Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tilburg of directe omgeving.

1710 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: mandelig pad bestraten, dakterras maken, zwevend dakterras maken, oprit met betontegels aanleggen, bestrating aan laten brengen, aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan, terras aanleggen bij seniorenwoning, keramische terrastegels leggen, bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, tuin betegelen, afrit bestraten, terras afwerking rondom zwembad, portugese keitjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tilburg:

Oprit verbreden

De oprit willen we graag verbreden. Er moet een stuk tuin van 1.50 x 7 meter betegeld worden met grote betontegels.

Tuintegels plaatsen in voor- en achtertuin

In de voortuin van 28 m2 en de achtertuin van 32 m2 wil ik graag tegels van 50 bij 50 cm laten leggen. De grond is al aanwezig. In de voortuin zou ik eventueel ook een border van ongeveer 17 strekkende meters willen laten plaatsen. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande tegels, totaal 60 m2?

Leggen van terrastegels

Op dit moment ligt er gras in mijn tuin. Ik ga dat er zelf uithalen. Bij Praxis heb ik terrastegels gezien 60 x 60 cm. Wat kost het me om dat te laten leggen. Het gaat om ongeveer 38 vierkante meter

Keramisch tegels leggen

Ik wil graag de tuin laten betegelen. De tuin is ongeveer 80 m2. Ik heb een achterom, zoals te zien op het plattegrond.

Plaats bestraten

Terras bestraten en een gedeelte grind leggen (zie foto voor voorbeeld). De binnenplaats is ongeveer 50/60 m2.

Plaats bestraten

Ik wil de achtertuin van 45 m2 laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De tegels hebben wij nog niet. Eventueel mogen de oude cobblestones verwijderd worden. Ik wil ook een drainage laten aanleggen. Wij hebben een achterom.

Achtertuin met terrastegels bestraten

De tuin is volgende week helemaal leeg en de terrastegels zijn al besteld. Wil graag dat iemand mijn tuin van 54 m2 komt bestraten. Ik weet niet of het geëgaliseerd moet worden. Alle tegels worden al eruitgehaald door iemand anders. Ik heb een poort.

Voortuin betegelen en tuinhek plaatsen

De buren en ik zouden graag onze voortuin betegelen en een nieuw tuinhek plaatsen. Zouden wij zelf materialen kunnen aanschaffen en jullie plaatsen of kan dit niet. Het zou gaan om afgraven ophogen stenen en hekwerkje plaatsen en afvoeren afval. Voortuin is ongeveer 38m2

Tuintegels leggen en hekjes met poortjes plaatsen

De buren en ik willen graag de voortuin helemaal laten bestraten. Dit is ongeveer 38 m2. En nieuwe tuinhekjes plaatsen met poortje. Zouden wij zelf materialen kunnen aanschaffen en jullie het plaatsen of alles via jullie. Dus afgraven ophogen plaatsten stenen en tuin hek en afvoeren afval wat zijn daar voor de kosten.

Tuin bestraten

Ongeveer 40 m tegels verwijderen en afvoeren (30 x 30 cm), afgraven, wit zand erin, goed egaliseren en opnieuw bestraten met tegels 60 x 30 cm of groter.

Tuin laten bestraten

Het bestraten van onze achtertuin. Rond de 50m2. Wat oude tegels eruit. Afgraven en ophoogzand. Weten nog niet wat voor stenen. Geen moeilijk ontwerp. Moet gewoon mooie vlakke tuin worden. Graag prijsindicatie adhv offerte

Composiet dakterras aanleggen

Het gaat om een bestaand bitumen dakterras van ongeveer 30 m2 waarop wij planken van composiet zouden willen plaatsen. Hiervoor graag een vrijblijvende, complete offerte met materialen en manuren.

Bestrating vervangen in tuin achter

We willen onze gehele achtertuin laten bestraten. Rond de 50 m2. Weten nog niet wat voor stenen. Oude tegels moeten er nog uit. Tuin deels afgegraven worden en worden bijgevuld met zand. Geen moeilijk ontwerp nodig. Mooie makkelijke stenen. Datum in overleg, in ieder geval voor 1 juni.

Nieuwe bestrating in de tuin leggen

We willen nieuwe bestrating in de tuin waar nu ook de bestrating al ligt. Er liggen ook vlonders die moeten blijven liggen. Soort tegel weten we nog niet maar wel groter dan nu is. De bestrating ligt nu op zand. Ik denk dat het tussen de 30 en 35 m2 meter is.

Voortuin laten betegelen

Graag zouden wij de voortuin laten betegelen, de tuin is 6,20 meter x 5 meter. In de tuin hebben we losse steentjes liggen die eruit moeten en zakt de grond al wat dus het moet ook nog opgehoogd worden. We willen een simpele voortuin met tegels zodat er geen tijd meer gestoken hoeft te worden in het schoonmaken ervan.

Bestrating aanleggen

Op ongeveer 10m2 moet een betonlaagje gestort worden. En ongeveer 30m2 opnieuw bestraten

Tuin helemaal laten bestraten

Ik zou graag een offerte opvragen voor de tuin van mijn nieuwe woning. De tuin is 10.75 meter lang en 5.30 meter breed. In de tuin is er een schuur aanwezig. Het gras en de bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient volledig bestraat te worden met antraciet tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is bereikbaar via een poortdeur.

Betontegels in voortuin leggen

18 m2 aflopend voor regenwater aanleggen van voortuintje. Ligt nu alleen zwart zand en koppelstones.

Bestrating van tuin en oprit vernieuwen

Ik wil mijn tuin en oprit opnieuw laten bestraten. de klant zal zelf de stenen aanschaffen bij de Praxis.

Tuin van bestrating voorzien

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 40 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 7,5 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Voortuin leeghalen en straten

Ik wil de voortuin bestraten, gedeeltelijk met bestaande bestrating (20 stuks betontegel 60 x 40 cm). Ook wil ik een aantal struiken verwijderen. Aanleggen van 3 borders van ongeveer 2 m2.

Tuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag een all in prijs voor bestrating van circa 36 m2 aan keramische tegels in cement en ongeveer 8 a 9 m2 aan kunstgras in de tuin. Eventueel ook een offerte dan met tegels op zand met zelfde oppervlakte aan tegels en zelfde oppervlakte aan kunstgras. Bij leggen op zand zal minimum aan aan-en afvoer zijn omdat de tegels er pas afgelopen zaterdag er uit gegaan zijn en soortgelijke tegels terug gelegd zullen worden mits het geen keramische worden.

Opnieuw bestraten van de oprit

Huidige oprit opnieuw bestraten. Ongeveer 27 m2 met 20 x 30 cm betontegel. Ondergrond moet gemaakt worden zonder verzakkingen wanneer auto op oprit staat. Verwijderen stenen en zand, indien nodig, in offerte opnemen.

Sierbestrating achtertuin en voortuin

Het leggen van sierbestrating voortuin 15 m2. Er liggen op dit moment oude tegels. Het leggen van sierbestrating achtertuin 24 m2 alleen aarde op dit moment.

Achtertuin voor een deel straten

Achtertuin deels bestraten. Aan het huis achter een terras doorlopend met een pad naar achter en achterin de tuin ook weer ren terras. In totaal 60 m2.