Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tilburg of directe omgeving.

1717 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: dakterras aanleggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand, opnieuw leggen twee rijen terrastegels, terrastegels leggen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tilburg:

Oprit in weide realiseren

Wij zijn op zoek naar een betaalbare oplossing om een strook in de weide te verharden tot voetpad en oprit, waar ook met de aanhanger overheen gereden kan worden. Zwarte grond met weide is de huidige ondergrond. Het gaat om ongeveer 50 m lang en ik denk 5 meter breed. Ik zie graag uw invulling op dit project tegemoet.

Tuin bestraten

Graag laat ik mijn tuin betegelen. De tuin laat ik eerst graag leeghalen door de vakman en het afvoeren. De stukken die betegeld moeten worden zijn: 3 bij 4 meter en het andere stuk is 3 bij 7 meter.

Oprit betonneren

Graag laat ik de oprit betonneren. Er liggen momenteel standaard klinkers. Deze kunnen wij zelf weghalen en ze hoeven niet afgevoerd te worden. Het moet opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 100 m².

Betonklinkers tuin opnieuw laten leggen

Tuin opnieuw leggen. +/- 30 vierkante meter.

Oprit bestraten inclusief leggen opsluitenbanden

Oprit bestraten met courstone. Het gaat om 45 m2, het grond werk is al gedaan. Er ligt al gebroken puin in met daarop wit zand. Graag ontvang ik een offerte inclusief het leggen van de opsluitbanden.

Verzakt terras opnieuw bestraten

Onze terras is verzakt en dient vervangen en vergroot te worden. De toekomstige situatie moet 25 m2 worden. Al het materiaal hiervoor graag in overleg aanleveren.

Verbreden oprit met klinkers

Ik wil graag mijn oprit verbreden van 2 m lang, 70/80 cm 1.2 m2. Inclusief ophoogzand aub. Verleggen van bestaande omsluitband, 2 m 70 cm lengte baksteen muurtje voorkant oprit weghalen slijpen en afvoeren. Vakman moet deels materialen zelf meenemen en deels heb ik, dit zal moeten worden overlegd.

Tuin betegelen

Graag willen wij onze tuin achter het huis laten bestraten, er ligt nu een open stuk (achter bij de schutting) de tegels bij het huis zijn snel gelegd. Er liggen ook grindtegels die voor kinderen niet ideaal zijn. Wel willen we een stukje gras leggen voor de kinderen om te spelen. De afmeting van de tuin is 15 meter diep en 10 meter breed.

Grote tegels zetten achter tuin

Ik heb een tuin van 79 m2 en er ligt nu helft steen en helft gras. Er moeten grote lichtgrijze tegels gezet worden, en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen. Graag een offerte.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is 23.5 m2 en er ligt momenteel oude tegels in. Ik zorg er voor dat de oude tegels te verwijderd worden.

Een verzakt terras strak leggen

Ik zoek een stratenmaker die een bestaand terras in mijn achtertuin opnieuw kan leggen in verband met verzakking. Het gaat om 18 m2 wat opnieuw geëgaliseerd moet worden en misschien ook worden opgehoogd. Eventueel kan het terras ook opnieuw gelegd worden met nieuwe Toscaanse tegels. Dit bespreek ik graag met de stratenmaker. De tuin is goed bereikbaar.

Het bestraten van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan bestraten. Wij willen onze tuin graag laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. Er hoeft geen ingewikkeld patroon in, alleen een vierkant van 4 x 4 motieftegels. Onze tuin is ongeveer 40 m2 groot. ligt al zand wat alleen geëgaliseerd moet worden. De tuin is bereikbaar per achterom. De tegels zijn reeds aanwezig.

Tuin bestraten met klinkers

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die 18 m² kan bestraten in mijn achtertuin. Ondergrond dient nog een beetje opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Qua tegels dachten wij aan klinkers, hierover laten wij ons graag informeren.

De achtertuin bestraten en een plantenbak plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om een achtertuin van 50 m2. Er ligt al zand in de achtertuin dit moet alleen nog geëgaliseerd worden. Daarnaast wil ik een soort van stenen bakken waar beplanting in kan komen. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Bestraten achtertuin nieuwbouwwoning

Het betreft het bestraten van de achtertuin van een nieuwbouwwoning. Uitvoerdatum is afhankelijk van de levering tegels, dus in overleg. Zand en worteldoek wil ik best zelf aanschaffen en laten leveren maar kan wat mij betreft ook via uw bedrijf. De tegels zijn 60 x 60 x 4 cm. Er is geen ontwerp nodig. Eventueel enkele tegels niet leggen wat fungeert als perkje is het plan. De tuin is 35 m2 groot en is via een achterom bereikbaar.

Vlakke ondergrond van balkon elementen creëren voor senioren

Ik zoek een aannemer die 3 balkons kan egaliseren. Momenteel drie balkon elementen van beton zijn in de lengte tegen elkaar aan geplaatst. Aan de randen van iedere betonelement is een verhoging. Voor onze doelgroep, ouderen/zorg, is dit niet handig. We willen graag een vlakke ondergrond creëren de kans op val-gevaar door de ondergrond te reduceren. Het gaat om 15 m2 per balkon.

2 opritten bestraten

Ik wil 2x oprit bestraten met BKK 21x10,5x8 Antraciet (46m2), ligt momenteel grind. Dat moet afgevoerd worden. Daarnaast eventueel ook grind vervangen in ander deel voortuin (12m2), afhankelijk van kosten. Het gaat om zo'n 46m2

Tuin bestraten en verhoogde border realiseren

Tuin (35 m2) waarvan ongeveer 21 m2 wil ik laten bestraten met betontegels. De huidige laat ik eventueel verwijderen en afvoeren door de vakman. Tevens het creëren van een verhoogde border van 3.5 x 1.5 meter met hierin een zitplek/bankje.

Terras waaltjes visgraat

Ik wil een terras laten leggen van 17 m2. Dit moet inclusief het leveren van de waaltjes. De waaltjes moeten in een visgraat motief geplaatst worden.

Reparatie terrastegels

Ik wil 2 terrastegels goed laten leggen. Keramische tegels die op harde ondergrond van zand/mortel liggen. Moet een extra tegel eruit om er makkelijk bij te kunnen. Er zijn reservetegels en voegmortel, maar geen zand/mortel. De tegels zijn 60 bij 60 cm.

Betontegels 60x60 cm leggen

Voortuin leggen 25m2 in blokformaat 5,50x4,60m2 in zand

Keramische terrastegels leggen

Het gaat om het leggen van keramische tegels in de voortuin. Het oppervlak is 30 m2.

Betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis

Wij willen graag uitbreiding van de gewone grijze betonnen tuintegels 50 x 50 cm die er al liggen voor terras en paden op 4 plekken met name voor de containers om 2 hoeken op te vullen en een uitloop te maken bij het pad bij de schuur. Het gaat om 31 tegels. 8 m2.

Oppervlakte laten herbestraten

Ik wil graag 28 m2 oude bestrating eruit halen en nieuwe leggen. De betontegels 60 x 60 x 4 cm. Ik heb een achterom.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag 45 m2 oude bestrating eruit halen en nieuwe plaatsen. Nieuwe tegels zijn 60 x 60 cm, moet dus ook ingezaagd worden. Daarnaast ben ik benieuwd naar de kosten voor het afvoeren van de oude materialen. De tuin is bereikbaar middels een poort.