Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonplaten/betontegels aanbrengen:

Betonplaten/betontegels aanbrengen

Ik wil een oprit door middel van beton storten aanmaken en een fundering maken voor een overkapping. Het gaat om tussen de 100 en 120 m2.
Onze klant uit Ulvenhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonplaten/betontegels aanbrengen uit heel Nederland:

Betonplaten / XXL betontegels

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft ca 42m2 buitenterras.

Voortuin bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Betonplaten / XXL betontegels Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gaat om onze voortuin

Drainage aanleggen, tuin ophogen en betonplaten vervangen

Wij hebben een tuin met een huisje op een volkstuinencomplex. Wij willen daar in een deel van de tuin de drainage verbeteren en de tuin laten ophogen. Het gaat om een stuk van ongeveer 150 m². Verder willen we een pad van 20 meter lang en ongeveer 50 cm breed laten verwijderen. Het pad bestaat nu uit betonplaten en we willen er betontegels laten leggen, hetgeen ook zal bijdragen aan het beter weglopen van het regenwater. We maken graag een afspraak om de klus op locatie te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.