Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Tilburg of directe omgeving.

1722 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, parkeerplaats opnieuw bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin, composiet vlonderplanken, tuinen en parkeerplaats bestraten, tuin ophogen en opnieuw straaten, opnieuw tuintegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tilburg:

2 opritten bestraten

Ik wil 2x oprit bestraten met BKK 21x10,5x8 Antraciet (46m2), ligt momenteel grind. Dat moet afgevoerd worden. Daarnaast eventueel ook grind vervangen in ander deel voortuin (12m2), afhankelijk van kosten. Het gaat om zo'n 46m2

Tuin bestraten en verhoogde border realiseren

Tuin (35 m2) waarvan ongeveer 21 m2 wil ik laten bestraten met betontegels. De huidige laat ik eventueel verwijderen en afvoeren door de vakman. Tevens het creëren van een verhoogde border van 3.5 x 1.5 meter met hierin een zitplek/bankje.

Terras waaltjes visgraat

Ik wil een terras laten leggen van 17 m2. Dit moet inclusief het leveren van de waaltjes. De waaltjes moeten in een visgraat motief geplaatst worden.

Reparatie terrastegels

Ik wil 2 terrastegels goed laten leggen. Keramische tegels die op harde ondergrond van zand/mortel liggen. Moet een extra tegel eruit om er makkelijk bij te kunnen. Er zijn reservetegels en voegmortel, maar geen zand/mortel. De tegels zijn 60 bij 60 cm.

Betontegels 60x60 cm leggen

Voortuin leggen 25m2 in blokformaat 5,50x4,60m2 in zand

Keramische terrastegels leggen

Het gaat om het leggen van keramische tegels in de voortuin. Het oppervlak is 30 m2.

Betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis

Wij willen graag uitbreiding van de gewone grijze betonnen tuintegels 50 x 50 cm die er al liggen voor terras en paden op 4 plekken met name voor de containers om 2 hoeken op te vullen en een uitloop te maken bij het pad bij de schuur. Het gaat om 31 tegels. 8 m2.

Oppervlakte laten herbestraten

Ik wil graag 28 m2 oude bestrating eruit halen en nieuwe leggen. De betontegels 60 x 60 x 4 cm. Ik heb een achterom.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag 45 m2 oude bestrating eruit halen en nieuwe plaatsen. Nieuwe tegels zijn 60 x 60 cm, moet dus ook ingezaagd worden. Daarnaast ben ik benieuwd naar de kosten voor het afvoeren van de oude materialen. De tuin is bereikbaar middels een poort.

Achtertuin bestraten met betontegels

Laten leggen van betontegels 30 x 30 cm in de achtertuin van 35 m2. Er ligt nu zwart zand in. Er is een achterom. Oude tegels zijn er al uit.

Voor- en achtertuin laten bestraten

80 m2 dat is voor en achter bij elkaar. Liggen nu nog tegels in op zwart zand

Bestrating aanpassen bij de voortuin en oprit

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die op korte termijn de bestrating van mijn oprit zou kunnen aanpassen in Tilburg. De bedoeling is 13 meter bandjes verplaatsen en verbreden van de oprit van 13 meter met 2 rijen cobblestones van 15 x 20 cm.

Betontegels in de tuin aanbrengen

Wil helft van mijn tuin bestraten. Weet de afmeting niet.

Betonnen tegels leggen

Wij willen graag betonnen tegels plaatsen in onze tuin. Het gaat om ongeveer 46 m2. Ee willen ook een deel kunstgras, maar dat plaatsen we zelf naderhand. Ik heb een foto waarbij je een deel afgezet ziet met laminaat planken. Binnen die planken komt het kunstgras. Graag wil ik een prijsopgave wat het bij u kost en wanneer jullie eventueel zouden kunnen. Het zou bij ons zo snel mogelijk mogen in verband met een kleine in huis. Aanstaande woensdag wordt de schutting geplaatst en willen dan zo snel mogelijk onze tegels hebben liggen.

Oprit verbreden

De oprit willen we graag verbreden. Er moet een stuk tuin van 1.50 x 7 meter betegeld worden met grote betontegels.

Tuintegels plaatsen in voor- en achtertuin

In de voortuin van 28 m2 en de achtertuin van 32 m2 wil ik graag tegels van 50 bij 50 cm laten leggen. De grond is al aanwezig. In de voortuin zou ik eventueel ook een border van ongeveer 17 strekkende meters willen laten plaatsen. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande tegels, totaal 60 m2?

Leggen van terrastegels

Op dit moment ligt er gras in mijn tuin. Ik ga dat er zelf uithalen. Bij Praxis heb ik terrastegels gezien 60 x 60 cm. Wat kost het me om dat te laten leggen. Het gaat om ongeveer 38 vierkante meter

Keramisch tegels leggen

Ik wil graag de tuin laten betegelen. De tuin is ongeveer 80 m2. Ik heb een achterom, zoals te zien op het plattegrond.

Plaats bestraten

Terras bestraten en een gedeelte grind leggen (zie foto voor voorbeeld). De binnenplaats is ongeveer 50/60 m2.

Plaats bestraten

Ik wil de achtertuin van 45 m2 laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De tegels hebben wij nog niet. Eventueel mogen de oude cobblestones verwijderd worden. Ik wil ook een drainage laten aanleggen. Wij hebben een achterom.

Achtertuin met terrastegels bestraten

De tuin is volgende week helemaal leeg en de terrastegels zijn al besteld. Wil graag dat iemand mijn tuin van 54 m2 komt bestraten. Ik weet niet of het geëgaliseerd moet worden. Alle tegels worden al eruitgehaald door iemand anders. Ik heb een poort.

Tuintegels leggen en hekjes met poortjes plaatsen

De buren en ik willen graag de voortuin helemaal laten bestraten. Dit is ongeveer 38 m2. En nieuwe tuinhekjes plaatsen met poortje. Zouden wij zelf materialen kunnen aanschaffen en jullie het plaatsen of alles via jullie. Dus afgraven ophogen plaatsten stenen en tuin hek en afvoeren afval wat zijn daar voor de kosten.

Tuin bestraten

Ongeveer 40 m tegels verwijderen en afvoeren (30 x 30 cm), afgraven, wit zand erin, goed egaliseren en opnieuw bestraten met tegels 60 x 30 cm of groter.

Tuin laten bestraten

Het bestraten van onze achtertuin. Rond de 50m2. Wat oude tegels eruit. Afgraven en ophoogzand. Weten nog niet wat voor stenen. Geen moeilijk ontwerp. Moet gewoon mooie vlakke tuin worden. Graag prijsindicatie adhv offerte

Composiet dakterras aanleggen

Het gaat om een bestaand bitumen dakterras van ongeveer 30 m2 waarop wij planken van composiet zouden willen plaatsen. Hiervoor graag een vrijblijvende, complete offerte met materialen en manuren.