Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Oosterhout of directe omgeving.

659 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oosterhout:

Terras aanleggen

Ik wil een terras rondom een chalet laten plaatsen op een zandgrond. Het chalet is gelegen tegen een bos aan. Het terras moet 120 m2 worden.

Terras en oprit aanleggen

Onze hoekwoning wordt mei 2019 opgeleverd. Het terras en oprit zal op dat moment bestaan uit aarde en zand. Dit moet worden afgegraven en afgevoerd. Hierna dient er beton geplaatst te worden. De totale oppervlakte is 143 m2.

Voortuin met oprit bestraten met Waaltjes

Wij willen graag gebakken Waaltjes en of stenen voor een jaren '40 look voortuin (32 m2). Zie bijlage als voorbeeld. Het pad is nu nog een geïmproviseerd pad, waar waarschijnlijk ook nog zand gelegd dient te worden. Ik wil graag weten wat het kost indien de stenen via de vakman worden geregeld en een prijsopgaaf enkel voor het leggen. We willen graag zo snel mogelijk met de klus starten, als het half augustus, begin september af is.

Oprit aanleggen

Wij willen onze oprit gaan vernieuwen. Dit betreft een strook van 13 meter lang en variërend van 2.90 tot 3 meter breed. De oprit is momenteel bestraat met een redelijke diversiteit aan stenen, daar onder ligt een laag zand. Wij kunnen zelf de stenen verwijderen en een stuk zand afgraven als dat nodig is. Kunt u mij een grove schatting geven van de kosten voor deze circa 39 vierkante meter?

Bestrating leggen voor tuinhuis

We willen graag 10 x 4 meter in achtertuin laten bestraten met antraciet betontegel 50 x 50 x 5 cm. We zullen zelf zorgen dat ruimte vrij is van obstakels en bestaande bestrating. De tuin is goed te bereiken via de zijkant van de tuin. Hierna zullen wij zelf een tuinhuisje gaan plaatsen op de bestrating.

Bestrating aanleggen in de tuin

Tuinpad is circa 7m2. Bestaande uit 3 terrassen waarvan 15m2, 5 m2, 6m2. Leggen van bestrating en opsluitbanden.

Sierbestrating leggen

Laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Ongeveer 21 vierkante meter. Er liggen nog tegels in die eruit moeten. En alles moet nog vlak gemaakt worden.

Oprit en terras met nieuwe klinkers bestraten

Oprit van 44 vierkante meter en een terras van 40 vierkante meter laten bestraten met nieuwe klinkers.

Oprit bestraten

Het laten leggen van tegels 30 x 45 cm ter behoeve van extra parkeerplaats in de voortuin. Het gaat om een oppervlak van tussen de 15 m2 en 20 m2. De tegels zijn al in mijn bezit. Het zorgen voor opvulzand en opsluitbanden dient gedaan te worden. Verwijderen huidige beplanting wordt zelf gedaan.

Bestrating vervangen in zijtuintje

Ik wil de bestrating in mijn zijtuintje graag laten vervangen door een grote maat tegels. Ik schat dat het om 20 tot 25 m² gaat. De oude tegels moeten eruit, er moet wat zand in en daarna nieuwe tegels. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en goed inmeten. Ik krijg ook graag een aanbieding voor de tegels.

Bestrating in achtertuin vernieuwen

Aanleggen bestrating 80 x 80 cm betonnen tegels, huidige bestrating verwijderen wij zelf. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Tuinpad laten leggen

Ik wil graag een tuinpad (1.50 meter breed en 6 meter lang) achter mijn schutting aan laten leggen. Aan één zijde (lengte en breedte) met opsluitbanden. Ik heb nog geen tegels, opsluitbanden of zand. Ik hoor graag welke hoeveelheden hiervoor nodig zijn. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Waaltjes leggen

Wat kost het per m2 aan Waaltjes. Wat zijn de afleverkosten?

Voortuin bestraten

Bestraten voortuin, totaal ongeveer 18-20 m². Tegels 60 x 60 cm. Graag prijsindicatie voor zowel met uitgraaf werk als zonder (doe ik eventueel zelf).

Oprit herbestraten

De oprit herbestraten: deels gras weghalen en afvoeren; grindtegels weghalen; deels wit zand storten; uitgewassen grindtegels in molenwiek leggen over 75 m2; levering van schakelsteentjes 20 x 20 cm, zwart( mag 2e hands zijn). De oprit is circa 75 m2.

Terrassen in de achtertuin maken

Ik wil bestratingswerkzaamheden laten verzorgen in onze achtertuin. Er moet 35 m² betontegels van 30 x 30 cm worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moeten 2 terrassen van 37 en 25 m² worden geëgaliseerd, waarvan 1 ook een beetje moet worden opgehoogd. Vervolgens moeten de terrassen worden bestraat met betontegels van 60 x 60 cm. Ik zal zelf voor de betontegels zorgen, zand is door de vakman te leveren. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Oprit en terras betraten

Nieuwbouwwoning bestrating oprit en terras (inclusief grondwerk). Totaal ongeveer 104 m². Tegels: Schellevis 60 x 60 cm, oprit antraciet 7 cm, terras crème 5 cm. Tegels kunnen we zelf leveren, maar mag ook meegenomen worden in offerte.

Oprit bestraten

3 jaar terug is mijn oprit bestraat. De tegels liggen er keurig bij echter ben ik op zoek naar een andere look. Ik wil bij gamma 60x60 tegels bestellen om de 5,5 lange / 6m brede oprit te bestraten. Ik verwijder zelf de tegels En wil de nieuwe tegels waterpas terug hebben (licht aflopend naar de weg). Ik ben erg benieuwt wat dit kost. Wat dit klusje bij u kost.

Oprit bestraten

Een nieuwe oprit bestraten ongeveer 40 m2 voor ons nieuwbouwhuis, Legpatroon Visgraat/Keperverband, stenen waalformaat of gebakken dikformaat

Klein terras bestraten in de achtertuin

Ik wil in mijn achtertuin een stukje laten bestraten. Het gaat om een klein terras van 330 x 300 cm, in totaal 10 m². Ik heb daarvoor stenen besteld van 10 x 10 x 4 cm. Er moeten aan de zijkanten ook banden worden geplaatst die op maat moeten worden gemaakt. Ik heb ook zand besteld voor het ophogen. Ik laat deze klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Voortuin aanleggen

Graag ontvang ik offerte voor een nieuwe voortuin. Ik wil graag de oude beplanting laten verwijderen en afvoeren. Tuin bestraten met betonnen bielzen en betontegels van 50 x 50 cm. Totale oppervlakte van de tuin is circa 14 m2. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. Optie is ook eventueel de tuin van de buren (totale tuinoppervlakte is dan 28 m2).

Achtertuin laten renoveren

Ik wil mijn achtertuin graag laten renoveren. De tuin meet ongeveer 10 x 6 meter en er staat ook een schuur op. Er ligt klinkerbestrating in de hele tuin. Er is ook een deel van de tuin voorzien van twee steenshoge funderingsmuurtjes waar vogelkooien op hebben gestaan. Ik wil die funderingsmuurtjes en alle bestrating laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er zand worden aangevoerd en wil ik de hele tuin laten bestraten, op een lange smalle border van 600 x 100 cm na. Ik wil om de border granublokken van 10 x 10 x 30 cm laten plaatsen. Ik wil voor de nieuwe bestrating een betontegel met een leisteenachtige bovenkant in wild verband laten leggen. Het gaat om tegels met de maten 60 x 60, 40 x 40 en 30 x 20 cm. Ik wil het werk graag vóór september laten verzorgen.

Achtertuin met Waaltjes bestraten

Ik zoek iemand om onze tuin te bestraten. Het betreft bij elkaar ongeveer 65 m2. De stenen zijn waaltjes en hebben wij reeds aangeschaft. De waaltjes zijn qua dikte en breedte maatvast, enkele de lengte verschilt. Het grootste deel wordt in plaats van de huidige bestrating gelegd. Dit zullen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Tuin met grindtegels bestraten

In de achtertuin moet een vierkant vak opnieuw worden bestraat met grindtegels van 40 x 60 centimeter groot. In het midden komt 1 steen van 20 x 20 centimeter te liggen. Graag uw offerte voor het leggen van 10.5 m2 bestrating met grindtegels. Het zal in totaal om 42 grindtegels gaan.

Terras bestraten

Ik wil graag een terras aangelegd hebben met beton tegels van 40 x 60 cm. Het gaat in totaal om 12 vierkante meter. Er moet een stuk uitgegraven worden, dan geel zand komen en bandjes geplaatst worden. Er hoeft verder niets verwijderd te worden.