Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor grasveld door tegels vervangen:

Grasveld door tegels vervangen

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin 8 m2 aan gras kan vervangen door bestrating. Het gaat om het verwijderen van het gras, afgraven, ophogen met zand, egaliseren het betegelen hiervan.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grasveld door tegels vervangen uit heel Nederland:

Afvoeren van wit zand en tegels

Wij hebben in onze tuin tegels weg gehaald en wit zand afgegraven om een grasveld te leggen en planten te kunnen laten groeien. Aangezien wij zelf geen auto of rijbewijs hebben zijn we op zoek naar iemand die het zand en de tegels kan afvoeren. 1 persoon (man) kan helpen om het zand in te scheppen en de tegels in te laden. Het gaat om circa 3 m3 wit zand en tegels die eerder een oppervlakte bestreken van ongeveer 30 m2. Wij hebben ook twee zakken voor 1 m3 per zak die je hiervoor kan gebruiken. Je kan met de auto vrij dicht op onze achtertuin komen en er is gratis parkeren.

Tuin renoveren

We willen onze tuin renoveren: grasveld groter maken, stronken verwijderen, gedeelte rond zwembad voorzien van nieuw hout of van tegels, dat door laten lopen naar links zodat daar een terrasje ontstaat. Tevens resterende terras aan voorzijde (na groter maken grasveld) voorzien van nieuwe tegels. En op de plaats waar nu nog 7 boompjes (coniferen? ) staan een moestuin aanleggen. De tuin is 400 m2 ongeveer.

Sierbestrating leggen

Het leggen van circa 72 m2 tuintegels van waarschijnlijk 60 x 60 cm. Er zijn 2 terrassen (circa 27 m2) waaronder stabilisatiezand ligt. Tuinpad en overige gedeelte niet. Graag ook een specificatie wat de kosten zijn om de huidige tegels en een stukje grasveld (circa 8 m2) te verwijderen. Tuin is goed bereikbaar.

Sierbestrating op het terras aanleggen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het verwijderen van mijn grasveld 4 x 5 meter en daar 30 x 30 cm tegels in te laten leggen. Ik hoor graag van u.

Oprit opnieuw aanleggen

Ik wil de bestaande oprit vervangen en oude tegels afvoeren. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. De oprit moet worden uitgebreid met ongeveer 30 m2. Ik wil een gedeelte van het grasveld weggehaald hebben voor de uitbreiding.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin volledig leeggehaald hebben. Het gaat om een grasveld, minimaal aantal struiken en beplanting, klinkers en tegels. Daarna moet er nieuwe bestrating aangelegd worden. Ik wil dat er 60 bij 60 cm tegels worden gebruikt. De tuin is 60 m2.

Achtertuin van bestrating voorzien

Ik wil graag mijn achtertuin van bestrating voorzien. Huidige tegels en klinkers verwijderen en afvoeren. Bestaande borders blijven bestaan. Deze hebben halfronde vormen. Graag de ondergrond egaliseren en nieuwe tegels leggen. Nieuwe tegel wordt waarschijnlijk 60 x 60 cm Broadway Antraciet. Waarschijnlijk wordt tijdens/vooraf nog gewerkt aan de huidige elektriciteit onder de huidige bestrating. Er zit een looppad achter de tuin met van die anti- fiets hekjes, die zijn er al eens door een bedrijf uitgehaald. Er ligt een grasveld achter het huis, eventueel kunt u dat gebruiken om bij de woning te komen. Een poort in de schutting is in ieder geval aanwezig. De tegels e.d. zijn nog niet besteld.

Achtertuin ophogen en bestraten

Het verwijderen van de bestaande tuintegels, beton 60 x 40 cm en grasveld, totaal ongeveer 60 m2 en afvoeren. De tegels liggen op klei. Hierna moet de tuin worden opgehoogd met zand, ongeveer 10-15 cm en opnieuw bestraten, rekening houdend met de wortels van een Portugese Laurier, mogen niet beschadigen bij eventueel afgraven en leggen tegels. De bestaande bloemen border blijft. De nieuw gekozen tegels zijn merk 60+ soft tegels 30 x 60 cm.

Terras weghalen en opnieuw bestraten

Half terras weghalen, alle oude grond afgraven )inclusief grasveld) en nieuw zand erin zodat het met 15 cm opgehoogd wordt. Daarna betegelen met nieuwe tegels. Het terras gaat dus groter worden. De tegels zijn optioneel mee aan te bieden. De tuin is 60 m2, dat leeghalen en volledig betegelen. Wanneer zou u kunnen starten? En wat zou het geheel gaan kosten?

Achtertuin volledig laten renoveren

Tuin van 25 m2 egaliseren en betegelen met simpele grote vierkante tegels (L-vorm vanaf huiskamerzijde naar schuurdeur toe). Vanaf de rechter hoek achterin (waar de grote struik staat) een stuk kunststof grasveld. Eventueel een beetje ruimte overhouden voor wat groen. Graag 2 offertes: 1. Wanneer we zelf de tegels, planten/bomen en vijver verwijderen. 2. Wanneer het verwijderen ook door jullie wordt gedaan. Wij schaffen zelf het materiaal aan omdat het budget beperkt is.

Partners

Partners van Casius