Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Prinsenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Prinsenbeek heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Prinsenbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Prinsenbeek of directe omgeving.

171 klanten uit Prinsenbeek bevelen een bij Casius in Prinsenbeek aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Prinsenbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: parkeerplaats opnieuw bestraten, kinderkoppen plaatsen, oprit bestraten, rondom een chalet bestraten, oprit en terras bestraten, houten terras op palen realiseren, flagstones laten leggen, stukjes tuin bestraten, tuintegels leggen, achtertuin bestraten, sierbestrating terras en pad, terras betegelen, sierbestrating aanleg, aanleggen van 24 parkeerplaatsen en verwijderen van omgekapte bomen, bestrating opnieuw leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Prinsenbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Prinsenbeek:

Achtertuin opnieuw laten bestraten

In mijn achter tuin liggen al stenen wat ik zelf gelegd heb. Maar het begint te zakken. Mijn vraag is wat kost het. Ik wil wel graag zelf mee helpen . Maar mijn budget is niet hoog . Ik ben bij verschillende bedrijven aan het informeren. Tuin is ongeveer 7 meter bij 5 meter

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Tuin afgraven en egaliseren om volledig te bestraten.

Achtertuin volledig straten

Ik wil mijn achtertuin volledig bestraten met betontegels van 60 x 60 cm. De tuin is 6 meter breed en 8 meter diep, plus een inham van 1.50 m2. Beplanting en oude bestrating wordt verwijderd.

Terrastegels aanleggen

Ik wil mijn terras graag laten bestraten. Het gaat om een terras van ongeveer 320 cm x 320 cm (grootte mag iets groter of kleiner, afhankelijk van grootte van de terrastegel.

Achtertuin opnieuw bestraten

In onze achtertuin willen wij de huidige gebakken klinkers gaan combineren met nieuwe grote vierkante tegels van 60 x 60 cm. Tegels en ophoogzand regelen we zelf. Het gaat om ongeveer 50 m² in totaal. Wij kopen 30 tegels en de rest bestaat uit klinkers. Wij willen bespreken op welke manier de klinkers en tegels gecombineerd kunnen worden. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Bestrating bij een nieuwbouwwoning aanleggen

Het gaat om een nieuwbouwwoning, hier bestraten en eventueel de grond klaar maken. Het gaat om twee terrassen, een pad en een oprit aanleggen. De grond egaliseren wordt waarschijnlijk al gedaan. De oprit zal ongeveer 10 x 3.5 meter zijn en de terrassen ongeveer 3 x 3 meter. En nog een pad langs de garage, ongeveer 10 meter aan lengte.

Tuin betegelen met nieuwe tuintegels

Graag offerte (bij voorkeur per mail) voor vakkundig achtertuin betegelen van ca. 90 m2 groot. Optioneel ook opgave voor afvoeren huidige tegels en aanleveren nieuwe tegels van Karwei. In de achtertuin, bereikbaar via een poort.

Tuinbestrating

Bestraten tuin. Het project is voorzien van zand en aangetrild. Alle tegels zijn aanwezig. Dus het is bestraten en nogmaals aantrillen. Het gaat om 30 m2.

Achtertuin bestraten en voortuin opnieuw

De tuin geheel bestraten op enkele borders na. Voortuin herbestraten.

Bestrating voortuin inclusief oprit ...

Bestrating voortuin inclusief oprit vervangen door betontegels 50x50. Totaal te bestraten oppervlakte is ongeveer 31m2 waarvan 15m2 oprit. Afvoer huidige bestrating doe ik zelf. Totaal opsluitrand is ongeveer 30m.

80 m2 meter tuin bestraten met ...

80 m2 meter tuin bestraten met abbeystones 20x30cm Prijs gevraagd per meter aleen bestraten. Prijs gevraagd met gedeeltelijk wit zand aanbrengen.

Wij hebben een huurhuis en hebben daarom ...

Wij hebben een huurhuis en hebben daarom geen groot budget voor onze voortuin. Tuin is 5,5x4m diep. Grond is aarde, er ligt reeds een pad van 60x40 grindtigels, daaromheen willen we nog berggrindtegels gelegd hebben van 40x40, reeds in bezit, met daaromheen palisadebanden, nog niet in bezit. Ontwerp hiervoor reeds gemaakt. Er moet wel een stukje aarde overblijven om planten in te verwerken. Overtollige aarde afvoeren. Wat zou dit gaan kosten? Wat ons betreft hoeft er geen ophoogzand gebruikt te worden, gezien ons beperkte budget. Of heeft u een advies?

afdak achterkant huis

afdak achterkant huis