Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen blad badkamer realiseren:

Betonnen blad badkamer realiseren

Graag laat ik een betonnen blad voor in de badkamer leveren en plaatsen. Hier komen 2 opzet waskommen en graag laat ik de afvoeren ook realiseren. 2 gaten nodig voor sifons, 3 kanten netjes afgewerkt; een lange kant voor bevestiging tegen de tegel wand. Afmeting van het betonnen blad is 160 x 45 3 à 4 cm dik (wat is een mooie verhouding?). Inclusief beugels om tegen een tegelwand te bevestigen. Zoveel mogelijk uit het zicht maar wel sterk genoeg. Het is in een nieuwbouw huis. Graag zou ik met u de kleur en dergelijken van het betonnen blad bespreken. Levering/ophangen in maart 2020.
Onze klant uit Zundert (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen blad badkamer realiseren uit heel Nederland:

Keukenblad van beton

Het gaat niet om het schilderen van een betonvloer. De optie voor een keukenblad stond niet vermeld, maar het maken van een keuze was verplicht. Wij willen ons keukenblad vervangen voor een betonnen blad. Vanwege de hoek die er in zit, zal het waarschijnlijk in 2 delen moeten. Beide delen zijn ongeveer 245 x 60 cm. In een van de delen komt een wasbak. Liefst ook van beton als dit kan. En in het andere deel moet een uitsparing komen voor de inductiekookplaat. Wij laten graag direct een nieuwe kraan, de kookplaat en de wasbak plaatsen. Het huidige keukenblad kunnen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Keuken plaatsen, plafond verlagen, woning stucen en tegelen, vloerverwarming, leidingen verleggen

Het betreft een nieuwbouw cascowoning met vloerverwarming, eind maart oplevering en daar wil ik een aantal grote klussen uit laten voeren: Hele woning tegelen. • Begane grond: 48 m2, Tegels 60 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters • 1e verdieping: 31 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 29 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) • 2 verdieping: 15 m2, Tegels 30 * 120 cm, plinten plaatsen voor 15 meters (plinten dienen gezaagd te worden van de tegel) Tegel merk: Venis Plaatsen: Week 27 (29 maart 2020) Keuken plaatsen: • Keukenblok zwevend (bestaand): 365 cm lang, Natuursteen blad • Hoge kasten: 391 cm lang tot aan plafond 250 cm • Lage blok lade 245 cm lang (bestaand) • 8 apparatuur + Quooker aansluiten • Plaatsen: Week 23 (1 juni) Verlaagt plafond • Begane grond: 57 m2, toilet, gang, keuken & woonkamer. • Optie: plaatsen/aansluiten van 22 spotjes Hele woning stucen, 3 verdiepingen: • Begane grond: wanden & plafond: 120 m2 • 1e Verdieping: Wanden & plafond: 120 m2 • 2e Verdieping: Wanden 45 m2 2 hele verdiepingen vloerverwarming: • 1e verdieping: 48 m2, inclusief badkamer 6,9 m2, dekvloer aanwezig • 2e verdieping: 20 m2 • En gebruik van stadsverwarming - Vattenfal • Betonnen ondervloer gok ik • Infrezen • Vloerverwarming als hoofdverwarming • Eengezinswoning, nieuwbouw casco • Plaatsen: week 17 (20 april 2020) Waterleiding & afvoer verleggen • Begane grond: keuken wasbak leiding & afvoer plaatsen. Vloerverwarming aanwezig. Kruipruimte aanwezig. Afstand van bestaande leiding & afvoer ongeveer 2,7 meter. • 2e Verdieping: Wasmachine leiding & afvoer verleggen van achter de woning naar de voorkant, vrezen in de muur. Afstand ongeveer 4 meter. Op elke woensdag is tussen 11:00 uur en 15:00 uur is een kijk moment waarop u de situatie kunt bekijken.

Inbouwspotjes in bestaande betonnen plafond realiseren

Wij krijgen binnenkort de sleutels voor onze nieuwbouwwoning. In onze keuken zouden wij graag inbouwspotjes (in bestaande betonnen plafond) willen installeren alvorens de muren worden gestuct en geschilderd. Het gaat om een nieuwbouwwoning die in maart/ april opgeleverd wordt. De spots moeten boven het keukenblad komen, het gaat om 3 of 4 spots. Het blad is ongeveer 4.20 m breed.

Nis in houten aanrechtblad zagen en planken voor kast zagen

Ik heb 2 verschillende vragen: - Ik wil mijn aanrechtblad verlengen met een houten blad voor mijn inductieckookplaat. Het hout moet op juiste lengte gezaagd worden en een (nette!) nis krijgen voor de inductiekookplaat. Ook moet blad gemonteerd worden. Afmeting werkblad: 128x60cm (of 65 cm, in overleg). 2 - Ik wil graag 4 planken in mijn bergkast a 50x75 cm. Graag op maat zagen en in kast bevestigen (betonnen zijwanden). Voor beide klussen kan wat mij betreft zelfde hout gebruikt worden (grenen timmerpaneel).

Extra stopcontact in de keuken maken

Ik zoek een elektricien die een extra stopcontact in mijn keuken kan realiseren. Het extra contact extra stopcontact moet komen op ongeveer de plek waar de piramide wekker staat ongeveer 10 cm van het blad . De afgedichte is de plek waar eerder een stopcontact zat en deze is reeds eerder naar rechts gegaan, maar kom nu toch een tekort. Het betreft nieuwbouw woning met een betonnen muur.

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder onder een kleine berging die ik wil maken. Er komt dus een kleine loods van 6,5x10 m (druk per m2 van de loods is 200 kg per m2). Daar onder wil ik een klein keldertje als extra berg ruimte hebben van ongeveer 8x4,5 m en 2.7 m hoog. Ik wil de vloer van de kelder in het werk laten storten door een professional. Deze vloer moet minimaal 0.5 m groter gemaakt worden dan de kelderwanden om opdrijven te voorkomen. De wanden ga ik vervolgens oplijmen met BIA betonblokken van formaat 297 x 214 x 98 mm. Verdere specificaties van deze blokken zijn via Google te vinden. Nadat de keldermuren staan zal er een professioneel bedrijf komen die de kelder van buitenaf afdicht. Vervolgens moet daar een funderingsbalk omheen gestort worden welke aan de zijkant bevestigd moet worden aan de keldermuur. Dan moet er een kanaalplaat of een massieve betonnen plaat op die funderingsbalk komen te liggen. De keldermuur blijft 1 cm vrij van deze kanaalplaten zodat eventueel gewicht niet doordrukt op de keldermuur maar opgevangen wordt door de funderingsbalk. De begane grond vloer moet ook een funderingsbalk hebben. Daar na zal er een gewapende vloer gestort worden over de hele loods. Hierbij zal ook een gewapende smeervloer van minimaal 5cm over de kanaalplaten gestort worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Ik wil graag een constructie tekening laten maken zodat ik weet dat het geheel sterk wordt. Voor de uitvoering van het project heb ik mensen. Ik doe in bijlage 1 een foto van de constructie van de keldermuur/funderingsbalk/begane grondvloer. Bijlage 2 is een voorbeeld van de voet van de kelder. Ook doe ik in bijlage 3 een kopie van het product blad van de BIA betonblokken.

Spatwand plaatsen

Wij hebben 2 jaar geleden een keuken laten plaatsen en zouden hier graag een kleine spatwand willen laten plaatsen om de keuken mooi af te werken. De afmetingen zullen 263,5 cm breed bij 6 cm hoog moeten gaan worden. Wij hebben een grijs betonnen blad in de keuken. Is dit mogelijk en zo ja wat zijn de kosten?

Betonnen aanrechtblad buiten realiseren

Ik zoek een partij die voor mij een betonnen aanrechtblad voor een buitenkeuken kan maken. Het betreft een L vormig blad. Afmetingen 120 x 60 cm en 200 x 40 cm. Er zijn tekeningen aanwezig. Nu was ik benieuwd hoe het zit met het aanbrengen van een speciale coating (in verband met een buitenkeuken), kunt u mij hierover adviseren?

Betonnen wasbak herstellen of vervangen door RVS

Wij hebben in onze keuken een betonnen aanrechtblad met een betonnen wasbak, die in één stuk zijn gegoten. De leverancier heeft deze na het plaatsen voorzien van een coating, maar nu is na enkele jaren gebruik de coating in de wasbak kennelijk onvoldoende of versleten. De wasbak is nu poreus geworden. De keukenleverancier is failliet en de Duitse leverancier van het blad onbereikbaar. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf dat mij met dit probleem kan helpen. Ik denk dan aan het aanbrengen van een nieuwe coating in de wasbak of het vervangen van de wasbak door een RVS spoelbak. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en de kosten daarvan.

Vervangen van een powerport en plafond repareren

Tijdens het boren van een gat in een betonnen muur boven mijn aanrecht is de powerport in het blad onvoldoende afgedekt. Door stof en gruis in de buis is de powerportklep afgebroken bij het openen. Het gaat om een Evoline 3 x 230V aansluiting. Deze zit gemonteerd aan de achterzijde van onze carrouselkast. Wij willen de powerport graag laten vervangen. Ook willen we een stukje plafond dat tijdens het boren beschadigd is geraakt weer laten herstellen. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering.