Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor inrit bestraten:

Inrit bestraten

De inrit is voorzien van betonklinkers. Dat moet eruit en opnieuw gelegd worden. En hij moet ook verbreed worden met dezelfde soort stenen. De totale afmeting van de inrit is 11 x 5 meter. 20 m2 daarvan is betegeld en moet opnieuw gelegd worden en 40 m2 moet nog aangelegd worden. Het moet ook opgehoogd worden, zelf zorg ik voor zand en nieuwe tegels.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inrit bestraten uit heel Nederland:

Voortuin oprit bestraten, taxushaag maken en kunstgras aanleggen

Ik wil in de voortuin van ongeveer 7 x 5 meter kunstgras en een taxushaag aanbrengen en de inrit opnieuw bestraten en verbreden. Nu staan er naast de oprit een aantal planten die verwijdert en afgevoerd moeten worden. Daar willen we het kunstgras hebben. De afmetingen vind ik moeilijk inschatten, graag laat ik iemand langs komen om alles door te bespreken en te beoordelen. De oprit willen we betegelt met nieuwe tegels, de materiaalkosten graag apart vermelden. We willen wat zwaardere stenen, voor een caravan die er komt te staan.

Complete tuin vernieuwen

Ongeveer 150 m2 tuin vernieuwen: stukje inrit bestraten, stukje overkapping, stukje kunstgras plaatsen, stukje terras aanleggen. Grondwerk: drainage aanleggen, goten aanleggen, stelspecie. Huidige bestrating ook graag afvoeren.

Achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2

+/- 130 m2 tuin oppervlakte: Grondwerk: voldoende uitgraven, drainage aanleggen, aansluiten op riool, goten aanleggen, nieuw zand anti onkruid en eventueel cement over gehele tuin oppervlakte Terras aanleggen Overkapping van Douglas hout en vlonder vloer: +/- 3x5 mrt, houtkachel met rookgas pijp door het dak naar buiten Schutting +/- 20 mtr vervangen en nieuw plaatsen Inrit bestraten Elektrisch poort (hoog) met gemetselde palen met verlichting Elektra aanleggen Verlichting: overkapping led spots, zijwanden verlichten, grondspots Schutting verlichting plaatsen Over gehele inrit grond verlichting plaatsen Terras sfeerverlichting plaatsen Stukje kunstgras (+/- 4 a 6 m2) met palmboom en klein knus zitbankje creëren Beplanting: +/- 2 extra palmbomen of exotische planten/bomen plaatsen Verder moet de tuin zoveel mogelijk onderhoudsvrij worden aangelegd!

Oprit en terras bestraten

Wij willen graag onze inrit en terras bestraten. Het gaat om de volgende afmeting; oprit is 60 m2 en het terras is 28 m2 We willen gebruik maken van klinkers bij de oprit en tegels voor terras. Maar we willen ons ook graag laten adviseren door de vakman.

Inrit opnieuw bestraten

Ik wil de inrit opnieuw laten bestraten. Het gaat om een inrit van 4 bij 20 meter. Er zitten ook Waaltjes in. Alles wat stuk is moet vervangen worden. Eventueel ook egaliseren.

Voortuin bestraten

Bestraten van de voortuin/inrit. Het is circa 65 m2. Ligt voor een deel aarde en bestrating op.

Erf laten bestraten

Wij ontvangen graag een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond met puin. Hierna zal er ongeveer 300 m2 straatwerk gelegd moeten worden voor een inrit en een parkeerplaats. Daarnaast zal er nog 55 meter opsluitband geplaatst moeten worden langs een groene strook.

Inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten

Inrit bestraten is +/- 20 m2. Een tuin +/- 100 m2 aanleggen/beplanten en bestraten. In de inrit en gedeelte tuin (40 m2 ) ligt ni grind wat afgevoerd of hergebruikt mag worden.. (nu ligt er te veel).

Oprit naar de garage herbestraten

Ik mijn afrit/inrit van de garage opnieuw bestraten met (deels) bestaande gewassen grind tegels, de lengte is 6 meter en de breedte 5 meter, dit dient opgehoogd te worden. Tevens moet de hemelwaterafvoer worden opgehoogd. Aan 1 zijde moeten kantstukken worden aangebracht.

Bestaande tuin compleet bestraten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het volgende: De situatie is nu 180 m2 tuingrond met bomen en beplanting. De bomen en beplanting weghalen en de grond rijp maken voor bestrating. 180 m2 Straatwerk leveren en aanbrengen geschikt voor auto / bestelwagen. Uitvoering begin juli. Bereikbaarheid: de inrit is 3 meter breed en de vrije doorgang staat er haaks op, deze is 3.5 meter breed.

Partners

Partners van Casius