Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinbestrating aan laten leggen:

Tuinbestrating aan laten leggen

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 37 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinbestrating aan laten leggen uit heel Nederland:

Tuinbestrating opnieuw leggen

Het betreft een kleine achtertuin. Ik denk zelf: 18 m2 moet helemaal op nieuw gelegd worden met bestaande tegels, het zijn twee verschillende tegels 30 x 30 en 60 x 40 cm.

Tegels leggen in de tuin

Ik zou mijn tuinbestrating willen vernieuwen. Het gaat om 65 m2 en de oude bestrating verwijderen wat gaat dit kosten. Grond egaliseren en oude tegels er uit. Nieuwe tegels schaf ik zelf aan.

Tuinbestrating leggen

We willen de tuin laten bestraten met 60 x 60 cm tegels. Alles wat er nu in ligt en staat willen we eruit hebben. Oppervlakte tuin is ongeveer 45 m2.

Tuinbestrating leggen

Het bestraten van de achtertuin. Het betreft ongeveer 40 m2. Aan 1 zijde 9 meter aan opsluitbandjes. Zand en tegels (50x50x5) zijn aanwezig. We hebben de ondergrond opgehoogd met zand.

Tuinbestrating leggen in achtertuin

Straatwerk in de achtertuin. De achtertuin halen we zelf leeg. Deze moet dan worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is 11 meter lang en 5 meter breed. Het terras bij de achterdeur moet gelegd worden met tegels 60 bij 60 centimeter in 4 rijen. Daar aan vast een rij van klinkers (oude klinkers uit mijn tuin). Dit is 5 meter breed en 1 meter lang. Achter terras moet 5 breed en in 6 rijen. Daaraan vast klinkers van 5 meter breed en 1 meter lang. Zijkant tussenstuk rechts lengte 3 meter en breedte 2,40 met 60 bij 60 centimeter tegels en klinkers. Zijkant tussenstuk links ditzelfde als rechts. Blijft er 40 cm ruimte over met een lengte van 3 meter, deze eventueel met grind of klinkers. De tuin is niet geheel recht, maar dat kan opgevuld worden met siergrind. Als het goed is hoeft er geen tegel versneden te worden . Misschien alleen klinkers.

Tuinbestrating aanleggen

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu aan het klussen. Wij willen ook graag de tuin laten aanleggen en hebben al een ontwerptekening gemaakt. We hebben een tuin van ongeveer 150 m² en willen daar bestrating laten leggen. We denken aan tegels van 60 x 60 cm en willen dat misschien laten combineren met een strook grind. Ook willen we gestuukte plantenbakken van ongeveer 90 cm hoog laten plaatsen. We laten de tuin hier graag even beoordelen en bespreken dan het ontwerp. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Boomstronk verwijderen

In een border van 2 x 3,5 meter, die ik graag wil gaan verharden, staat nog een boomstronk met dikke wortels. Deze boom is afgelopen najaar op een hoogte van ongeveer 70 cm maaiveld afgezaagd. Maar nu ik begonnen ben om de zwarte grond te verwijderen rondom de stronk, om tuinbestrating aan te leggen, stuit ik op veel dikke wortels. Nu vraag ik me af wat ongeveer de kosten zijn om deze stronk en wortels te verwijderen zodat ik de gehele border kan gaan verharden.

Tuinbestrating leggen

Graag wil ik een terras van ongeveer 20 m2 en 15 m2 aanleggen. Tevens klein grondverzet in verband met het aanbrengen van het wit zand. Wit zand reeds aanwezig. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin aan laten leggen. Ik wil graag tegelwerk laten uitvoeren. Het gaat om ongeveer 24 m2. Er liggen nu wat grindtegels, in het midden is zand met wildgroei. Ik wil dit graag allemaal laten verwijderen en de tuin dan opnieuw strak laten maken. Ik wil graag tegels van 60 bij 60 cm en dan ongeveer 4 mm dik.

Tuinbestrating aanbrengen

Graag een offerte voor het leggen van 50 m2 keramische tegels op beton/mortel. Het huidige terras wordt door ons verwijderd. Waarschijnlijk is er ongeveer 3 m3 zand nodig voor het ophogen. De tegels zullen we zelf kopen. Graag advies betreffend de onder grond en dikte van de benodigde tegels.

Partners

Partners van Casius