Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin laten betegelen:

Voortuin laten betegelen

Graag zouden wij de voortuin laten betegelen, de tuin is 6,20 meter x 5 meter. In de tuin hebben we losse steentjes liggen die eruit moeten en zakt de grond al wat dus het moet ook nog opgehoogd worden. We willen een simpele voortuin met tegels zodat er geen tijd meer gestoken hoeft te worden in het schoonmaken ervan.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin laten betegelen uit heel Nederland:

Uitgraven, ophogen en bestraten

Ik zou graag willen weten hoeveel ik compleet uitkom. Ik wil het helemaal laten betegelen en gaat namelijkom de voortuin. Bedankt

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn voortuin geheel laten betegelen. Er staan nu klinkerstenen en plantjes. Ik schat in dat het 21 m2 is in totaal. Er moet fietsen en een motor gestald worden op de tegels. Ik heb een klein budget. Graag adviezen en een offerte! Optioneel is afvoeren van het materiaal, dit ligt aan de meerprijs. Ik doe zelf het voorwerk.

Voor- en achtertuin ophogen en betegelen

Ik wil de voor- en achtertuin graag ophogen en opnieuw betegelen. Het gaat om een oppervlak van totaal ongeveer 140 m2. Er zijn gedeeltelijk tegels aanwezig (20 x 30 cm). Wij willen graag de tegels van de voortuin (40 x 40 & 50 x 50 cm) vervangen met dezelfde tegels (20 x 30 cm) als in de achtertuin.

Tuintegels in de voortuin leggen

Ik wil de parkeerplaats van mijn voortuin en pad naar de voordeur opnieuw laten betegelen. De oude tegels weghalen en eventueel wat zand storten om te egaliseren (er heeft een busje gestaan). De oude tegels ook afvoeren. Ik wil er een strakke licht grijze tegels van 100 x 100 cm of 60 x 60 cm. Ik kan tegels zelf uitzoeken, maar ze mogen ook geleverd worden door zetter. De oprijlaan is 25 m2 en pad naar voordeur 10 m2. Wellicht is het ook een optie om meteen tuinverlichting aan te leggen. Bij voorkeur zo snel mogelijk uitvoeren.

Tuin betegelen met tuintegels

Ik wil graag mijn tuin laten betegelen tegels en zand zijn niet aanwezig en de tuin is helemaal leeg tekening en voorbeeld foto zijn toegevoegd . Ook moet met de lzelfde tegels de voortuin worden gedaan maar dat is niet zo groot

Voortuin bestraten en borderbak maken

We willen een verhoogde borderbak hebben van stapelstenen die tevens afscherming naar de straat vormt. Ongeveer 70 cm hoog, 1 meter breed, aan tuinkant iets lager. En tuin betegelen met grote tegels, ongeveer 50 x 50. Totale tuin is 7 x 6 meter.

Voortuin en oprit betegelen

Voortuin en oprit betegelen: circa 69 m2. Huidige oprit vervangen en huidige voortuin helemaal bestraten zodanig de helft een auto te kunnen parkeren. Geen beplanting meer in de voortuin de andere helft siertuin.

Voor- en achtertuin laten renoveren

Onze voor en achter tuin willen we graag opknappen. In totaal 60m2. Voortuin alleen betegelen met beton tegels ( zelfde door leggen naar de achter tuin) achtertuin betegelen met dezelfde tegels & een mooie grote plantenbak maken in de midden van de tuin. Bij de schuur een overkapping van hout ( 2,5 meter breedt & 3 meter lang) En in de plantenbak voorzien van mooie planten. Kunt u hier voor ons een globale offerte van maken zodat we een idee krijgen wat de kosten ongv. Zijn?

Tuin afgraven, betegelen en hekwerk plaatsen

Ik wil graag tegels in de voortuin moet afgegraven worden en een hek erom heen ongeveer 6 bij 5 meter

Tuin voor en achter opknappen

De voor- en achtertuin dienen te worden leeggehaald. Hierna wil ik de voortuin van 49 m2 laten betegelen en daar dient een houten hekje geplaatst te worden. Ook de achtertuin dient te worden betegeld en een houten schutting geplaatst. Deze ruimte is ongeveer 100 m2 en er is een achterom. Beide tuinen mogen met budget materiaal uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius