Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin laten betegelen:

Voortuin laten betegelen

Graag zouden wij de voortuin laten betegelen, de tuin is 6,20 meter x 5 meter. In de tuin hebben we losse steentjes liggen die eruit moeten en zakt de grond al wat dus het moet ook nog opgehoogd worden. We willen een simpele voortuin met tegels zodat er geen tijd meer gestoken hoeft te worden in het schoonmaken ervan.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin laten betegelen uit heel Nederland:

Voortuin/terras aanleggen

Ik wil mijn voortuin deels betegelen en een aantal borders aan laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 24m2. Op dit moment heb ik een paar stukjes grond waar ik bloemen in kan zetten, een strook onder het raam en van trottoir naar voordeur met klinkers en verder en stukje gras/onkruid. In overleg kunnen de tegels en materialen voor de borders uitgezocht woden

Tuin betegelen met tuintegels

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Terras en voortuin bestraten

Ik wil mijn terras in de achtertuin bestraten. Is voorbereid, enkel het aantrillen en betegelen moet gedaan worden. Het gaat om ongeveer 36 m2 met 30 x 60 stenen betegelen. Ik wil ook de voortuin van 10 m2 bestraten met klinkers.

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Tuin betegelen

Circa 30 m2 tuin betegelen met een betontegel van 50 x 50 cm. Er is een stuk van 15 vierkante meter en een stuk van 8,40 m2 en nog een deel in de voortuin van ongeveer 10 vierkante meter. Er is een achterom en het is goed toegankelijk. In de week van 28 mei ben ik vrij en anders in overleg.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Bij onze nieuwbouwwoning is een voor en achtertuin. Achtertuin is 26m2. Het zou gaan om egaliseren en bestraten van Ca. 19m2 en de rest kunstgras. De voortuin gaat om 12m2 betegelen en egaliseren.

Voortuin betegelen en tuinhuis bouwen

Oude voortuin leeghalen en opnieuw betegelen met natuur-/siertegels en een tuinhuis met eventuele veranda. Mogelijkheid tot bespreken van een stenen muur. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Goed toegankelijk allemaal.

Tuin bestraten

Voortuin van 20 m2 uitgraven daarna opvullen met opvulzand en vervolgens betegelen. Tegels en materiaal hebben we zelf. Tuin is goed toegankelijk.

Tuinen betegelen

De achtertuin is 11.80 meter lang en 6.10 meter breed. De oude bestrating dient te worden verwijderd, tuin geëgaliseerd en opnieuw bestraat. Daarnaast willen wij een heg laten plaatsen aan de zijkanten van elk 11.80 meter lang. De tuin is goed bereikbaar. De voortuin is 4.14 meter lang en 6.20 meter breed. Hier moeten de oude tegels en wat groen verwijderd worden en afgevoerd en daarna de volledige tuin laten bestraten.

Voortuin betegelen

Het laten betegelen van de voortuin van 14 m2, 4,20 x 3,30 meter. We willen een wildverband betontegel leggen.

Partners

Partners van Casius