Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tilburg of directe omgeving.

1698 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit aan laten leggen, voortuin aanleggen en bestraten, oprit met grind laten maken, dubbele oprit voor de garage bestraten, tuin leeghalen en bestraten, terras aanleggen, bestrating met keramische tegels, oprit beklinkeren, oprit van grind, oprit van grind aanleggen, tuin bestraten, tuin opnieuw bestraten, bestrating vervangen, tuin ophogen en tegels leggen, tuintegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tilburg:

Tuin helemaal laten bestraten

Ik zou graag een offerte opvragen voor de tuin van mijn nieuwe woning. De tuin is 10.75 meter lang en 5.30 meter breed. In de tuin is er een schuur aanwezig. Het gras en de bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient volledig bestraat te worden met antraciet tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is bereikbaar via een poortdeur.

Betontegels in voortuin leggen

18 m2 aflopend voor regenwater aanleggen van voortuintje. Ligt nu alleen zwart zand en koppelstones.

Bestrating van tuin en oprit vernieuwen

Ik wil mijn tuin en oprit opnieuw laten bestraten. de klant zal zelf de stenen aanschaffen bij de Praxis.

Tuin van bestrating voorzien

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 40 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 7,5 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Voortuin leeghalen en straten

Ik wil de voortuin bestraten, gedeeltelijk met bestaande bestrating (20 stuks betontegel 60 x 40 cm). Ook wil ik een aantal struiken verwijderen. Aanleggen van 3 borders van ongeveer 2 m2.

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 36 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Opnieuw bestraten van de oprit

Huidige oprit opnieuw bestraten. Ongeveer 27 m2 met 20 x 30 cm betontegel. Ondergrond moet gemaakt worden zonder verzakkingen wanneer auto op oprit staat. Verwijderen stenen en zand, indien nodig, in offerte opnemen.

Sierbestrating achtertuin en voortuin

Het leggen van sierbestrating voortuin 15 m2. Er liggen op dit moment oude tegels. Het leggen van sierbestrating achtertuin 24 m2 alleen aarde op dit moment.

Achtertuin voor een deel straten

Achtertuin deels bestraten. Aan het huis achter een terras doorlopend met een pad naar achter en achterin de tuin ook weer ren terras. In totaal 60 m2.

Sierbestrating aan laten leggen

18 m2 sierbestrating leggen. Zwart zand wordt door onszelf afgegraven en afgevoerd. Dus wit zand egaliseren en leggen.

Complete betrating in de tuin aanbrengen

Voor een nieuwbouw woning grondwerk en bestrating. Achter ca 35 m2 en voor ca 30 m2. Tuinontwerp aanwezig.

Tuintegels als bestrating aanleggen

In de achtertuin liggen op dit moment oude tegels. Deze tegels dienen verwijderd te worden. Hierna zal de tuin worden geëgaliseerd en nieuwe grote grijze tegels gelegd. De oppervlakte is 54 m2. De tuin is goed bereikbaar.

Tegels in de voor- en achtertuin aanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die nieuwe, keramische, tegels in onze voor- en achtertuin kan leggen. We hebben onze oude tegels verkocht en die zullen 21 juni worden opgehaald. We hebben een offerte ontvangen van een bevriende hovenier, echter schrokken wij enorm van het bedrag, €14.000, en zouden wij ook graag door u een offerte willen laten maken. Het om ongeveer 80 m2 in de achtertuin en ongeveer 20 m2 in de voortuin. Zowel in de voor als achtertuin ligt momenteel gestabiliseerd zand, we hebben ons laten vertellen dat er een cementlaag moet komen.

Herbetegelen van de achtertuin

In de voortuin dient het gras verwijderd te worden. Hierna zal er 25 m2 bestrating moeten worden aangebracht. In de achtertuin dienen de oude tegels te worden verwijderd, de tuin opgehoogd en nieuwe tegels gelegd. De oppervlakte hiervan is 66 m2. Kunt u separaat vermelden wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude tegels en het gras.

Terras en pad aanleggen

Een terras aan de kant van het huis aanleggen (5.40 bij 4.30 meter), een pad (1 meter breed en 7 meter lang) en voor en naast de schuur tegels (45 bij 3.70 meter). Het terrasstuk bij het huis en de helft van het tuinpad is al 13 cm afgegraven. De grond is nog niet afgevoerd. Verhoogde tuinbakken aan elke kant van de schutting (7 meter bij 90 cm en 9 meter bij 90 cm). Bij de kraan wil ik graag een putje aanleggen in het terras, aansluiten op regenwater.

Tegels leggen voor een rokersabri

In de tuin van een logeerhuis zal een rokersabri geplaatst gaan worden. Wij willen daarvoor als ondergrond een stuk van 300 x 150 cm laten betegelen met tegels van 50 x 50 x 6 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Achtertuin geheel bestraten

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 50 m² waar wij de bestrating willen laten vervangen. De oude tegels moeten eruit en de tuin moet worden opgevuld en geëgaliseerd met zand. Daarna willen we de hele tuin strak laten betegelen. We hebben geen voorkeur voor tegels en een patroon is ook niet nodig. Het mogen eenvoudige tegels in een budgetvriendelijke prijsklasse zijn. We maken graag een afspraak om de tuin hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Terras en paden aanleggen

Ik zou graag een terras en paden willen laten aanleggen met terrastegels, beton, en opsluitbanden. De oppervlakte is ongeveer 27 m2.

Achtertuin laten bestraten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten. De achtertuin is al reeds afgezet met schuttingen en is afgewerkt met een opstaande rand. Er dient voorafgaand vermoedelijk 10 cm opgehoogd te worden, omdat er momenteel houten vlondertegels liggen die op een houtenframe zijn geplaatst. Ik zou graag betontegels willen laten leggen van ongeveer 60 x 60 cm. Er zijn dient veel op maat gesneden te worden aangezien er nauwelijks haakse hoeken zijn in de tuin. Ik zou graag tegels via Gamma thuis willen laten bezorgen. Oude vlonders dus graag vervangen en de randen van de achtertuin op maat laten snijden. Zelf maken we alles leeg en leggen we worteldoek op de grond De vraag is dus om een onderlaag aan te brengen en te betegelen.

Achtertuin met keramische tegels bestraten

Ik wil mijn achtertuin opnieuw laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 cm, op de zelfde plaats als waar de huidige tegels nu liggen, afgerond op meestal hele tegels. De huidige tegels zal ik zelf verwijderen. Het terras heeft een trapje van 4 treden, die ook van dezelfde tegel is gemaakt. Dit moet ook zo met de nieuwe tegel gedaan worden. Het gaat om ongeveer 71 m2. Betreffende het leggen adviseert Gamma: U legt de tegel op een waterdoorlatende ondergrond met drainagemortel, vervolgens smeert u de onderkant van de tegel in met hechtmortel, zodat de tegel goed hecht aan de drainagemortel.

Kapotte stelconplaten vervangen

Leveren en leggen van 2 stelconplaten (ter vervanging van twee kapotgereden stelconplaten).

Grote plantenbak rondom de carport vernieuwen

Rondom de carport heb ik een grote plantenbak. Er staat nu een enkelsteens muur die ik graag wil laten vervangen door opsluitbanden. De plantenbak is aan beide zijde 6 meter lang en 7 cm hoog.

Afsluitbandjes voor de tuin leveren en plaatsen

In de tuin 14 meter afsluitbandjes plaatsen als afscheiding tussen grind en gras. Het mag een gewone grijze (standaard) band zijn. Deze graag mee aanbieden.

Voortuin bestraten en steenkorven plaatsen

Wij willen onze voortuin leeghalen en daar ongeveer 32 m² bestrating laten aanleggen, zodat er een auto geparkeerd kan gaan worden. Wij halen zelf de meeste planten en het gras weg, maar hebben bij de grote struiken wat hulp nodig. We willen alles ook door de aannemer laten afvoeren. Er moet wellicht zand of verharding worden aangebracht. Daarna willen we er bestrating, maar laten ons over de materiaalkeuze graag even adviseren. Dat hoeft geen duur materiaal te zijn, mag ook hergebruik zijn. We willen de voortuin aan 1 zijde laten afwerken met steenkorven van 50 cm hoog en 30 cm breed. De lengte voor de steenkorven is ongeveer 5 tot 6 meter. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Tuintegels aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van 30 m2. Ik wil graag betontegels.