Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tilburg of directe omgeving.

1733 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tilburg:

Tegels leggen

Ik wil graag tegels van 60x60x4 cm en 30x60x4 cm laten leggen op terras 5x4.2 meter en terrasje bij schuur van 3.3x3 meter en tuinpad tussen deze terrasjes van 7x0.6 meter. Tevens wil ik ca 22 opsluitbanden laten plaatsen. Ook wil ik graag strook zand verdichten en egaliseren tbv kunstgras van ca 7x4 meter. Al het materiaal regel ik zelf, het gaat puur om de uitvoering.

Tuin betegelen

Ik wil graag de buiten plaats laten betegelen. De oude tegels dienen ook afgevoerd te worden. Nieuwe tegels hebben de afmeting 80x40x4. Zo'n 25m2. Zie foto, tegels ga ik zelf aanschaffen

Oprit betegelen

Ik zou graag mijn oprit laten betegelen. Het gaat om ongeveer 25m2 en de ondergrond moet nog opgehoogd worden met zand. Voorkeur steen: 60Plus Soft Comfort Nero20x30x6cm. De huidige ondergrond halen we er zelf uit. Naar schatting 12 BigBags zand voor nodig.

60 cm bij 60 cm natuurtegels recht leggen

20m2 aan 60cm bij 60 cm natuurtegels zijn verzakt. Deze willen we graag recht laten leggen. Het betreft een voortuintje en een achtertuintje. Niet al te lastige klus, maar wel werk voor een vakman.

Achtertuin bestraten

Bestraten tuin 50m2. ligt nu houten vlonder in. En 8m2 verleggen paadje

Achtertuin bestraten met betontegels

De achtertuin moet opnieuw betegeld worden er liggen nu veel verschillende tegels. We willen gewoon simpele betontegels erin laten leggen en mss moet het wat opgehoogt worden met wit zand. De tuin in ong 50 m². We kunnen ook zelf de tegels eruit halen.

Achtertuin bestraten

achtertuin van circa 30 vierkante meter , iets ophogen ( enkele centimeters) en bestraten met 'waaltjes', die ik al heb. Er liggen nu stoeptegels, maar die worden van te voren weggehaald als de straatmaker met zijn klus begint. Na het bestraten: met trilplaat de bestrating vastleggen.

Oprit opnieuw aanleggen + planten borders metselen

Het gaat om de oprit vervangen, evt plantenbak metselen met betonbandjes (60 cm bij 15 cm), de oprit is ongeveer 30 m2. Graag een offerte inclusief weghalen oude tegels en een offerte exclusief weghalen oude tegels. De nieuwe tegels worden 30 x 40 cm of 20 x 40 cm, deze regel ik zelf. Ik weet niet of er zand nodig is, of misschien zelfs metselzand, als u aangeeft wat u nodig heeft, kan ik dit eventueel zelf aanschaffen. Ik heb een paar trompet boompjes in de tuin, deze gaan weg. Kunnen jullie dit afvoeren? Wanneer zou u kunnen?

Tuin opnieuw bestraten

80 m2 tuin bestaat nu uit tegels en gras. Wil onderhoudsvrije tuin, denk dan aan voornamelijk grote tegels, stuk grind en 2 plantenbakken. Zie concept voorbeeld foto

Tuin leeghalen, de boel afvoeren en egaliseren

Tuin van 70 vierkante meter leeg halen en afvoeren en egaliseren. 30x30 tegels bielzen, 3 boompjes, zand, struikjes en wat afval. Bereikbaar via poort achter van 90 cm naar gang

Tuin renoveren

Ik wil de bestaande betontegels 60 X 40 cm verwijderen en afvoeren en grondverbetering voor dikke betontegels. En het resterende gedeelte van de voortuin geschikt maken voor kunstgras.

Nieuwe tegels in tuin

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 170 tegels 60 cm bij 60 cm leggen in rechthoekig vlak en met looppad van 1,20 m. De gehele tuin is 10 bij 14 m. De huidige bestrating moet eruit en daarna moet het worden opgehoogd worden met zand. De tuin is via een achterom te bereiken.

Beton tegels leggen

Ik zoek een tegelzetter die mijn tuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Er ligt nog oude bestrating in. Graag in overleg wie die verwijderd. Ik zie graag 50 bij 50 of 60/60 cm tegels. Deze zijn nog niet aanwezig. Het gaat ook om egaliseer werk. Het betreft 25 m2.

Een hout-look vlonder realiseren op een grote bak

In onze tuin staat een grote verhoogde bak met veel zand en wat bloemen. Op deze bak zouden wij een vlonder willen. Deze zou 3mx3m worden. De vlonder willen we graag in houtlook. Er moet waarschijnlijk worteldoek onder de vlonder komen ivm met onkruid uit de bak.

Een bestaande oprit voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe betonklinkers en ongeveer 12 meter aan opsluit(beton)band. Het betreft 45 m2 aan bestrating wat verwijderd moet worden. Vervolgens eventueel egaliseren en voorzien van nieuwe betonklinkers.

30cm tuin tegels leggen

65 m2 tuin tegels leggen. De tegels moeten opnieuw betegeld worden. Ik haal zelf de huidige tegels eruit. Misschien moet het nog egaliseren. Eventueel zelf storten.

Achtertuin bestraten

Ongeveer 90 m2 bestraten met tegels 60x60x4,7, aan trillen gele grond. Tegels 30 x 30 zitten er op dit moment in, maar deze zal ik zelf weghalen.

Oprit aanleggen met waaltjes

Oprit voorzien van waaltjes 18 * 4 meter. Zie foto. Graag de prijs voor het verwijderen van de oude bestrating apart benoemen op de offerte. De oude waaltjes laat ik graag door u afvoeren.

Stoeptegel bestrating

26 m2 achtertuin bestraten met stoeptegels. De achtertuin is momenteel gedeeltelijk beton zand en tegels dit moet verwijderd worden en afgevoerd.

Oprit in weide realiseren

Wij zijn op zoek naar een betaalbare oplossing om een strook in de weide te verharden tot voetpad en oprit, waar ook met de aanhanger overheen gereden kan worden. Zwarte grond met weide is de huidige ondergrond. Het gaat om ongeveer 50 m lang en ik denk 5 meter breed. Ik zie graag uw invulling op dit project tegemoet.

Tuin bestraten

Graag laat ik mijn tuin betegelen. De tuin laat ik eerst graag leeghalen door de vakman en het afvoeren. De stukken die betegeld moeten worden zijn: 3 bij 4 meter en het andere stuk is 3 bij 7 meter.

Oprit betonneren

Graag laat ik de oprit betonneren. Er liggen momenteel standaard klinkers. Deze kunnen wij zelf weghalen en ze hoeven niet afgevoerd te worden. Het moet opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 100 m².

Betonklinkers tuin opnieuw laten leggen

Tuin opnieuw leggen. +/- 30 vierkante meter.

Oprit bestraten inclusief leggen opsluitenbanden

Oprit bestraten met courstone. Het gaat om 45 m2, het grond werk is al gedaan. Er ligt al gebroken puin in met daarop wit zand. Graag ontvang ik een offerte inclusief het leggen van de opsluitbanden.

Verzakt terras opnieuw bestraten

Onze terras is verzakt en dient vervangen en vergroot te worden. De toekomstige situatie moet 25 m2 worden. Al het materiaal hiervoor graag in overleg aanleveren.