Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestraten:

Tuin bestraten

Deel van tuin bestraten (ongeveer 3 m2) en deel moet gerepareerd worden (ongeveer 3 m2).
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestraten uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wij willen graag tegels laten plaatsen. Dezelfde soort tegels in heel de tuin en 1 looppad naar de berghok in een andere materiaal. In de looppad aan beide zijden spotjes in de grond. We hebben een kleine tuin, wat gaat het totaal kosten?

Tuin egaliseren en groenstroken toevoegen

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten. Deze was voorheen geheel bestraat, echter nu willen we hier groenstroken aan toevoegen en de ondergrond moet opnieuw worden geëgaliseerd. De bestaande bestrating moet hergebruikt worden tevens kan de bestaande gele grond hergebruikt worden. De bestaande bestrating is reeds weggehaald en opgeslagen. de tuin is via achterom te bereiken. Voor afmetingen en indeling zie bijlage. Het gaat dus om 41 vierkante meter ((5x6,94) + (2,515x2,515)).

Tuin bestraten

De tuin is 70 m2. Het gaat puur om het afrijden, leggen en trillen. Het zand en de bestrating (incl. bandjes) , daar zorg ik voor.

Sierbestrating leggen in tuin 40m2

Tuin is 40m2. Wil deze graag bestraten met grote stenen. Putje wil ik verlegd hebben, ligt nu bestrating in. Antraciet beton tegels 60 x 60 . Graag offerte voor alle werkzaamheden en materiaal. Dus weghalen huidige bestrating en leggen nieuwe.

Bestraten van voortuin 40m2

Wij zijn opzoek naar een vakman want wij willen het bestraten van mijn voor/straat tuin uitbesteden. Het is op dit moment een oude bestrating met kleine steentjes, deze moet worden weggehaald. Vervolgens opgehoogd en een nieuwe bestrating realiseren. De tuin is ongeveer 40m2, ik ga graag met u opzoek naar een mooie steen.

Tuin bestraten camping

Het laten leggen van tegels op een klein plaatsje van 8 m2 met een bijpassende opstaande rand naar het tuintje toe. De ondergrond is zand. Het hoeven geen nieuwe tegels te zijn. Het is op een camping. Het liefst gebruikte 30 bij 30 tegels.

Voortuin bestraten

Onze voortuin moet worden bestraat, het gaat om 12 m2. Hij is verzakt dus egaliseren en bestraten. De achtertuin: momenteel wordt een aanbouw geplaatst, om de tuin goed toegankelijk te houden hebben we voor nu in elk geval 1,5 tot 2m2 bestrating nodig. Verdere ontwerp komt in de lente. Gaat dus om totaal 13,5 of 14 m2 bestrating met zand en tegels reeds aanwezig. Het liefst zsm, de voortuin ligt namelijk al open.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van tegels in de voor en achtertuin van totaal 75 m2.

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Achtertuin opnieuw bestraten

Achtertuin ophogen (erg verzakt), aantrillen en opnieuw bestraten. Tuin is ca 6x9. Er staat een stenen schuurtje in en meerdere grote borders. (die blijven). Oude stenen eruit, nieuwe erin. Geen groot budget.