55 m2 laten leggen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 29 juli 2020

Vloer van de schuur bestraten

ik heb een schuur waar een vloer in gelegd moet worden, een smal deel, 1,20 bij 4,20 en een rechthoekig deel van 3,50 bij 2,75. Ik heb betonnen tegels van 60x60 Op dit moment ligt er klei, dit moet iets worden uitgegraven en met zand worden opgevuld, dan kan er gelegd worden.
woensdag 29 juli 2020

Betontegels leggen op afschot

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van betontegels 60x60 in de achtertuin. Een deel dan de tuin is al bestraat. Het betreft 18 m2. Graag ook advies over ondergrond en het te bestellen zand. Ik kan zelf het voorwerk doen door de tuinaarde voor een deel weg te scheppen.
dinsdag 28 juli 2020

Sierbestrating leggen

Zoek een vakman om sierbestrating in de tuin te leggen, gaat om 15 m2. Oude tegels verwijderen we waarschijnlijk zelf.
maandag 27 juli 2020

Houten terras leggen

Terras grenzend aan mijn huiskamer met openslaande deuren waar ook een houten vloer ligt. Op dit moment liggen er buiten stenen tegels. Ik zoek een houtsoort die duurzaam en gemakkelijk in onderhoud is en niet glad wordt met regen. Het is minder dan 10 m2.
zondag 26 juli 2020

Tegels leggen in de tuin

Het te leggen oppervlak is 20 m2 Er ligt zand in de tuin Eventueel graag een aanbieding voor alleen de tegels leggen en een aanbieding voor ook de platenbakken met stapelblokken Tekening ( jpg) en foto van de situatie bijgevoegd, graag ook aangeven wanneer evt tijd is voor de werkzaamheden. (tegels zijn trouwens 60x60)
zaterdag 25 juli 2020

Oprit verbreden

Offerte voor het verbreden van een oprit met twee meter , graag met dezelfde oprit banden als op foto's.

Partners

Partners van Casius