Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating nieuwbouwhuis:

Bestrating nieuwbouwhuis

Het bestraten van een oprit paden en een terras bij ons nieuwbouwhuis, ons huis word naar verwachting begin januari opgeleverd. +/- 67meter dikformaat klinkers voor de oprit en paden. +/- 55 meter terras, +/- 30 meter L - elementen i.v. m een hoogteverschil in de tuin.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating nieuwbouwhuis uit heel Nederland:

Afgraven, afvoeren en opvullen met zand en grond

Nieuwbouwhuis tuin. Totaal afgraven 115. 5 m2 Opvullen 20 cm zand voor bestrating 68. 5m2 Opvullen 47 m2

Erfbestrating leggen

Het gaat om het maken van een erf bestrating. Betreft nieuwbouwhuis. Na oprit moet bestrating komen langs huis en voor schuur. Afmeting: 15 meter x 20 meter (300 m2). Incl. Voorbereiding ondergrond/zand. Type steen: waaltjes

Bestrating in de tuin aanleggen

De tuin van ons nieuwbouwhuis in Amsterdam willen wij voor een deel bestraat hebben. De tuin ligt op het noorden en is inclusief een schuur van 6 m2 zo'n 33 m2. We willen graag een terras en een paadje van het hek naar de voordeur. Naar schatting is het zo'n 17 a 18 m2 bestrating. Voor bestraten van de tegels moet er eerst opgehoogd worden. Ook willen we uiteraard dat de afwatering goed geregeld is. Deze kunnen we zelf bestellen of in overleg. Wat betreft de wijze van leggen vinden we metselverband of blokverband mooi. Ook moet er nog een hydroblob worden geplaatst onder de buitenkraan. Wij verhuizen op 23 juni en willen graag dat de klus voor die tijd is afgerond. In de bijlage een tekening die niet echt super is, maar wel een wat beter idee van de klus geeft.

Nieuwbouw tuin afgraven en bestraten

Nieuwbouwhuis: Tuin en oprit afgraven en bestraten. Volgens eerdere offertes gaat het om ongeveer 50 m3 afgraven en uitvoeren, 17 m3 brekerpuin aanleveren, 4 m3 brekerzand, 21 m3 ophoogzand. Aanleggen bestrating ongeveer 120 m2. Let op dit is 1 tuin. We zijn ook benieuwd wat het voor 3 tuinen zou zijn.

Tuin bij het nieuwbouwhuis aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze nieuwe tuin zoals meegestuurde afbeelding. Exclusief de heg en schutting, die worden bij de bouw al aangebracht. Wel bestrating voor een parkeerplek voor de auto. Ik heb een tekening gemaakt. De woning is nog niet opgeleverd, dat zal juli worden. De afmetingen zijn als volgt: +/- 12 meter diep en +/- 6 meter breed.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Aanleggen achtertuin van nieuwbouw huis van circa 47 m2. Zonder beplanting, alleen bestrating. Tuin is al uitgegraven en nieuw zand gestort. Schuttingen zijn ook al geplaatst.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Bestrating in de achtertuin aanbrengen

Het gaat om een achtertuin van een nieuwbouwhuis. De tuin is ongeveer 20 meter diep en 5,16 meter breed. Tegen het huis aan moet over de volle breedte een terras komen van 4 meter. Aan het eind van de tuin ook. Deze twee terrassen moeten worden verbonden door een recht pad van 1,20 meter breed. Graag ontvang ik per email een indicatie van de kosten voor het leggen, afgraven, ophogen, inclusief het zand maar exclusief tegels. Het worden tegels van 60 x 60 cm.

Achtertuinen bij nieuwbouwwoningen aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen samen met 2 buren de achtertuinen laten aanleggen. Die tuinen zijn ongeveer 5.10 x 10 meter groot. Het belangrijkste is om er schuttingen te laten plaatsen. Verder willen we er bestrating en gras en eventueel ook een ontwerp laten maken. We willen de klus graag in oktober laten starten of zo mogelijk eerder als u tijd heeft. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ontvang ook uw prijsindicatie.

Tuin egaliseren, overtollige grond afvoeren en deels straten

Bij ons nieuwbouwhuis in Schoonhoven willen we graag rondom het huis grond aanbrengen en vervolgens overtollige grond weg laten halen. Daarnaast willen we de kosten in kaart brengen van het aanbrengen van bestrating in de vorm van zelf aangeleverde tegels op de kavel. Wellicht ook het toevoegen van rollen gras in een groot deel van de tuin zou tot de werkzaamheden kunnen behoren. Het gaat om ongeveer 200 vierkante meter.