Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor keramische betontegel met niveauverschil leggen:

Keramische betontegel met niveauverschil leggen

Het laten leggen van ongeveer 30 m2 keramische betontegels in de achtertuin. Het terrasgedeelte (grenzend aan het huis) wordt opgehoogd, zodat binnen en buiten hetzelfde niveau heeft. Dit terrasgedeelte is ongeveer 6 meter breed bij 3.50 meter diep. Vanuit het huis gezien aan de rechterzijde komt na het terrasgedeelte een loungegedeelte. Dit gedeelte zal verlaagd liggen (de huidige hoogte) ten opzichte van het terrasgedeelte. We willen dit gedeelte ongeveer 2.50 meter breed en 3.50 meter diep maken. Gezien wij geen apparatuur hebben om het terras (gezien afwatering) af te laten lopen of te werken met putjes, willen we graag een advies/een offerte/een schouwafspraak. Ik kan maar 1 foto toevoegen, mochten er meer nodig zijn, kan ik deze natuurlijk opsturen.
Onze klant uit Uden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische betontegel met niveauverschil leggen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij straatwerk laten aanbrengen in onze voor- en achtertuin. De voortuin is 6 bij 3 meter, de achtertuin is 6 bij 11 meter en de voortuin moet volledig bestraat worden met keramische tegels 60 x 60 x 1.8 cm of een betontegel van 60 x 60 x 4 cm. Achter willen we ook een stukje kunstgras. Ik heb een foto van onze tegel keuze. Voor de keramische tegels en de betontegels hebben we een offerte van Gamma. Is het een verschil in kosten voor het leggen van de verschillende tegels? We zijn in het weekend of de avonduren bereikbaar.