Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vlijmen of directe omgeving.

192 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 800 m2 aan klinkers leveren en leggen, tuin laten bestraten, verschillende terrassen en paden, bestrating van de tuin leggen, dakterras tegels van 60x60x2 cm leggen., ophogen van de bestrating, bestrating vervanging, sierbestrating laten leggen, betontegels leggen op onze campingplaats, het vernieuwen van een oprit en het afgraven van oude beplanting, voortuin en Achtertuin herstraten, sierbestrating aanleggen, terras vervangen, sierbestrating vervangen, terras aanleggen, sierbestrating aanleggen in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlijmen:

Sierbestrating opnieuw leggen

Sierbestrating opnieuw leggen en wat verhogen zodat het water niet naar de garage kan lopen.

Bestrating leggen

Bestrating van een stuk van ongeveer 10 m2 in de achtertuin, op dit moment staan er planten en liggen er steentjes.

Oprit aanleggen

Graag wil ik op korte termijn een oprit laten aanleggen door middel van grindplaten en split, basalt antraciet. De lengte van de oprit is 10.80 meter lang bij 2.80 meter breed, ongeveer 30 m2.

Terras laten bestraten

Ik wil mijn tuin opnieuw laten bestraten. De tuin is 8 meter bij 10 meter. Ik wil ongeveer 25 m2 laten bestraten. Voor de rest een kleine border en het overige kunstgras. De tuin is makkelijk te bereiken via oprit. De stenen die er nu in liggen kan ik eventueel zelf verwijden.

Tuin met waaltjes bestraten

Tuin 18m2 (4 x 4,5 meter). Struiken en zwart zand eruit en afvoeren. Wit zand erin (door u geleverd) en bestraten. Stenen (waaltjes) zijn reeds in mijn bezit.

Bestrating voortuin

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker die ons kan helpen bij het opknappen van onze voortuin. Het is een kleine voortuin waarin wij graag meer bestrating willen (laten) aanbrengen, zodat wij het zelf weer kunnen bijhouden. Tuintje van ongeveer 35 m2. Twee stukjes voor perken overhouden. Er ligt nu alleen een pad. Schat ongeveer 30 m2 bestraten. Stenen kunnen ook geleverd worden.

Sierbestrating aanbrengen, bij ...

Sierbestrating aanbrengen, bij zwembadterras en looppad, 50 x 50 cm tegels en 60 x 60 cm tegels, in combinatie met waaltjes. Totaal +/- 80 m2. Aanbrengen in gestabiliseerd zand. Opsluitbandjes, Opvoegen, etc. Gezocht: Goede vakman, welke secuur werkt, beschikbaarheid op korte termijn.