Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin bestraten:

Achtertuin bestraten

achtertuin van circa 30 vierkante meter , iets ophogen ( enkele centimeters) en bestraten met 'waaltjes', die ik al heb. Er liggen nu stoeptegels, maar die worden van te voren weggehaald als de straatmaker met zijn klus begint. Na het bestraten: met trilplaat de bestrating vastleggen.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Achtertuin nieuwbouw bestraten

Op dit moment ligt er 15cm zand in onze nieuwbouwtuin. Deze willen wij laten egaliseren en vervolgens laten bestraten. In de bijlage heb ik een tekening toegevoegd van wat de plannen zijn. Het gaat gaat om betontegels die ik al heb aangeschaft van 60x60x4. De afmetingen zijn voor het terras 540x300 plus entree 540x120 + 240x180, daarnaast opsluitband 540+540+300+300+120+120= 19,2m.

120 m2 meter bestraten

Wij willen graag voor eind Augustus 2020 (want dan komt de nieuwe schuur) de tuin laten bestraten met een 60 x 60 tegel. In totaal 120 m2. We willen met twee kleuren werken; donker grijs onder de overkapping en veranda (45m2) en de rest (75 m2) zwart als het kan. Ik heb een tekening erbij gedaan van de achtertuin zoals we het willen hebben. De stoepbanden voor buitenom heb ik al. Er moeten na mijn berekening alleen nog 65 donkere opsluitbanden bijkomen van 6 breed.

Sierbestrating aanleggen

Ik zou graag de achtertuin willen bestraten. Ik kan de oude tegels zelf eruit halen. Voor de bestrating gaat het om 20 m2 tegels 60x60 en de rest 60x30. Het gaat om een tuin van 90 m2. Graag ook met zand eerst ophogen. De achtertuin is alleen via het huis te bereiken.

Voor- en achtertuin bestraten

De tegels van de voortuin moeten naar de achtertuin ongeveer 6 vierkanten meter. In de voortuin nieuwe tegels legen ongeveer 6 vierkanten meter. Achter moet er een stuk opgehoogd worden, voren niet. Voren is het vrij simpel, tegels eruit en gelijk nieuwe leggen. Wie het zand regelt graag in overleg. Achter zijn er ook opsluitbanden nodig, deze heb ik al aangeschaft.

Bestraten achtertuin

Oude stoeptegels weghalen uit achtertuin en afvoeren en nieuwe stoeptegels leggen. Voor de maten zie de plattegrond. Er moeten ook tegels onder de schuur komen. Ik wil het het liefste zo goedkoop mogelijk laten doen. Als het niet in de prijs uitmaakt zou ik het liefste gele stoeptegels hebben, anders antraciet tegels.

Achtertuin bestraten

Bestraten tuin 50m2. ligt nu houten vlonder in. En 8m2 verleggen paadje

Bestraten van de achtertuin

Wij willen graag de tegels in de tuin vervangen door grote vierkante tegels. Onze tuin is ongeveer 5 m bij 8/ 9 m. De huidige tegels kunnen wij eventueel zelf weghalen. De planten borders moeten blijven. Zand en tegels regelen wij zelf.

Bestrating voor- en achtertuin

1) Voortuin 8,5m2 opnieuw bestraten met 10x10x6cm stenen. Geen speciaal patroon van toepassing. Ophoging ca. 3 cm nodig. 2) Achtertuin ca. 34m2 opnieuw bestraten met nieuwe stenen in wildverband varrierend van 20x30 tot 40x60, allen 6 cm dik. Huidige stenen (10x10x6) verwijderen en deels hergebruiken in voortuin. Ophoging ca. 3 cm nodig. Algemeen: nieuwe stenen (achtertuin) en zand (voor en achter) worden aangeleverd. Overgebleven zand en stenen afvoeren.

Bamboe verwijderen en schade herstellen

Wij hebben onze achtertuin laten bestraten. De tuin is zo'n 7 bij 5 meter breed en is inmiddels volledig bestraat. We hebben voorheen veel last gehad van bamboo wortels door een oude bamboo struik bij de buren. Deze zou verwijderd zijn echter bleven de wortels alsnog bij ons naar boven komen. De stratenmaker gaf aan dat dit geen probleem was voordat hij begon met bestraten. Nu een paar weken later komen enkele nieuwe tegels naar boven toe en zijn we erachter dat het alsnog bamboo is. De stratenmaker blijft herhalen dat hij van te voren van niks wist - echter hebben wij hier meerdere keren naar gevraagd omdat wij hier al voor vreesden - het was nooit een probleem en hij had het niet gezien bij het uitgraven van de tuin. We waren erg gelukkig met de tuin maar nu balen we echt als een stekker! We willen zo snel mogelijk actie omdat we bang zijn dat anders de tegels kapot zullen gaan en we alsnog niet lekker van onze tuin kunnen genieten.

Partners

Partners van Casius