Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen blad badkamer realiseren:

Betonnen blad badkamer realiseren

Graag laat ik een betonnen blad voor in de badkamer leveren en plaatsen. Hier komen 2 opzet waskommen en graag laat ik de afvoeren ook realiseren. 2 gaten nodig voor sifons, 3 kanten netjes afgewerkt; een lange kant voor bevestiging tegen de tegel wand. Afmeting van het betonnen blad is 160 x 45 3 à 4 cm dik (wat is een mooie verhouding?). Inclusief beugels om tegen een tegelwand te bevestigen. Zoveel mogelijk uit het zicht maar wel sterk genoeg. Het is in een nieuwbouw huis. Graag zou ik met u de kleur en dergelijken van het betonnen blad bespreken. Levering/ophangen in maart 2020.
Onze klant uit Zundert (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen blad badkamer realiseren uit heel Nederland:

Nis in houten aanrechtblad zagen en planken voor kast zagen

Ik heb 2 verschillende vragen: - Ik wil mijn aanrechtblad verlengen met een houten blad voor mijn inductieckookplaat. Het hout moet op juiste lengte gezaagd worden en een (nette!) nis krijgen voor de inductiekookplaat. Ook moet blad gemonteerd worden. Afmeting werkblad: 128x60cm (of 65 cm, in overleg). 2 - Ik wil graag 4 planken in mijn bergkast a 50x75 cm. Graag op maat zagen en in kast bevestigen (betonnen zijwanden). Voor beide klussen kan wat mij betreft zelfde hout gebruikt worden (grenen timmerpaneel).

Extra stopcontact in de keuken maken

Ik zoek een elektricien die een extra stopcontact in mijn keuken kan realiseren. Het extra contact extra stopcontact moet komen op ongeveer de plek waar de piramide wekker staat ongeveer 10 cm van het blad . De afgedichte is de plek waar eerder een stopcontact zat en deze is reeds eerder naar rechts gegaan, maar kom nu toch een tekort. Het betreft nieuwbouw woning met een betonnen muur.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder onder een kleine berging die ik wil maken. Er komt dus een kleine loods van 6,5x10 m (druk per m2 van de loods is 200 kg per m2). Daar onder wil ik een klein keldertje als extra berg ruimte hebben van ongeveer 8x4,5 m en 2.7 m hoog. Ik wil de vloer van de kelder in het werk laten storten door een professional. Deze vloer moet minimaal 0.5 m groter gemaakt worden dan de kelderwanden om opdrijven te voorkomen. De wanden ga ik vervolgens oplijmen met BIA betonblokken van formaat 297 x 214 x 98 mm. Verdere specificaties van deze blokken zijn via Google te vinden. Nadat de keldermuren staan zal er een professioneel bedrijf komen die de kelder van buitenaf afdicht. Vervolgens moet daar een funderingsbalk omheen gestort worden welke aan de zijkant bevestigd moet worden aan de keldermuur. Dan moet er een kanaalplaat of een massieve betonnen plaat op die funderingsbalk komen te liggen. De keldermuur blijft 1 cm vrij van deze kanaalplaten zodat eventueel gewicht niet doordrukt op de keldermuur maar opgevangen wordt door de funderingsbalk. De begane grond vloer moet ook een funderingsbalk hebben. Daar na zal er een gewapende vloer gestort worden over de hele loods. Hierbij zal ook een gewapende smeervloer van minimaal 5cm over de kanaalplaten gestort worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Ik wil graag een constructie tekening laten maken zodat ik weet dat het geheel sterk wordt. Voor de uitvoering van het project heb ik mensen. Ik doe in bijlage 1 een foto van de constructie van de keldermuur/funderingsbalk/begane grondvloer. Bijlage 2 is een voorbeeld van de voet van de kelder. Ook doe ik in bijlage 3 een kopie van het product blad van de BIA betonblokken.

Spatwand plaatsen

Wij hebben 2 jaar geleden een keuken laten plaatsen en zouden hier graag een kleine spatwand willen laten plaatsen om de keuken mooi af te werken. De afmetingen zullen 263,5 cm breed bij 6 cm hoog moeten gaan worden. Wij hebben een grijs betonnen blad in de keuken. Is dit mogelijk en zo ja wat zijn de kosten?

Betonnen aanrechtblad buiten realiseren

Ik zoek een partij die voor mij een betonnen aanrechtblad voor een buitenkeuken kan maken. Het betreft een L vormig blad. Afmetingen 120 x 60 cm en 200 x 40 cm. Er zijn tekeningen aanwezig. Nu was ik benieuwd hoe het zit met het aanbrengen van een speciale coating (in verband met een buitenkeuken), kunt u mij hierover adviseren?

Betonnen wasbak herstellen of vervangen door RVS

Wij hebben in onze keuken een betonnen aanrechtblad met een betonnen wasbak, die in één stuk zijn gegoten. De leverancier heeft deze na het plaatsen voorzien van een coating, maar nu is na enkele jaren gebruik de coating in de wasbak kennelijk onvoldoende of versleten. De wasbak is nu poreus geworden. De keukenleverancier is failliet en de Duitse leverancier van het blad onbereikbaar. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf dat mij met dit probleem kan helpen. Ik denk dan aan het aanbrengen van een nieuwe coating in de wasbak of het vervangen van de wasbak door een RVS spoelbak. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en de kosten daarvan.

Vervangen van een powerport en plafond repareren

Tijdens het boren van een gat in een betonnen muur boven mijn aanrecht is de powerport in het blad onvoldoende afgedekt. Door stof en gruis in de buis is de powerportklep afgebroken bij het openen. Het gaat om een Evoline 3 x 230V aansluiting. Deze zit gemonteerd aan de achterzijde van onze carrouselkast. Wij willen de powerport graag laten vervangen. Ook willen we een stukje plafond dat tijdens het boren beschadigd is geraakt weer laten herstellen. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Betonnen aanrecht maken en plaatsen

Ik ben op zoek naar betonnen keukenblad. De maat is 150 bij 67 cm met spoelbak middenin en een stuk van 109 cm bij 67 cm. Het blad dient geleverd en geplaatst te worden.

Betonnen aanrecht laten plaatsen

Volgende week zondag gaan wij een Ikea keuken kopen. Nu willen wij hier graag een een betonnen aanrecht op laten plaatsen. De keuken is in een L -vorm (hoekkeuken) alle 2 de kanten zijn ongeveer 2 meter. Tussen door staat er een vrij staand fornuis van 90 centimeter en een gootsteen. Aan 1 kant willen we het beton doorlaten lopen naar beneden. Dit ondersteunt dan ook gelijk het blad. Wie kan ons helpen en wat gaat dit kosten.

Polijsten betonnen aanrechtblad

Ik heb een betonnen keukenblad gestort. Ik zoek een bedrijf die deze kan schuren en polijsten. Het is voor mij de vraag of ik zelf moet investeren in materiaal of dat de vakman het voor een fatsoenlijke prijs voor mij kan doen. Het blad is ongeveer 2.64 m2 en ligt in een u vorm.