Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rosmalen of directe omgeving.

450 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: regulier tegelwerk, oprit aanleggen, verharding aanleggen, terrassen aanleggen voor CPO project, oprit bestraten, sierbestrating leggen, sierbestrating tuin aanleggen, carport bestraten, rond om het huis 2 opritten realiseren, divers straatwerk, oprit bestraten, terras aanleggen, ophogen en sierbestrating aanleggen, bestrating van de achtertuin, herbestraten tuin 80 vierkante meter en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rosmalen:

Het plaatsen en leggen van een terras

Ik zoek een partij die in mijn tuin een terras aan kan leggen. Het gaat om 28 m2. We hebben keramische tegels gekocht van 60 X 60 X 2 cm. We willen de tegels graag in gestabiliseerde grond gelegd hebben. Bij het schrobputje en de regenpijp zal de tegel op maat gemaakt moeten worden, maar verder zijn het alleen hele tegels.

Oprit laten verharden

Oprit circa 70 meter lang en 2,2 meter breed. Nu verhard zandpad. Géén bestrating gewenst. Maar bijvoorbeeld grind-split of gebroken puin. Rechterzijde voldoende hoog, linkerzijde mogelijk afsluitbanden nodig. Vooraf egaliseren (middenstuk wat hoger dan links en rechts door wieldruk). Gebruikt materiaal wel te egaliseren/aantrillen in verband met paarden die er overheen moeten.

Vlonderterras aanleggen

We willen graag een vlonderterras aanleggen van 10 meter bij 3 meter.

Bestaand terras uitbreiden

Het bestaande terras van klinkers moet ongeveer 2 m2 worden uitgebreid. Er zijn al meerdere soorten klinkers gebruikt (2 varianten betonklinkers en een strook gebakken klinkers). Bedoeling is dat het totaal voor het oog meer één geheel wordt. Huidige klinkers en ophoogzand is aanwezig, er zal voor 2 m2 aan klinkers bij moeten komen, min of meer gelijke. Er is een achterom. Steekwagen kan er wel in. Er zijn wel wat trapjes maar het moet haalbaar zijn.

Achtertuin bestraten

Ik wil de achtertuin van 5 x 5 meter (25 m2) laten bestraten. Ik heb een achterom.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vlinder op piketpalen + afwerking, +/- 7 m2

Tuin en parkeerplaats bestraten

De tuin van ongeveer 25 m2 groot en de parkeerplaats van ongeveer 12 m2 groot willen wij graag laten bestraten. Er zullen grote tegels van ongeveer 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. De oude tegels, 30 m2, en het grind, 12 m2, dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De ruimte is prima te bereiken.

Bestrating laten aanleggen

Betontegels 60x60 leggen. 9,50m x 2m

Bestrating aanbrengen

Ik wil graag 27 m2 laten bestraten. Er ligt al een zandbed dit hoeft afgetrild te worden. Er liggen aan de achterkant en zijkanten al betonbanden, voorkant moet nog. De tegels zijn 30*30*4 en de betonbanden 5 * 15. Graag een richtprijs.

Kleine terrassen aanleggen in de achtertuin

Ik wil graag 1x een terras in de achtertuin laten bestraten met keramische solid stone tegels van 60 x 60 x 2 cm + opsluitband, dit terras heeft een oppervlakte van ongeveer 18 m2. Vervolgens een klein ander terras bestraten ook in de achtertuin met dezelfde keramische solid stone tegels 60 x 60 x 2 cm + opsluitband met een oppervlakte van 6 m2. Begin april uit te voeren. Er komt ophoogzand als ondergrond te liggen onder beide terrassen (dat doen we zelf), wel egaliseren.

Grindtegels uit de tuin verwijderen

90 m2 grindtegels van 60x40 cm rondom huis verwijderen en op pallets plaatsen. Ongeveer 7/8 pallets. Daarna de pallets vervoeren van Rosmalen naar Helmond. Deze week. Mail me je voorstel en totale prijs.

Bestaand terras laten vernieuwen

Het bestaande terras dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er een klein beetje zand gestort worden en betontegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Betontegels en kunstgras in de voor- en achtertuin leggen

Ik wil mijn voor- en achtertuin volledig laten bestraten en ook nog een stukje kunstgras van 6 x 4 meter laten leggen. De afmeting van mijn achtertuin ziet u in de bijlage. Mijn voortuin is ongeveer 4 x 5,5 meter. Op dit moment ligt er zand in mijn voor- en achtertuin, maar ik weet niet of dat voldoende is. Ik heb inmiddels betontegels van 60 x 60 cm en kunstgras gekocht. Ik laat de tuin graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Voortuin met keramische tegels bestraten

Ik wil graag de voortuin laten bestraten met keramische tegels van 60 x 60 centimeter. De tuin is 5.8 meter lang en 2.6 meter breed waar aan de rechter kant een stuk van 1.25 x 1.85 meter aan zit. De lange (linker) kant loopt schuin af waardoor de onderkant smaller is dan de bovenkant. Wij verwijderen zelf de oude tegels.

Border verwijderen en bestrating vervangen

Wij willen onze achtertuin laten opknappen. Er is een border van ongeveer 3 m² die geheel verwijderd moet worden, zowel de beplanting als de aarde erin. De bestaande bestrating klinkerbestrating moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet de tuin ongeveer 3 cm worden opgehoogd en geëgaliseerd. We willen er daarna tegels van 50 x 50 cm met 30 meter opsluitbanden laten leggen, die we bij Gamma zullen kopen. De tuin loopt iets schuin, dus hier en daar is er wat slijpwerk. Het terras wordt ongeveer 32 m² groot. We ontvangen graag een prijsopgave.

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras aan laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 9 m2.

Tuin straten met betontegels

Het betreft het laten leggen van betontegels van 60 x 60 centimeter in de achtertuin. Het gaat om twee rechte vlakken van totaal ca. 50 m2. De achtertuin is direct vanaf de straatzijde te bereiken. Wij halen de tuin zelf leeg, de tuin zal wellicht nog wel opgehoogd en geëgaliseerd moeten worden. Ik verneem graag optioneel ook de kosten voor de nieuwe tegels.

Bestrating aanvullen en stol aanbrengen

Het pad in de voortuin en het garage pad is bestraat met grijze klinkers van 10-21-5 centimeter. Samen ontbreekt hier 1 m2 tegels. Verder wil ik over 7.3 meter bandjes laten leggen om de grond tegen te houden. En er is te veel grond over 2.50 meter breed en 7.30 meter lang. Er zit grind in de grond. De grond wil ik afgraven en het grind eruit halen. Kunt u de afgegraven grond meenemen en daarna stol (split) aanbrengen? Dus bestrating aanvullen, bandjes plaatsen, grond afvoeren en stol aanbrengen.

Klein stukje oprit bestraten

Op onze oprit heeft een boom gestaan, deze is al ruim 10 jaar geleden gekapt, maar het stuk is niet bestraat. Graag willen wij dit stuk laten bestraten. Het gaat om ongeveer 2 bij 2 meter. De stenen hebben wij zelf.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

We zijn op zoek naar iemand die gedeelten van onze tuinbestrating (100m2) egaliseert, maar ook een klein gedeelte (opnieuw) bestraat. Onze oprit en tuinpad moet geëgaliseerd worden. In de achtertuin willen we in overleg egaliseren en opnieuw bestraten. Er liggen betonklinkers. Deze willen we zoveel mogelijk hergebruiken.

Tuin laten bestraten

In onze tuin ligt nu een klein gazon. Deze willen we laten vervangen door tegels, 60 x 60 cm. Het betreft het weghalen van het gras, egaliseren van de grond met zand, leggen van de tegels en aansluiten van verlichting, bedrading ligt al in tuin. De tuin is 4 meter bij 4.70 meter. De tegels zullen wij zelf aanschaffen.

Herbestraten

Het herbestraten met betonklinkers van ongeveer 300 vierkante meter op een camping. De stenen zijn aanwezig. Hier en daar wat zand aanvullen. Graag een prijsindicatie.

Terrasbestrating

Bestaand terras: Totaal 31 m2, - Betonklinkers vervangen door stoeptegels, - de ondergrond is reeds plat zand (maas- of rijn?) maar moet verhoogd worden zodat het +/- horizontaal loopt, - langs de randen en een paar paden van totaal 9 m2 met straatkeien (reeds aanwezig), - 22 m2 stoeptegels(deze ook leveren), - opsluitbanden langs de randen(deze ook leveren). - liefst vóór half mei

Bestraten oprit (115 m²)

Bestraten oprit, 115 m², excl. benodigde materialen, dit is al aanwezig. Zand en stenen zijn besteld.

terras aanleggen

Terras 9 m2 in molenwiekverband tegels 60/40 aanwezig, dan aansluiten bij de rest graag advies voor tegels.