Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor reparatie terrastegels:

Reparatie terrastegels

Ik wil 2 terrastegels goed laten leggen. Keramische tegels die op harde ondergrond van zand/mortel liggen. Moet een extra tegel eruit om er makkelijk bij te kunnen. Er zijn reservetegels en voegmortel, maar geen zand/mortel. De tegels zijn 60 bij 60 cm.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie terrastegels uit heel Nederland:

Vijver met lekkage repareren

Sinds vorig jaar loopt de vijver langzaam leeg, maar inmiddels zo snel dat we niet aan reparatie / vervanging ontkomen. De huidige waterstand is in 3 weken bereikt. We laten hem leeglopen tot het lekken stopt, maar het lijkt inmiddels wel duidelijk dat het lek ergens op de bodem moet zitten. We weten niet hoe lang geleden de vijver is aangelegd, we wonen hier zelf nu bijna 2 jaar. Om de afweging te kunnen maken of we zelf aan de gang gaan of het laten doen hebben we een paar vragen: - Kun je nieuw folie over oud folie leggen of moet alles eruit? - Stel dat je het lek zou kunnen lokaliseren, kun je dit dan repareren, zoals het plakken van een fietsband? - Wat zijn de kosten als we de reparatie door u laten doen? En wat als het folie volledig vervangen moet worden? verwijderen oude folie zouden we zelf kunnen doen De afmeting van de vijver is ongeveer 3.50 x 3.50 meter met 1/4 hoek eruit, terrastegels zijn 50 x 50 cm. Er is rondom een rand ter hoogte en breedte van een vijvermand voor planten, daarna wordt de vijver ruim 1 meter diep, bij de pomp het diepst. We willen graag een duurzaam folie dat weer 20 jaar mee kan. Wij zien uw antwoord met offerte graag tegemoet.

Reparatie gedeelte terras (in beton)

Gedeelte terrastegels vervangen. Ongeveer 6-7 tegels. De andere tegels zitten vrij los, misschien moeten ze allemaal vervangen worden, ongeveer 28 m1. Tegels 40 x 40 cm. De buitenste tegels die een trapje vormen liggen los. Ik heb er een aantal over maar waarschijnlijk niet genoeg. Ze liggen in beton.