Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor verhoogd halfrond houten terras aanleggen:

Verhoogd halfrond houten terras aanleggen

Het terras is halfrond 8x4, ondergrond is gestabiliseerde stolgrong, betonbandjes zijn voor handen, europees hout
Onze klant uit Veghel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhoogd halfrond houten terras aanleggen uit heel Nederland:

Douchecabine monteren

We hebben momenteel in onze badkamer een stoomcabine staan, waarvan de deur kapot is en nog een aantal zaken niet goed is. Deze willen we vervangen. We zullen zelf de stoomcabine afbreken en de achterwanden verder betegelen (dit was niet nodig met de stoomcabine omdat dit een vaste en dichte constructies is). De vraag is of jullie onze nieuwe douchecabine van 90 x 90 cm, halfrond, inclusief douchebak en afvoer en losse regendouche willen aansluiten en monteren. De douchebak moet verhoogd worden om de chiffon passend te maken. Graag advies over met welke materialen dit te doen, bijvoorbeeld gipsblokken, betonblokken en/of douchepoten? Deze zaken hebben we namelijk nog niet gehaald. De ondergrond is betegeld. Als de oude cabine is afgebroken, dan kan u komen.

Wij hebben ene slaapkamer met een ...

Wij hebben ene slaapkamer met een verhoogd koepelplafond dat halfrond loopt. Deze koepel light bovenop de bestaande muren die een standaard hoogte hebben (260). We zouden graag een verlaagd plafond op 260 hoogte laten aanbrengen. We kunnen dan de ruimte tussen dit verlaagd plafond en de koepel als bergruimte gebruiken. Deze zolder willen we graag beloopbaar hebben en benaderbaar via een vlizotrap. De kamer zelf ligt aan 1 buitenmuur die onder een hoek van iets meer dan 90 graden grenst aan de binnenmuur met de buren. De overige twee muren zijn scheidingswanden (vermoedelijk 7cm gasbeton). Wellicht dat daar dus extra ondersteuning nodig is?