Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met keramische tegels bestraten:

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 36 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met keramische tegels bestraten uit heel Nederland:

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Graag een tuin aanleggen van een nieuwbouwwoning. Tuin is reeds uitgegraven. Er ligt nu cementzand los in. We willen keramische tegels van 1.7cm dik laten leggen. Betreft 35 m2 in de voortuin en 10 m2 in de achtertuin. De achtertuin heeft geen achterom. Wat kost gestabiliseerd zand hiervoor? Wat kost het bestraten? Tegels schaffen wij zelf aan.

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

Binnen nu en 2 weken wil ik de achtertuin van 80 m2 laten afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna moet er een zandlaag aangelegd worden waarop een keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13 m3. De grond moeten worden afgevoerd naar een andere locatie 18 km verder op. De grond kan hier zo heengebracht worden en neergestort. Separaat wil ik graag een offerte ontvangen voor het afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook hier zal er dan 13 m3 zand gestort moeten worden en geëgaliseerd.

Tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen

Tuin egaliseren, bestraten met nieuwe keramische tegels 90 x 90 cm oppervlakte 95 m2. Oude klinkers er uit halen en opnieuw bestraten ongeveer 70 m2. Aanleg graszoden 75 m2.

Bestrating in de achtertuin aan laten leggen

Wij hebben een andere woning gekocht per 1 juli. Daar ligt nu een prachtige tuin in, maar wij vinden dit teveel tuin, teveel beplanting. Wij willen op een rand aan zijkant na de gehele tuin betegeld hebben. De tuin is 70 m2 groot en wij denken aan keramische tegels.

Tegelwerken buitenshuis

Welke tegels wenst u te plaatsen? Keramische tegels. Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? Ongeveer 52 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tuin moet compleet worden bestraat met keramische tegels inclusief verdicht zandbed en drainerende mortel. Het liefst met de red-sun-rustic-wood-oak-grey-tegel. Eventueel inclusief leeghalen en afvoeren van de oude tuin.

Keramische tegels leggen

Tuin van 10 x 5 meter bestraten. Er liggen nu nog tegels die verwijderd en ook afgevoerd moeten worden. Zoeken dus een complete offerte. De nieuwe tegels schaffen we zelf aan. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin bestraten met keramische tegels

De achtertuin van onze nieuwbouwwoning willen wij mogelijk graag voorzien van keramische tegels met een afmeting van 60 x 60 x 4 cm. Het gaat om een oppervlak van 35 m2. Het bestraten vind plaats na realiseren van de tuinkamer. Graag ontvang ik van u een offerte voor de tegels en aanleg.

Tuin bestraten en borders aanleggen

De tuin gedeeltelijk ophogen, bijna geheel betegelen en borders aanleggen (met aarde daarin). Bamboe van de buren begrenzen. Wij halen zelf de bestaande beplanting en tegels uit onze tuin. Zie de bijlage voor de afmetingen en het plan. Graag ontvangen wij een gespecificeerde offerte met daarin verschillende opties verwerkt, zoals verschillende materialen voor de 60 x 60 tegels (betontegels vs. gedeeltelijk keramische tegels).

Keramische tegels in de tuin aanbrengen

Keramische tegels 60/60 met opsluitband

Terras met keramische tegels betegelen

Ik wil in de achtertuin een nieuw terras aanleggen met keramische tegels. De tuin moet ook opgehoogd worden. Het terras dat aangelegd moet worden is 45 m2.

Partners

Partners van Casius