Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Son te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Son heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Son u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Son of directe omgeving.

112 klanten uit Son bevelen een bij Casius in Son aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Son bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Son staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Son:

Tuintegels leveren en laten leggen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en willen zo snel mogelijk, het liefst voor 5 augustus onze achtertuin laten betegelen. Onze tuin is ongeveer 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin laten betegelen

Wij willen onze tuin laten betegelen met een stukje dat vrij moet zijn voor wat plantjes etc.. We zijn net ingetrokken het is een nieuwbouw woning. Er is inmiddels al wat onkruid onstaan,zoals op de foto te zien is groeit het best hard. Onze tuin is ongeveer 50m2 of net iets meer.. Graag zouden wij een prijsindicatie willen hebben hoeveel het ongeveer gaat kosten, en voor advies is ook altijd welkom.

Tegels en opsluitbanden leggen

Bestraten van een terras met betontegels (30x30cm), inkorten en leggen van opsluitbanden. Het terras is 2.70 bij 1.37 meter. Daarbij komt het ophogen en/of egaliseren. Er moet nog wel geel zand komen te liggen voor de tegels. Op dit moment is het zwart zand, reeds 10cm afgegraven. Graag ontvangen wij de prijs hierover.

Terras ophogen

Het betreft het bestaande terras ophogen, ongeveer 60 m2 en tegels passend om verandapalen zagen alsmede tuinpad c.a. 15 m2 opnieuw inleggen.

Voor- en achtertuin laten bestraten

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. Het gaat om tegels leggen en bandjes leggen. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter tegels die in de achtertuin en voortuin moeten komen.

Onregelmatige oprit opnieuw bestraten

Bestaande onregelmatige oprit opnieuw bestraten. Nu met grindtegels. Oprit bestaat uit 2 woningen die samen 1 bestrating willen laten aanleggen Dit alles graag in strakke uitvoering met grijze stenen. Klinkers of grote tegels maakt niet zo zeer uit. Daarnaast is er een verbouwing geweest en moet er achter 1 van de 2 huizen een gedeelte opnieuw bestraat worden van 120 cm breed en 8 meter lang. Hiervoor zijn de tegels al aanwezig. Verzoek is voor aanvang binnen 1 maand.

Oprit opnieuw laten bestraten

Ik wil mijn oprit opnieuw laten bestraten lengte 17 meter breedte 3 meter ongeveer. Beton tegels 60 x 60 cm. Afvoeren van oude tegels en grint. Aanbrengen van geel zand. Alles compleet.

Achtertuin bestraten

Graag laat ik mijn achtertuin bestraten. De oppervlakte is totaal 50 m2 en de tegels zijn aanwezig, het gele zand nog niet.

Herbestraten oprit 160 m2

Herbestraten oprit van 160 m2 met bestaande klinkers, 64 stuks per m2. Circa 5-6 m3 zand nodig voor egaliseren.

Oprit en terras ophogen en bestraten

A. 64 grindtegels oprit garage verwijderen en afvoeren; oprit egaliseren en 60 m2 (17 x 3.5 meter) bestraten met aanwezige betonklinkers en opsluitbanden. B. 50 m2 achterterrastegels 30x30 cm verwijderen en afvoeren; terras ophogen en 50 m2 bestraten met aanwezige sierbetontegels 30x20 cm.

Bestrating achtertuin

1. Terras 9 meter x 2.5 meter betonklinkers verwijderen. 2. Aansluiten bestaand terras in gebogen patroon met ijsselklinkertjes. 3. Onder tuintafel een 'tapijtje' van flagstones van ongeveer 2.5 x 3 meter in beton. 4. Bestaand losliggend flagstonepaadje van 1 x 3 meter in beton leggen. Materiaal bij van Kemnade voorradig maar ik kan ook ingaan op bedrijf met eigen verkoop.

Aanleg terras 31 m2

Aanleg terras van ongeveer 31 m2 met scherp gerand hardsteen in een stabilisatiegrindbed. Ongeveer 1,5 m3 stabilisatiegrind. Twee afvoerputjes. Exclusief het ontruimen van tuin en huidig terras.

Oprit bestraten

Oprit/tuinpad nu met grindtegels. Nieuwe bestrating 15 x 15 cm. Ca 35 m2. Ik kan eventueel zelf stenen kopen.

bestraten van 40m2 tuin. Stenen al in ...

bestraten van 40m2 tuin. Stenen al in bezit.