Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras met tegels en bestrating opnieuw leggen:

Terras met tegels en bestrating opnieuw leggen

In de achtertuin (52 mtr) stenen verwijderen en afvoeren. Nieuwe tegels (60 bij 60) leggen in stabilisatiezand. Totaal 50 mtr. Tegels koop ik zelf. Terras opsluiten met 9 mtr opsluitbanden. Verder bestaande bestrating in voortuin en gangpad naast woning herleggen. Betreft stenen 14 / 7 / 4 cmtr die nu plat liggen en op z’n kant komen te staan, aangevuld met dezelfde stenen uit de achtertuin. Totaal ongeveer 22 a 25 mtr2.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras met tegels en bestrating opnieuw leggen uit heel Nederland:

Achtertuin renoveren

In de achtertuin van een tussenwoning: Tegels verwijderen (ca. 60 m²), een bestaande struik verwijderen, een terras en een pad met nieuwe tegels aanleggen (ca 15 m²), tuinaarde leveren (voor de dan vrije ca 45 m²), eventueel planten leveren. Ttuinontwerp en beplantingsplan zijn voorhanden. Voorkeur voor type tegels in overleg met de vakman. graag willen we de vakman langs laten komen om de situatie te verkennen omdat de achtertuin best moeilijk te bereiken is. De vakman kan wellicht via de woonkamer de tuin in gaan.

Sierbestrating leggen

Wij willen een stuk tuin opnieuw laten bestraten. Het betreft een terras van 6 x 6 met schellevis tegels 60 x 60 gecombineerd met waalklinkers en een gedeelte van 8 x 6 met waalklinkers. De bestaande bestrating verwijderen wij zelf. Graag ontvangen wij een offerte, mocht u deze stenen zelf kunnen leveren graag meenemen, zo niet hebben wij zelf ook kanalen.

Terras aanleggen

Materiaal zoals tegels, stootbanden en ophoogzand zijn aanwezig. Er ligt een gedeelte oud terras wat we eventueel zelf kunnen weghalen. Gaat dus om aanleg simpele betontegels vierkant. Graag zsm te realiseren.

Terras aanleggen voor kookworkshops

Ik wil graag kookworkshops geven, maar ik wil een terras aanleggen waar dit kan gebeuren. Het gaat om een budget terras, met simpele betonnen tegels van ongeveer 60x60 cm. Er moet een terras (60 m2) aangelegd worden waar een overkapping op komt en waar veel op gelopen wordt.

Complete tuinrenovatie

Ben hier komen wonen en de vorige bewoner heeft het totaal verwaarloosd. Het terras is verzakt en de schuttingen zijn oud en verrot. De afscheiding tussen de buren en mij is ook aan vernieuwing toe. Ik hou van strak en modern afgewerkt mooi grote tegels, licht grijze grind, grasveldje en mooie plantenbakken gemetseld en wit geverfd.

Voor- en achtertuin renoveren

Afscheppen / opvullen (woningbouw heeft er puin gestort). Aanleggen gazon 3 delenca 2x5m ca 2x3m ca 10x5m. Aanleggen terras 30x30 grijze beton tegels naast bestaand paden ca 2x5m ca 1x3m.

Terras en pad in achtertuin bestraten

Terras en pad in achtertuin met douglas en jones keramische tegels 90*90*3. Terras van 4.50 * 8,10 Pad 6 tegels van de zelfde maat 90*90 Graag ontvang ik een offerte inclusief split of metselzand voor onder de tegels.

Terrastegels leggen en gras zooien

Een stuk tuin. Dit willen wij deels laten betegelen voor een terras. Het zal nog wel met ongeveer een tegeldikte opgehoogd zal nog wel moeten gebeuren. Daarnaast willen wij 10 x 6 meter aan gras realiseren. Het terras heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Graag zien wij een aantal opties van mooie tegels van u.

Bestrating en betegelen terras en voortuin

Graag wil ik de voortuin laten bestraten .. recentelijk grote boom laten weghalen en wortels moeten nog verwijderd worden.. tevens wil ik nieuwe tegels in de achtertuin. Achtertuin >40 m2 Voortuin > 30 m2 Inclusief afvoeren van de liggende tegels.

Terras aanleggen

Ik wil graag en terras laten aanleggen langs de achterkant van mijn appartement, ca. 15 m2, met 5 cm dik wildverband tegels.

Partners

Partners van Casius