Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleggen tuinterras:

Aanleggen tuinterras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen? Vloeren Voor welke toepassing dient de natuursteen? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken betreft stuk tuin van 20 m2
Onze klant uit Putte (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen tuinterras uit heel Nederland:

Terras aanleggen en tuinpad

Het laten aanleggen van een tuinterras van 15 m2 en een tuinpad lopend van de achterpoort naar het tuinschuurtje en van de poort naar het nieuw aan te leggen terras. Samen is dat ongeveer 10 meter pad. Neemt u in uw voorstel ook tegels mee? Het betreft een tijdelijke woning, dus het mogen eenvoudige tegels zijn.

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen? Vloeren Voor welke toepassing dient de natuursteen? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aanleg tuinterras ongeveer 5.5 m2.

Tuinterras aanleggen

Gedeeltelijk de achtertuin bestraten met natuursteen voor terras. 28m2

Tuinterras herbestraten

Ons tuinterras is ongeveer 35 m2 groot. We willen dit vervangen door een terras met onderhoudsvriendelijke tegels/stenen. Zowel oud terras afbreken/afvoeren als nieuw terras aanleggen.

Tuinterras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het aanleggen van een tuinterras van 12.50 m2. Tuin is omsloten. Stenen en zand zijn te zijner tijd aanwezig. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Ik wil het terras graag laten leggen met tegels van 20 bij 20 cm óf 30 bij 30 cm. Het huis is 90 cm boven het maaiveld. Het terras loopt schuin af. Waarschijnlijk heb ik ook banden nodig. Mijn trappetje zal waarschijnlijk ook opnieuw gelegd moeten worden.

Tuinterras aanleggen

Ik wil graag een tuinterras aan laten leggen, het gaat om ongeveer 40 m2 terras. Ik wil graag 1 breed deel, 1 looppad en dan weer een terras deel totaal ongeveer 40 m2. Zal ook wel zand bij moeten (niet overal gelijk) en oude tegels afvoeren. Tegels dicht tegen elkaar aanleggen.

Tuinterras aanleggen en stabiliseren met puin

Ik wil graag de tuin 30 centimeter laten afgraven en laten stabiliseren met puin. Vervolgens wil ik graag twee terrassen van 40 en 6 m2 laten bestraten met betontegels van 60 x 60 centimeter groot.

Tuinterras aanleggen

Ik wil graag een terras laten aanleggen met tegels van 60 x 60 centimeter. Het terras is 6 meter breed en 3.6 meter lang. Ook moet er een paar meter pad naar het schuurtje gelegd worden. De oude tegels van 30 x 30 centimeter moeten verwijderd en opgestapeld worden, deze hoeven niet te worden afgevoerd. Het terras moet iets opgehoogd worden met zand, +/- 5 centimeter. De tegels en het zand worden bij de voordeur geleverd, de vakman zal dit zelf naar de achtertuin moeten brengen.

Aanleggen van een houten tuinterras

Verwijderen en afvoeren huidige 25 m2 sierbestrating en aanleg 25 m2 hard houten terras.