Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonnen of natuurstenen tuintegels aanleggen:

Betonnen of natuurstenen tuintegels aanleggen

Het aanleggen van tegels in de achtertuin. Gemiddeld 40 m2, ligt momenteel alleen zand in verband met nieuwbouw.
Onze klant uit Sint Michielsgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen of natuurstenen tuintegels aanleggen uit heel Nederland:

Veranda bouwen en tuin betegelen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar ik grenzend aan de woning een veranda wil laten bouwen en de tuin wil voorzien van terrastegels. In de tuin dient de wildgroei aan planten verwijderd te worden. De tuin moet circa 20 cm worden opgehoogd, voorzien van een zandcement laag en natuursteen tegels (deze ook graag afvoeren) die worden afgevoegd. De veranda wil ik graag aan de voorzijde open hebben, zonder kolom in het midden, met een schuin aflopend en zonwerend dak, voorzien van verlichting. De afmeting moet ongeveer 5.40 x 2 meter worden. Het terras van de veranda moet evenals de tuin worden opgehoogd, met een zandcementlaag. Van de veranda naar de tuin ligt een betonnen trap, die ik graag wil laten afdekken met dezelfde natuurstenen tegels.

Voortuin met keramische tegels betegelen

Ik wil mijn voortuin voorzien van keramische tegels 60 x 60 x 2 cm,met daarin 4 plantvakken gemaakt van natuurstenen opsluitbanden 100 x 20 x 6 cm. De tegels die gelegd moeten worden in een zandbed, gestabiliseerd, zijn ongeveer 30,5 m2, 87 stuks. Ik heb zelf de tuin al leeg gehaald ,en zorg nog voor een laag ophoogzand van 15 cm in overleg met uw. Verder moet rondom de tegels opgesloten worden met betonnen opsluitbanden, antraciet.

Composiet vervangen door keramische tegels

Momenteel hebben wij een terras van composietplanken. Deze willen we vervangen door keramische tegels met hout design. Het terras heeft globaal de vorm van een rechthoekige driehoek en heeft een oppervlakte van 20-25 m2. Het oude terras dient te worden opgebroken en afgevoerd, svp opnemen als stelpost, wellicht dat we dit zelf kunnen/willen doen. Vervolgens dient de ondergrond, momenteel gewoon zand/tuinaarde, dusdanig verstevigd te worden dat er dikke keramische tegels, 30 x 120 x 4 cm, gelegd kunnen worden. Aangezien het terras 5-10 cm hoger is dan de rest van de tuin dient het geheel omsloten te worden met betonnen banden op de korte kanten en een natuurstenen band op de lange kant. Zoals op de foto te zien is ligt het huidige terras om 3 bomen heen. Het is de bedoeling dat het nieuwe terras op 40-50 cm van de stammen begint en dus niet door gelegd wordt tot aan de heg. Er is geen achterom! Af- en aanvoer dient te geschieden door de bijkeuken en de garage.

Nieuwe notariswoning bouwen

Wij willen een notariswoning laten bouwen. Afmetingen 8 x 10 meter en een aangebouwde garage van 7 x 3 meter. Volledige kruipruimte, ook onder de garage. Betonnen vloeren op alle verdiepingen. Kunststof kozijnen en houten deuren. Gebakken dakpannen. Ruime elektrische installatie, gasgestookte cv met vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping. Degelijke materialen. Zinken goten en hwa, infiltratie op eigen terrein. Hardhouten trappen. Natuurstenen raamdorpels. Er is alleen een schetstekening en de vergunning moet nog worden aangevraagd.

Verhoogd tuinterras netjes maken

Onze achtertuin heeft een verhoogd terras, 4.30 meter breed, 3.60 meter diep, dat deels is gaan verzakken. De 60 x 60 cm natuurstenen tegels liggen wat ongelijk en kantelen aan de randen. Graag willen we het terras geëgaliseerd hebben, er hoeven geen nieuwe tegels in, en aan de "open" kant, naar de tuin toe, steviger hebben "afgebakend". Naast het nodige zand, neem ik aan, zullen we een aantal betonnen bandjes nodig hebben om de tegels op te laten rusten, en het zand onder het terras te houden. Momenteel wordt dit gedaan door een aantal natuurstenen tegels op zijn kant.

Werkzaamheden in de badkamer

We zijn er nog niet op wat we allemaal willen en kunnen laten renoveren, vandaar dat we graag een kostenindicatie zouden willen. Minimaal hebben we een nieuw wastafelmeubel nodig van 80-100 cm breed. We willen graag hout met een natuurstenen of betonnen wasbak (geen kom) en 1 kraangat. We willen graag een staande kast die ook in de muur is verankerd, met (grote) lades. Eventueel ook een spiegel. Daarnaast hebben we nog een aantal wensen waarvan we graag zouden willen weten wat dat grofweg zou kosten: - een bad+ montage en aan- en afvoer - een handdoekradiator+ montage (de radiator zou verplaatst moeten worden als er een bad komt) - een inloopdouche waar nu een douchebak zit. We hebben een tegelvloer, maar daaronder zit hout (met zwaluwstaart? Volgens de makelaar). We hebben zelf deze badkamer niet aangelegd, dus echt zeker weten we het niet. Kan een dergelijke vloer wel een bad en inloopdouche aan? De afmeting van de badkamer is 1. 95 bij m We hopen dat jullie ons een grove indicatie kunnen geven, zodat we verder kunnen beslissen,

Natuurstenen dorpel aanbrengen

Wij hebben een betonnen drempel. Het beton laat op plekken los waardoor deze er niet meer mooi uitziet. Het beton willen we verwijderen en vervangen door een natuurstenen exemplaar.

Natuursteen vloer leggen

Onder onze overkapping waar een gestorte betonnen vloer ligt met een cementdeklaag, willen we graag een natuurstenen vloer leggen. De overkapping is +/- 8x5 meter. Een deel (+/-3x4mtr) wordt bij de woonkamer getrokken en daar zou hetzelfde travertin dat in de woonkamer ligt moeten komen. De rest zou belegd moeten worden met chinees hardsteen. De deklaag zal er hoogstwaarschijnlijk vanaf moeten aangezien deze niet volledig "vast" meer ligt. Graag een eerste indicatie

Natuurstenen vloer leggen

Voor ons nieuw te bouwen huis zoeken wij een vakman(nen) die ca 105 m2 natuurstenen vloer kan leggen. Er komt vloerverwarming, het is een betonnen vloer. Het betreft een leisteen type Mustang die gelijmd kan worden en de afmeting is 100 x 50cm. Levering in overleg. Start september/oktober.

Renovatie keuken

Oude keuken moet verwijderd worden en keukenruimte moet voorbereid worden voor de nieuwe keuken. De nieuwe keuken wordt geplaatst door de leverancier. De werkzaamheden bestaan uit: - sloopwerk: oude keuken slopen/amoveren, ingebouwde rookkanaal (beton) slopen. - betonnen vloer storten - vloerverwarming plaatsen - gas-, water- en elektriciteit aan-/verleggen - schakelmateriaal leveren en aanleggen - stukwerk en schilderwerk: plafond van 3.30 x 2 meter, muur - natuurstenen vloer leggen