Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinbestrating aan laten leggen:

Tuinbestrating aan laten leggen

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 37 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinbestrating aan laten leggen uit heel Nederland:

Tuinbestrating leggen in achtertuin

Straatwerk in de achtertuin. De achtertuin halen we zelf leeg. Deze moet dan worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is 11 meter lang en 5 meter breed. Het terras bij de achterdeur moet gelegd worden met tegels 60 bij 60 centimeter in 4 rijen. Daar aan vast een rij van klinkers (oude klinkers uit mijn tuin). Dit is 5 meter breed en 1 meter lang. Achter terras moet 5 breed en in 6 rijen. Daaraan vast klinkers van 5 meter breed en 1 meter lang. Zijkant tussenstuk rechts lengte 3 meter en breedte 2,40 met 60 bij 60 centimeter tegels en klinkers. Zijkant tussenstuk links ditzelfde als rechts. Blijft er 40 cm ruimte over met een lengte van 3 meter, deze eventueel met grind of klinkers. De tuin is niet geheel recht, maar dat kan opgevuld worden met siergrind. Als het goed is hoeft er geen tegel versneden te worden . Misschien alleen klinkers.

Tuinbestrating aanleggen

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu aan het klussen. Wij willen ook graag de tuin laten aanleggen en hebben al een ontwerptekening gemaakt. We hebben een tuin van ongeveer 150 m² en willen daar bestrating laten leggen. We denken aan tegels van 60 x 60 cm en willen dat misschien laten combineren met een strook grind. Ook willen we gestuukte plantenbakken van ongeveer 90 cm hoog laten plaatsen. We laten de tuin hier graag even beoordelen en bespreken dan het ontwerp. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Boomstronk verwijderen

In een border van 2 x 3,5 meter, die ik graag wil gaan verharden, staat nog een boomstronk met dikke wortels. Deze boom is afgelopen najaar op een hoogte van ongeveer 70 cm maaiveld afgezaagd. Maar nu ik begonnen ben om de zwarte grond te verwijderen rondom de stronk, om tuinbestrating aan te leggen, stuit ik op veel dikke wortels. Nu vraag ik me af wat ongeveer de kosten zijn om deze stronk en wortels te verwijderen zodat ik de gehele border kan gaan verharden.

Tuinbestrating leggen

Graag wil ik een terras van ongeveer 20 m2 en 15 m2 aanleggen. Tevens klein grondverzet in verband met het aanbrengen van het wit zand. Wit zand reeds aanwezig. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin aan laten leggen. Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren. Het gaat om ongeveer 24 m2. Er liggen nu wat grindtegels, in het midden is zand met wildgroei. Ik wil dit graag allemaal laten verwijderen en de tuin dan opnieuw strak laten maken. Ik wil graag tegels van 60 bij 60 cm en dan ongeveer 4 mm dik.

Tuinbestrating aanbrengen

Graag een offerte voor het leggen van 50 m2 keramische tegels op beton/mortel. Het huidige terras wordt door ons verwijderd. Waarschijnlijk is er ongeveer 3 m3 zand nodig voor het ophogen. De tegels zullen we zelf kopen. Graag advies betreffend de onder grond en dikte van de benodigde tegels.

Tuinbestrating in de tuin aanleggen

Leggen van bestrating in tuin: - ongeveer 70 m2 tegels van 60 bij 60 (nog niet besteld); - verwijderen/afvoeren grond/grasveld (kan in de gemeente gratis gestort worden); - leveren zand; - achterom bereikbaar (1 meter breed).

Terras en bestrating ophogen

1) Ik wil graag de oude tuinbestrating en de terras eruit laten halen, 3-4 cm ophogen met ophoogzand, verdichten, aantrillen, egaliseren en daarna de bestaande tegels en opsluitbanden op nieuw leggen. De oude tegels zijn ongeveer 40 x 20 cm, total 45 m², opsluitbanden ongeveer 47 m2. 2) wil ik graag een tuinterras nieuw aan laten leggen, het gaat om ongeveer 10,5 m² terras, en een looppad 7,5 m lang en 1,0 m breed, met opsluitbanden, met compleet grondwerk. Bestaand betonsteen 50 x 50 cm. Er is een tekening beschikbaar.

Tuinbestrating aanbrengen

Ik wil in mijn tuin tegels laten leggen. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter, 130 a 140 grijze stoeptegels. Betreft een nieuwbouw woning dus de grond moet sowieso geëgaliseerd worden en wellicht nog worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinbestrating in wildverband aanleggen

Half mei wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er is daar een semi daktuin van 5 x 12 meter. Door de aannemer wordt er al zand en een grondpakket met substraat gelegd, totaal 23 cm hoog. Wij willen daarop graag een terras laten leggen van ongeveer 4 x 3 meter. Wij hebben een keramische tegel gezien met een geringe dikte van 3 tot 4 cm, type Matterhorn van Redsun. Die willen we daar in wildverband laten leggen. We hebben de tegelmaat niet opgenomen. Verder willen we een pad van 3 x 1,5 meter laten leggen aan de achterzijde, mogelijk met klinkers. Er is scherp zand aanwezig. Er is een maximum voorgeschreven gewicht per m² voor de daktuin van 4,6 kN en een maximum veranderlijke belasting van 4 kN per /m². Ik nodig bedrijven graag uit om e.e.a. met mij te bespreken en een offerte te verzorgen. Er zijn in de groep van 73 opgeleverde woningen nog enkele bewoners die de uitkomst van de offerte willen horen. Het kan dus een klus voor meerdere klanten worden.

Partners

Partners van Casius