Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor opnieuw leggen van tuintegels:

Opnieuw leggen van tuintegels

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd. Hierna dient de oppervlakte te worden opgehoogd en de tegels terug geplaatst. De oppervlakte is 45 m2 en de tuin is via de zijkant bereikbaar.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw leggen van tuintegels uit heel Nederland:

Tuintegels en een stukje kustgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60x60 cm en een stukje kunstgras van 3x3 m. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30x30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,2x3,10 in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2

Tuintegels leggen

Ik wil in mijn achtertuin graag 2 x 20m2 chinese hadstenen tegels van 60x60x2,5cm. Laten leggen. 1 x het terras tegen de achtergevel aan en 1 x een terras achter in de tuin waarbij er om een boom heen gelegd moet worden. Het terras aan de achtergevel hoeft alleen licht geegaliseerd te worden (liggen nu tegels die weggehaald worden). Achter in de tuin ligt gras en dit moet dus volledig voorbereid worden . Zou u een offerte kunnen maken voor deze opdracht?

Tuintegels leggen in cement

Ik wil mijn tuintegels leggen in cement mijn terras moet helemaal glad zijn geen tegels die uitsteken.

Tuintegels leggen op terras

Graag laat ik terras aanleggen ( tuintegels 60 bij 60 cm ) over een oppervlakte van ongeveer 25 m2 Er liggen nu nig klinkers, maar deze kan ik uiteraard verwijderen. Gr.

Tuintegels omdraaien en opnieuw leggen

Bestaande bestrating in de tuin omdraaien en weer netjes recht leggen. Het gaat om een pad van 4 bij 1,5 meter en een terras van 3 bij 5 meter. Allemaal goed toegankelijk.

Nieuwe tuintegels leggen

Ik wil mijn tuin (nieuwbouw) laten bestraten (34m2). Het gaat om terrastegels van 60 x 60 cm en een border aan het eind van de tuin (5 meter ongeveer). We willen in de border en op het terras nog wat lichtjes. De tegels en lampjes leveren wij aan. Wij willen dit z.s.m. indien mogelijk.

Grote tuintegels leggen

Ik wil grote tuintegels laten leggen. De tuin is ongeveer 11 m2.

Tuintegels leggen

Ik wil graag in juli 2018 tegels in mijn tuin laten leggen. Het gaat om 50 stuks van 60 x 40 cm, met uitsparingen voor een kleine plastieken vijvertje. 2 kleine plekken in de tuin schuin laten leggen om met de rolstoel erop te komen. In de kleine berging binnen ook tegels laten zetten. Alle tegels heb ik al.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating leggen in de achtertuin van circa 65 m2. Dit moet dan met tuintegels 50 x 50 of 60 x 60 cm.

Sierbestrating in de achtertuin aanbrengen

Het gaat om het leggen van tuintegels in de achtertuin. Via de carport kan de tuin betreedt worden. Het gaat om 22 m2. Ook moet er geëgaliseerd worden. De oude tegels hoeven niet afgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius