Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit herbestraten:

Oprit herbestraten

Betreft een oprit van ongeveer 32 m2. Met grote betontegels van ongeveer 50 x 50. Ongeveer 6 cm dik. Donker antraciet. Kleurecht. Geen onkruid. Aparte prijs indien bestaande tegels en grind worden verwijderd. Tevens aparte prijs voor terras achtertuin. Ongeveer 25 m2.
Onze klant uit Veghel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit herbestraten uit heel Nederland:

Oprit opnieuw bestraten

Wij willen graag onze oprit herbestraten met nieuwe getrommelde dikformaat. Wij verzorgen eventueel zelf de getrommelde dikformaten. Wat kost dit per m2. Oprit is 74 m2. De bandjes kunnen hergebruikt worden. Er zitten wat rijsporen in dus egaliseren. En de tuin gaat ook veranderd worden, dus de oprit moet dezelfde steen krijgen als de tuin. De stenen willen we zelf aanleveren.

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand

Oprit herbestraten

Onze oprit loopt schuin af in verband met de verdiept liggende garage. Hij is betegeld met grindtegels waardoor bij hoosbuien de garage blank komt te staan. Ik wil graag dat een groot deel van de oprit waterdoorlatend wordt. Dit geldt ook voor het pad naar de voordeur. Het gaat denk ik om circa 100 m2.

Voortuin en oprit bestraten

Het bestraten van de voortuin. Die is leeg en er ligt nog grond in. Ook het herbestraten van de oprit.

Oprit opnieuw bestraten

De bedoeling is om een bestaande oprit van ongeveer 110 m2 en 30 meter lang te herbestraten door gebruik te maken van de bestaande gewassen grindtegels om te draaien maar ook gedeeltelijk cobbler stones te gebruiken om een speelser effect te krijgen. Schatting dat er maximaal 15 m2 nieuwe stenen nodig zijn. Prijs opgave inclusief afvoer van overbodige grindtegels

Oprit herbestraten

De oprit herbestraten: deels gras weghalen en afvoeren; grindtegels weghalen; deels wit zand storten; uitgewassen grindtegels in molenwiek leggen over 75 m2; levering van schakelsteentjes 20 x 20 cm, zwart( mag 2e hands zijn). De oprit is circa 75 m2.

Oprit ophogen en herbestraten

Onze bestaande oprit van 18 x 2.30 meter is verzakt. Ik wil de betonklinkers laten verwijderen en de ondergrond laten verbeteren en ophogen. Daarna moet de huidige bestrating herplaatst worden. Ik heb geen haast met deze klus. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Oprit herbestraten

Omdat lichte wielsporen zichtbaar worden laat ik onze oprit van ongeveer 60 m² graag opnieuw bestraten. De bestaande stenen moeten worden verwijderd, het zandbed aangevuld en aangetrild en daarna moeten de stenen herplaatst worden. Er liggen 2 soorten betonstenen, gemixt. De maten zijn 23 x 17 cm en 29 x 17 cm. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Terras en oprit ophogen en herbestraten

Ik wil ons terras van 930 bij 250 cm graag laten herbestraten. Het gaat om tegels van 60 x 40 cm. Mogelijk laat ik ook onze rechte oprit ophogen en herbestraten met de bestaande klinkers van 20 x 10 cm. De oprit meet 670 x 310 cm. Er moet even worden bekeken hoeveel zand er moet worden geleverd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Oprit ophogen en herbestraten

Ik wil graag de oprit ophogen met zand, ongeveer 3-4 cm ophogen. Er zijn kieren ontstaan door de auto. Ongeveer 25 m2 oppervlakte. De oude stenen weer gebruiken, kasteel stenen.

Partners

Partners van Casius