Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor natuursteentegels leggen op een plaats:

Natuursteentegels leggen op een plaats

Wil graag weten wat het kost om onze plaats te laten leggen met natuursteen tegels van 60 x 60 cm natuursteen. Ik heb deze inmiddels besteld, ze zijn 2 cm dik. Ik wil graag dat deze tegels in gestabiliseerd zand worden gelegd, dit zand moet geleverd worden door u en natuurlijk als het klaar is gevoegd worden. Onze plaats is plusminus 90 vierkante meter. Ik hoor het graag van jullie. Verder moet er 1 x afvoergoot voor afvoer van water geplaatst worden.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor natuursteentegels leggen op een plaats uit heel Nederland:

Vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen

Ik wil op de begane grond van woonhuis, keuken kamer en hal ca. 110 m2 natuursteentegels verwijderen, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer aanbrengen

Natuursteen of keramiektegels leggen in het appartement

Graag wil ik in een nieuw te betrekken appartement natuursteentegels of keramiek tegels laten leggen. Bij voorkeur de tegels ook geleverd door degene die ze gaat leggen. Het gaat om een volledige aflevering incluis alles wat benodigd is. De vloer is voorzien van vloerverwarming en reeds zwevend voor de geluidsoverlast. Het gaat om de woonkamer/keuken, hal en slaapkamer. Alles bij elkaar ongeveer 60 m2. De kleurstelling weet ik nog niet, wel een lichte kleur. De appartementen worden omstreeks maart 2017 opgeleverd. Inmeetdatum zal eerder liggen. Het gaat om een indruk te krijgen van het totale pakket, leggen en tegels. De tegels afmeting is bij voorkeur 60 x 60 cm. Als bijlage de plattegrond van het appartement. Begin volgend jaar kan er pas gekeken worden.

Aanleg tuinterras

Ik wil graag midden grijze natuursteentegels van 60 bij 60 cm laten leggen. Het terras zal 14.40 m2 groot gaan worden. De oppervlakte zal geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik verder advies over drainagemortel en opsluitbanden. Kunt u aangeven of dit verstandig en noodzakelijk is?

Natuursteen tegels leggen

Kunt u ons een prijsopgaaf doen voor 24 m2 meter tegels leggen. Oude tegels zijn al verwijderd en zand is er al in gereden. Het gaat om natuursteentegels van 50x50x3 de tegels staan al op de werkplaats.

Terrastegels in het cement leggen

Ik heb achter het huis vorig jaar een overkapping gemaakt van ongeveer 10 bij 4 meter. Voor de winter is er al een betonnen ondervloer gestort van 10 cm dik met bewapening en met rondom een fundering van 30 cm diep. De totale afwerklaag moet nog ongeveer 8 cm hoger komen te liggen. De natuursteentegels staan al klaar en zijn 60 x 60 cm. Dikte van de tegel is 2,5 cm. Er hoeft maar weinig gezaagd te worden, want we hebben afmeting terras aangepast aan de tegelmaat.

Leggen natuursteentegels

Het gaat om het leggen en snijden/slijpen van ca. 6 m2 natuursteentegels van 50/50/2.5 langs overkapping tuin. Tegels leveren we zelf aan.

Natuursteentegels leggen 60 m2 100x100

De gehele tuin moet gedaan worden. Afscheiding voor de border. Tuin is leeg en redelijk vlak. Afmeting ongeveer 8 x 10 meter. Staat een schuurtje op en een prieel. Dus te leggen oppervlakte waarschijnlijk 60 m2. Graag indicatie van de kosten inclusief en exclusief tegels.

Castelo Natuursteentegels van 200 bij ...

Castelo Natuursteentegels van 200 bij 200 en 10mm dik leggen over een opp. van minder dan 3 m2 met grijze voeg UF-Premium. De oppervlakte is excl. luik met deurmat ca. 400 bij 500 mm. Oorspronkelijke ondergrond bruine tegelvloer. Graag offertes op basis van tegels over bestaande vloer, prijs inclusief uithakken indien vereist en een prijs indien wij zelf de tegels uithakken. Tegels heb ik al.

Het leggen van natuursteentegels graniet ...

Het leggen van natuursteentegels graniet 60x60x3 cm in specie. Specielaag varieert van 4-8 cm. Tegels zijn aanwezig, specie moet verzorgt worden door de vakman. De vloerverwarming wordt door de opdrachtgever aangebracht. Het totale oppervlak van de natuursteenvloer bedraagd ca. 105 m2, daarnaast moet ca. 35 m2 dekvloer worden gesmeerd. Tekening kan worden toegezonden. Uitvoering van het werk begin november 2007.

Het werk bestaat uit het leggen van ...

Het werk bestaat uit het leggen van natuursteentegels in 2 kleuren (formaat 60x60cm) rondom mijn nieuwbouwwoning op terassen, paden en oprit voor garage. In totaal gaat het om ca. 135 vierkante meter. Het grootste gedeelte is reeds afgegraven en er ligt al zand op de plaatsten waar de tegels moeten komen.