Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit laten verharden:

Oprit laten verharden

Oprit circa 70 meter lang en 2,2 meter breed. Nu verhard zandpad. Géén bestrating gewenst. Maar bijvoorbeeld grind-split of gebroken puin. Rechterzijde voldoende hoog, linkerzijde mogelijk afsluitbanden nodig. Vooraf egaliseren (middenstuk wat hoger dan links en rechts door wieldruk). Gebruikt materiaal wel te egaliseren/aantrillen in verband met paarden die er overheen moeten.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit laten verharden uit heel Nederland:

Verharding aanleggen

Ik wil een 1500 m2 grond laten verharden om een variant van een loods op te bouwen en de oprit ernaar toe moet ook gemaakt worden. Er moet wel een aslast van 15 ton op kunnen. Ik zou hier graag een prijs voor willen hebben.

Oprit en stoep bestraten

Graag ontvangen we een offerte voor het compleet straten van 41m2 nieuwbouw grond. Dit is inclusief zand leveren, opsluitbanden, egaliseren, verharden, stenen, etc. De voorkeur voor steen is BSS KOMO 21*10. 5*8cm zwart. Bij interesse graag aangeven of dit voor 27 januari opgeleverd kan worden. Dank alvast voor uw reactie.

Oprit verbreden

Ik wil de oprit met 1 meter verbreden en een pad langs de garage verharden, totaal circa 1 meter breed en 25 meter lang. Ik zou hiervoor graag een prijsopgave willen. Het voorwerk is grotendeels gebeurd en ik kan eventueel helpen.

Oprit aan laten leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verharden van ongeveer 140 m2 oprit. Er is een bodemsanering geweest en hierna is er gewoon zand terug geplaatst. Wij zijn opzoek naar de meest goedkope en degelijke oplossing en laten ons graag informeren over de mogelijkheden voor de oprit.

Oprit en terras aanleggen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor aanleg van oprit, terras, gaashekwerk en beplanting. Het gaat over een nieuwbouwwoning. Hier zijn de benodigde werkzaamheden: 1). Aanleg van oprit, 3 meter breed: verharden met asfalt of beton of bestraten met betonklinkers. 240 m2. Grind is niet gewenst in verband met het moeilijk erop lopen en fietsen. Misschien kunt u ook een ander soort van verharding aanbieden binnen ons budget. 2). Aanleg van 2 parkeerplekken van 40 m2. Kan wel in grind als budget andere verharding niet toelaat. 3). Grind rondom de woning 1 m breed: 46 m2 4). Aanleg van terras van 100 m2. Onze voorkeur gaat naar grote tegels, 60 cm x 60 cm, maar klinkers of beton of hout kan ook, Een hoek van terras verlaagd maken voor een ingebouwd houtenbank. Kunt u zo een bank ook maken of moeten wij iemand anders vragen? 5). Aanleggen van verlichting, 13 LED spotjes langs de oprit, energie sparrend, hoef niet duur, en 4 lampen aan de bomen te zetten. Ook LED met veel licht gaashekwerk + 44 meter gaashekwerk met hedera 6). 50 meter haag van struiken. Eisen: wintergroen, tot 10 meter hoog, snel groeind, goedkoop, licht van kleur. Vanaf 50 cm 7). 7 bomen herplanten, moet van de gemeente. 3 bomen stamdiameter 3-5 cm, 3 bomen - 5-10 cm, 1 boom meer dan 10 cm. Soort: den of taxus of hulst, als het bladhoudend is. Voorkeur gaat naar snelgroeiend, wintergroen, goedkoop. Aanvullend: - alle afgegraven grond hoef niet weg, blijft op perceel - struikhaag kan al op korte termijn geplant worden, bestrating: over 20 weken - u kunt komen kijken, maar het huis is noch niet gebouwd. Er is niet veel daar te kijken

Bestrating leggen op terras en oprit

Bestrating aanleggen, eerst uitgraven en met puin verharden, zand bijstorten en daarna bestraten. Gaat om klinkers en grote tegels. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar dit wil ik graag even in overleg doen met de vakman.

Oprit, terassen(2) en looppaden ...

Oprit, terassen(2) en looppaden verharden(Steen en hout). Grondverrijking. Vijver graven. Omheining.

Egaliseren, verharden en aanbrengen van ...

Egaliseren, verharden en aanbrengen van een oprit en parkeergelegenheid nabij een woonhuis en stalling.