Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Waspik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Waspik heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Waspik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Waspik of directe omgeving.

30 klanten uit Waspik bevelen een bij Casius in Waspik aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Waspik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit van grind naar bestrating aanpassen, oprit en terras bestraten, terras aan laten leggen, tegels laten leggen, bestrating in de achtertuin leggen, dakterras met trap en railing aanleggen, bestrating op de oprit aanbrengen, waaltjes laten leggen in visgraatverband, achtertuin bestraten, achtertuin bestraten, tuin leeghalen en bestrating leggen, voor en achtertuin bestraten, tuin met bestrating laten maken, bestraten, tuin egaliseren en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Waspik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waspik:

Bestraten voor een tuinhuis

Bestaande tuin, oppervlakte van 5 x 3 meter. Moet bestrating komen voor een tuinhuis. Belangrijk is dat de opsluitbanden minimaal 10 cm dik zijn. De tegels of klinkers graag een goedkopere oplossing. Materialen voor de vakman, inclusief zand en dergelijke. Ik doe zelf het voorwerk. Inclusief afvoeren van overige materialen.

Oprit vernieuwen en eventueel asfalteren

Het is plusminus 80 vierkante meter een oprit voor het huis, is nu bestraat met klinkers. Wat zijn de mogelijkheden? Er overheen asfalteren?

Grasdallen leggen

Het gaat hierbij om maken van een inrit van 4 meter breed en 6.50 meter lang uitgevoerd met grasdallen. Ik zorg zelf dat de beplanting die er nu staat weg is. Verder een complete offerte gewenst.

Herbestrating 150m2

We willen graag 150m2 opnieuw laten bestraten omdat de hele boel lelijk verzakt is. Omdat de oude stenen afvoeren ons een dure grap lijkt kiezen we voor de oude bestrating mits ze goed schoongemaakt kan worden. Maar daar heeft u misschien wel een tip voor. Het schoonmaken kunnen we evt. zelf doen. Van de 150m2 is ongeveer 125m2 grinttegels 40x60 en stoeptegels. Ongeveer 25m2 bestaat uit kleine klinkertjes. Er zal wel zand bijmoeten en het lijkt mij zinvol langs de kanten een soort "bandjes"te plaatsen om het verzakken in de toekomst tegen te gaan.