Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Uden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Uden heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Uden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Uden of directe omgeving.

248 klanten uit Uden bevelen een bij Casius in Uden aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Uden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Uden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Uden:

Keramische betontegel met niveauverschil leggen

Het laten leggen van ongeveer 30 m2 keramische betontegels in de achtertuin. Het terrasgedeelte (grenzend aan het huis) wordt opgehoogd, zodat binnen en buiten hetzelfde niveau heeft. Dit terrasgedeelte is ongeveer 6 meter breed bij 3.50 meter diep. Vanuit het huis gezien aan de rechterzijde komt na het terrasgedeelte een loungegedeelte. Dit gedeelte zal verlaagd liggen (de huidige hoogte) ten opzichte van het terrasgedeelte. We willen dit gedeelte ongeveer 2.50 meter breed en 3.50 meter diep maken. Gezien wij geen apparatuur hebben om het terras (gezien afwatering) af te laten lopen of te werken met putjes, willen we graag een advies/een offerte/een schouwafspraak. Ik kan maar 1 foto toevoegen, mochten er meer nodig zijn, kan ik deze natuurlijk opsturen.

Voortuin laten bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in de voortuin. De tuin is ongeveer 20 vierkante meter (moet nog precies nameten). De helft hiervan zijn tegels. De andere helft is beplanting. Zowel de oude tegels als de beplanting wil ik eruit en vervangen hebben voor tegels (Trommelsteen 14 x 14 x 7)

Gazon door bestrating vervangen

Het oude gras dient te worden verwijderd en afgegraven. Dan het storten van wit zand, egaliseren en bestraten. Het gaat om een tuin van 27 vierkante meter groot en hier moeten betontegels van 30 x 20 cm en 4.70 cm dik geplaatst worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin bestraten met standaard stenen

Er dient ongeveer 66 m2 tuin bestraat te worden met eenvoudige stenen, geen stoeptegels. Er ligt nu gras en borders.

Terras aan laten leggen

Wat zijn de kosten voor het leggen van een terras? De totale oppervlakte van het terras is 18 m2 en zal waarschijnlijk opgehoogd moeten worden. De oppervlakte is 18 m2. De achtertuin is goed te bereiken via een achterom. Graag ontvangen wij een offerte van de kosten.

Uitstroken van balkon

Wij hebben een balkon van ca. 13 m2. Omdat dit nogal afloopt willen we het laten uitstroken, zodat het waterpas komt te liggen en er tegels of iets dergelijks opgelegd kunnen worden. Wij wonen in een Woontoren op de 9e verdieping. Echter via 2 liften goed te bereiken. Wat we op de uitgestrookte vlonder precies willen leggen weten we nog niet. Mischien is er van uw kant een goede suggestie. Het is een stenen balkon en daar moet hout op komen.

Opritten tweekappers

Het leggen (en leveren van materialen) van een dubbele oprit van donkergrijze klinkers met groenstrook ertussen i.v.m. hoogteverschil huis. Andere mogelijke oplossingen zijn ook welkom. Het huis van nr 90 ligt 13cm hoger dan huis van nr 88. Graag advies. De opritten zijn samen 6,80m breed en 13,0m diep. Voortuin (6,5m breed 4,0m diep) grind met een hegje erom. Prijs voortuin apart vermelden a.u.b.

Tuin bestraten

We willen de voortuin en achtertuin bestraat hebben met een patroon erin, patroon is al uitgetekend in Excel. We willen werken met 2 kleuren tegels en de tegel is 50x50 het gaat om 39m2 lichtere tegel en 23 m2 donkere tegel. De donkere tegel is voor de rand afwerking.

Tuinpaden leggen

We willen wat paden in de tuin aanleggen van ongeveer 65 centimeter breed. Totale lengte van het pad zal ongeveer 21 meter zijn. Waarschijnlijk kiezen we voor koppelstenen. Stenen kunnen eventueel geleverd worden afhankelijk van de kosten.

Tuin bestraten

Ongeveer 30 m2 tuin bestraten incl. grondwerk, er moeten heel envoudige stoeptegels in. Gaat om het kindvriendelijk maken van de tuin.

Met bestaande betonklinkers de ...

Met bestaande betonklinkers de achtertuin (bereikbaar door het huis) opnieuw bestraten. Er is een nieuw ontwerp.

30 m2 tuin rondom het huis. ...

30 m2 tuin rondom het huis. Nieuwbouwproject Hoenderbosch III te Uden. Qua planten alleen hedera lang het al bestaande hekwerk. Verder bestrating in gedeeltelijk klinkers, grind en 60 x 60 tegels. Achtertuin, voortuin en oprit. Liefst starten begin november.

het gaat om een tuinafscheiding door ...

het gaat om een tuinafscheiding door jullie te laten instaleren,wat dat gaat kosten .een vrijwillige prijs prijsopgave.het hoeft geen dure te zijn als het maar weer dicht is en stevig gemonteerd is

in Uden: voortuin grondafvoer en ...

in Uden: voortuin grondafvoer en aanvoer en bestrating. svp advies en uitvoering.

Bestrating voortuin ca. 55m2. Bestrating ...

Bestrating voortuin ca. 55m2. Bestrating aanbrengen in voortuin obv tekening. Werkzaamheden: * voortuin uithalen (grind, oude bestrating, struiken en 1 boom) en afvoeren. * zand aanbrengen + aanstampen. * sierbestrating leggen + trillen. .NB. Mits redelijke prijs, kan ook de sierbestrating door de vakman worden geleverd. Ik ben zelf bereid mee te werken (gepensioneerd).