Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating in de tuin aanleggen:

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij willen volgend jaar 2 terrassen en een stoep laten plaatsen. Wij zullen zelf zorgen dat er op die plekken geel zand als ondergrond ligt. We kopen ook zelf tegels in, maar we weten nog niet wat de tegelmaat zal zijn. We zoeken een stratenmaker die voor ons 50 m² tegels kan leggen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.
Onze klant uit Wilbertoord (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating in de tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tuin egaliseren + heg plaatsen

Voortuin moet de bestrating uit en grond geegaliseerd worden en verhoogd met c. 40cm. Daar komt grind bovenop, dus huidige bestrating gaat weg. De heg en het grind kunnen we zelf inkopen, maar ik heb graag overleg of dat goedkoper en beter kan via de hovenier. Foto’s zijn bijgevoegd. De voortuin bedraagt zo een 25m2 tot 30mr.

Bestrating aanleggen in tuin

Tuinpad ca 7m2, 3 terrassen waarvan 15m2, 5 m2, 6m2 Bestrsting en opsluitbanden

Renovatie van de achtertuin

In de achtertuin hebben wij diverse bomen waarvan 2 aardig aan de maat zijn, deze willen wij verwijderd hebben. Daarnaast willen we nieuwe bestrating en een nieuwe indeling. Tevens willen we direct ingebouwde plantenbakken hebben met bijvoorbeeld Leibomen en ook een nieuwe schutting. De tuin is ongeveer 11 x 9 meter en kan goed bereikbaar worden als de zijkant van de schutting weggehaald wordt. Graag zouden we in contact komen om te kijken wat dit zou kosten en wat de duur ervan is als we deze renovatie laten doen.

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Rond om schuttingen plaatsen rond de 21 mtr Van die hout beton schutting En dan 3 lage beton omhoog En rond de 40 m2 bestrating 60 bij 60 tegels en paar spotjes in de grond

Nieuwe bestrating leggen

In de tuin opnieuw bestraten Ongeveer 55m2 Er liggen nu nog oude tegels in, deze kan ik er zelf uithalen. Evt afwatering? Grote tegels

Tuin vernieuwen

Onze tuin leeg halen en opnieuw aanleggen (bomen en struiken zijn al gezaagd, wortels zitten er nog) kindvriendelijke tuin moet het worden met stuk kunstgras border en bestrating tevens aan 1 zijde nieuwe schutting met de buren en een poort.

Tuin ophogen en herbestraten

De tuin in de polder met 5 tot 10 cm verzakking moet worden opgehoogd. Verschillende borders met boomschors, stukken moestuin, stuk gras en verder bestrating/terras met daaronder zand. Tuin wordt zelf leeggehaald. Vervolgens wil ik het volgende gedaan hebben: +/- 10 m2 tuinaarde (10 cm) +/- 50 m2 zand (10 cm) Daarna: Nieuw worteldoek in borders +/- 15 m2 boomschors (5 cm) +/- 15 m2 coconut snippers Tenslotte bestrating (trommel) van 30 m2 terugleggen.

Tuin op laten knappen

Schuttingen plaatsten, bestrating achter en zijkant, verlichting in de grond, oprit. Borders voor 2 hoogtes. Wil zelf ook meehelpen om de kosten laag te houden.

Bestrating en kleine terras verbeteren

Lezer, Ik heb een kleine tuin op de Volkstuin park de eendracht. Graag zou ik het kleine pad op nieuw laten leggen. Het kleine terras voor en achter ook te verbeteren , eventueel ook de achter kant aan het water te verbeteren .

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Partners

Partners van Casius