Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met keramische tegels bestraten:

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 36 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met keramische tegels bestraten uit heel Nederland:

Terras met keramische tegels leggen

Op de begane grond, in de binnenstad van Utrecht, hebben wij een kleine tuin. Het oppervlak bestaat volledig uit bitumen. Graag willen wij hierop keramische tegels (60 x 60; nog niet aangeschaft) op stelpootjes. De tegels willen we graag iets hoger en laten aansluiten aan de loodslab (zie foto; nu is dit niet zo) De tuin is vrij recht toe recht aan, maar de muren niet allemaal haaks. Oppervlak is ongeveer 6.60 x 3 meter, met een uitsparing ter grootte van een deurmat, van een gat naar het kelderraam.

Keramische tegels laten leggen

De tuin is nu een vlakte zand. We hebben 85 m2 tegels. Die gelegd mogen worden. Is dit mogelijk op kort termijn en wat zijn hier de kosten van Het zijn 80 x 80 tegels 2 cm dik

Terras leggen met terrastegels

Ik wil in onze achtertuin graag 58 m² bestrating laten leggen. Het gaat om een oud terras dat vervangen moet worden en een stuk dat nieuw moet worden betegeld, zodat er één geheel ontstaat. Ik wil hiervoor graag keramische tegels van 60 x 60 x 4 cm in een zandbed laten leggen. Ik heb de tegels nog niet gekocht, hiervoor mag ook een aanbieding worden gedaan. In mijn achtertuin kan eenvoudig een schuttingdeel worden verwijderd. Achter mijn tuin loopt een doodlopende weg. De bestrating loopt niet recht-toe-recht-aan. Bijgaande het ontwerp van het aan te leggen terras en werkomschrijving. Voor de werkzaamheden zal ik een schuttingdeel weghalen waardoor de tuin direct vanuit de straat toegankelijk is. Ik heb nog geen materiaal gekocht maar volgens de fabriek zijn de tegels uit voorraad leverbaar. Ik zou het op prijs stellen om meerdere offertes te ontvangen.

Bestrating leggen

Tuin bestraten met beton tegels of keramische tegels. Te bestraten deel is 35 tot 40 m2. Er ligt nu nog oude bestrating maar deze haal ik er zelf uit.

Tuin renoveren

In de tuin moeten de schuttingen vervangen worden, de tuin geëgaliseerd worden, nieuwe keramische tegels, schuurtje van ongeveer 150 x 300 cm en beplanting en eventueel lindebomen in borders. De tuin is ongeveer 7,5 meter breed en 5 meter diep.

Terras leggen met keramische tegels

Aanleggen van keramische terrastegels, de tuin is goed te bereiken. Minimale voorwerk. Oppervlakte van de tuin 29.5 m2, de 60 x 120 cm keramische tegels (zijn al aangeschaft). Startdatum het liefst in week 37 of 38.

Tuin laten vernieuwen

Tuin egaliseren / ophogen (10 cm). Plaatsen keramische tegels 120x30x2 (30m) inclusief afwatering.

Tuin renovatie

In totaal komt het ongeveer uit op ongeveer 30 m2 keramische tegels leggen (denk aan 4 cm dik) overkapping van 3 x 3 (bedoeling tegen de schuur, achterkant (1 zijde tegen de schuur) gesloten) - eventueel lichtplan ongeveer 8 m2 groen (waarvan ongeveer 4 m2 planten in grind, niet zulke groene vingers, 2 m2 gras met olijf, 2 m2 hortensia).

Sierbestrating leggen met keramische tegels

Het laten leggen van keramische tegels van 60 bij 60cm. De oppervlakte is 31 vierkante meter. De tuin is leeg, moet nog wel worden opgehoogd en geëgaliseerd. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische tegels leggen met bijkomende werkzaamheden

Ik wil mijn tuin laten leegruimen en daarna bestrating laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 50 m² keramische tegels van 100 x 100 x 2 cm, kleur antraciet. Ook moet er een regengoot worden gelegd langs de randen van de tegels op de plek waar een overkapping geplaatst gaat worden. Die komt op een later moment achter in de tuin tegen de schuur. Ook moeten er langs de randen van de tuin opsluitbanden geplaatst worden. Bovendien willen we daar verlichting in de tegels laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met daarin een aparte post voor de materialen. We willen deze klus graag in maart 2018 laten uitvoeren.

Partners

Partners van Casius